facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Blindheim Fysikalske Institutt As

Blindheim Fysikalske Institutt As

Info

Blindheim Fysikalske Institutt AS består av tre fysioterapeuter. Vi tar raskt i mot nye henvendelser for å hjelpe deg når du trenger det!

Historie

Blindheim Fysikalske Institutt AS består av tre fysioterapeuter.

Endre Klokk
Har videreutdanning i klinisk ortopedisk fysioterapi og kognitiv terapi. Jobber på instituttet mandag - fredag.

Bernt Solvang
Har videreutdanning i muskel skjelett rehabilitering, idrettsmedisin, kjeveproblematikk og manuell terapi. Jobber på instituttet mandag - fredag.

Manuela Frøland
Holder på å ta videreutdanning i tverrfaglig rehabilitering. Jobber på instituttet mandag, tirsdag og fredag. Hun jobber også i 30% stilling som fysioterapeut hos friskliv og mestring i Rauma kommune.

Vi tar raskt i mot nye henvendelser for å hjelpe deg når du trenger det. I førstegangskonsultajonen gjennomfører vi en samtale og en nøye undersøkelse som ligger til grunn for videre tiltak og behandling. Vi har bred erfaring og er opptatt av at du skal stå i sentrum.

I behandlingsperioden får du bruke treningsrommet med tilbehør gratis. Vi gir deg skreddersydde treningsprogram samt opplæring i dette slik at du kan trene trygt på egenhånd i tillegg til behandlingen du får med fysioterapeut.

Du finner oss i Blindheimshaugen 9 i 2. etg. (samme bygg som Spar og legekontoret). Vi har selvfølgelig tilgang på heis. Parkering på parkeringsplassen rett utenfor døren.

Ring oss på 70 14 08 04 for bestilling av time.

Adresse: Blindheimshaugen 9, 6012 Ålesund, Norway
Telefonnummer: 701 40 804
By: Ålesund
Rute: Blindheimshaugen 9
Postnummer: 6012relaterte søk: fysioterapi blindheim, fysioterapeut ålesund kommune, moa fysikalske, fysioterapeut moa, endre klokk, psykomotorisk fysioterapi ålesund
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Blindheim Fysikalske Institutt As.

ålesund helse og medisin

åpningstider, plassering. Blindheimshaugen 9 kart bykart, satellitt visning. Blindheim Fysikalske Institutt As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Blindheim Fysikalske Institutt As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Blindheim Fysikalske Institutt As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler