facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for BetonmastHæhre

BetonmastHæhre

Info

BetonmastHæhre er en av Norges største bygg- og anleggsentreprenører. Vi har ca. 3000 medarbeidere, og forventet omsetning i 2018 er 12 milliarder kroner.

Historie

Betonmast er et solid entreprenørkonsern, som kan vise til en sterk vekst siden oppstarten i 2006. Konsernet driver entreprenør- og eiendomsvirksomhet innenfor et bredt prosjektspekter for private og offentlige byggherrer. Omsetning for 2016 endte på 4,5 MRD NOK. Konsernet har rundt 770 medarbeidere.

Betonmast er i dag etablert med 14 selskaper, hvorav 13 er entreprenør- eller byggmestervirksomheter og et driver innen eiendom. Datterselskapene er lokalisert i store deler av Sør-Norge samt i Sverige.

Betonmast har med sin korte historie fra 2006 skapt seg en betydelig posisjon i byggebransjen. I en bransje som stadig konsoliderer mot større og større enheter, er vi absolutt med og leder an i den utviklingen.

Vår grunntanke er at all entreprenørvirksomhet er lokal business. Vårt slagord er derfor Sterkt konsern. Lokalt fokus.

Adresse: Schweigaardsgate 34E, 0191 Oslo, Norway
Telefonnummer: +47 22 17 54 80
on.ehmb@tkatnok
By: Oslo
Rute: Schweigaardsgate 34E
Postnummer: 0191


åpningstider

Mandag: 07:30 - 16:00
Tirsdag: 07:30 - 16:00
Onsdag: 07:30 - 16:00
Torsdag: 07:30 - 16:00
Fredag: 07:30 - 14:00


relaterte søk: betonmasthæhre anlegg, betonmasthæhre billingstad, betonmasthæhre innlandet, betonmasthæhre trøndelag, betonmasthæhre ansatte, betonmasthæhre logo, betonmasthæhre sommerjobb, betonmasthæhre proff
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon BetonmastHæhre.

Oslo entreprenør

åpningstider, plassering. Schweigaardsgate 34E oslo eiendomsutvikler kart bykart, satellitt visning. BetonmastHæhre adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på BetonmastHæhre. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om BetonmastHæhre med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler