Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Skanska Norge

Skanska Norge

Info

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid.

Historie

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid.

Norge er et av flere utvalgte markeder der Skanska har virksomhet. Basert på selskapets globale miljøkompetanse sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekter.

Konsernet har i dag ca 57 000 ansatte i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA. Omsetningen i 2014 var på ca 145 milliarder svenske kroner. Omsetningen i Norge var på ca 12,9 milliarder norske kroner.

Vi er et Fortune 500 foretak og medlem av FN Global Compact. Vi er listet på OMX Nordiska Börs og hovedkontoret ligger i Stockholm. Gå til www.skanska.com for mer informasjon om konsernet og finansielle nøkkeltall.

Produkter

- bygg- og anleggsvirksomhet
- boliger til salgs
- asfalt
- handelsbygg
- kontorbygg
- skole-, helse-, og omsorgsbygg
- stikning og oppmåling
- tekniske entrepriser
- element- og modulbygg
- stålprodukter
- boligentreprise
- infrastruktur
- miljøsertifisering
- prosjektutvikling
- eiendomsutvikling
- offentlig privat samarbeid (OPS)

Adresse: Lakkegata 53, 0107 Oslo, Norway
Telefonnummer: +47 4000 6400
By: Oslo
Rute: Lakkegata 53
Postnummer: 0107relaterte søk: lønn skanska, skanska norge årsrapport, skanska maskinfører, hr skanska, skanska sommerjobb, skanska logo, skanska wiki, skanska trainee
Nærliggende lignende selskaper
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Skanska Norge

. Oslo oslo entreprenør åpningstider, plassering. Lakkegata 53 kart bykart, satellitt visning. Skanska Norge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Skanska Norge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Skanska Norge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler