facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for InterCare as

Info

Læring på dine premisser....

Historie

Selskapet ble stiftet i 2007, og har oppnådd mye i løpet av sin korte historie - både egne kursleveranser, samarbeid med andre aktører og rammeavtaler med offentlige instanser. InterCare er en privat aktør som har som målsetting å bidra til å dekke det økende behovet for arbeidskraft innen helse- og omsorgssektoren, hovedsaklig gjennom kursvirksomhet (pleieassistentkurs, helsefagarbeiderkurs, førstehjelpskurs og legemiddelhåndteringskurs) og konsulent-tjenester / rådgivning.

InterCare er ikke bare en "utdanningsfabrikk" med fokus på pensum og eksamen, men har en helhetlig tilnærming til deltakerne sine individuelle behov.
nterCare tilrettelegger tilpassede utdanningspopplegg for å øke rekrutteringen til omsorgsyrkene, samt bistår med tiltak for å motivere arbeidstakere til videre innsats og videreutdanning. InterCare legger spesielt vekt på tilrettelegging for å bygge ned barriérer som deltakere møter i utdanningsssystemet og å forenkle integreringen på arbeidsplassen (kulturforskjeller, minoritetsspråklige, lese- og skrivevansker osv).

Omsorgsbegrepet gjennomsyrer hele virksomheten - det gjenspeiles både i firmanavn, logo og tjenestene som selskapet leverer.

Adresse: Langelandsveien 35, 6010 Ålesund, Norway
Telefonnummer: 926 00 600
By: Ålesund
Rute: Langelandsveien 35
Postnummer: 6010


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon InterCare as.

ålesund utdanning

åpningstider, plassering. Langelandsveien 35 ålesund helse og medisin kart bykart, satellitt visning. InterCare as adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på InterCare as. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om InterCare as med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler