facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Blomsterdesign

Blomsterdesign

Info

Blomsterhandel

Historie

Vi lager blomsterdekorasjoner og buketter til både store og små anledninger. Firmaleveringer ,Arrangementer ,Scenepynting, bryllup.

Vi sender blomster til hele BÆRUM,OSLO og ASKER til SAMME PRIS.
Vi er også INTERFLORA MEDLEM og formidler blomster over hele verden
Blomsterdesign har flotte lokaler i Sandvika sentum - Tidligere gågaten



"Blomster som lages med kjærlighet og varme.Blomstersterdesign Bærum kan hjelpe deg med å finne de rette blomstene til de ulike anledninger. Dette kan være buketter og dekorasjoner til alle anledninger, i bryllupet, fødselsdagen, den nyfødte, til en du er glad i, på sykehuset, til kontoret, eller blomster ved sorg. Her på våre internett sider kan man enkelt bestille blomster, vi viser også bilder til inspirasjon. Vi leverer blomster til Bærum, Asker, Oslo og Haslum."
Adresse: Rådmann Halmrasts vei 4, 1337 Sandvika Sandvika, Norway
Telefonnummer: 67 54 13 47
By: Sandvika
Rute: Rådmann Halmrasts vei 4
Postnummer: 1337 Sandvika


åpningstider

Mandag: 09:00 - 18:00
Tirsdag: 09:00 - 18:00
Onsdag: 09:00 - 18:00
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 16:00


relaterte søk: Blomsterbutikk Sandvika Storsenter, Blomster Bærum, Interflora Bærum, Blomster på døra
Anmeldelser
Veldig bra service og flotte blomster
De beste blomstene som står lengst
God service
Oversatt av Google Alltid der for oss når vi trenger dem! Dedikert og fantastisk personale! Lage kvalitets blomsterdekor Hjelper meg med å holde butikken min så vakker som den er, og hjalp meg under bryllupet mitt. Kommer aldri til å gå til noen andre så lenge de er i byen Original Always there for us when we need them! Dedicated and wonderful staff! Making quality flower decor Helping me keeping my store as beautiful as it is, and helped me during my wedding. Will never go to anyone else as long as they are in town
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Blomsterdesign.

Sandvika blomsterhandel

åpningstider, plassering. Rådmann Halmrasts vei 4 sandvika shopping og detaljhandel kart bykart, satellitt visning. Blomsterdesign adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Blomsterdesign. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Blomsterdesign med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler