facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for BMW Sulland Hamar

BMW Sulland Hamar

Info

BMW Sulland Hamar er distriktets BMW-forhandler. Hos oss finner du BMWs utvalg av personbiler. I tillegg finner du et autorisert verksted som kan alt om din BMW. Våre ansatte besitter høy kompetanse innen bil generelt og BMW spesielt.

Historie

BMW Sulland Hamar er distriktets BMW-forhandler. Hos oss finner du BMWs utvalg av personbiler. I tillegg finner du et autorisert verksted som kan alt om din BMW. Våre ansatte besitter høy kompetanse innen bil generelt og BMW spesielt.
Hos BMW Sulland Hamar vil du også til enhver tid finne et stort utvalg nyere bruktbiler innen alle segmenter. Våre bruktbiler selges med vår bruktbilgaranti «Sulland TRYGGHET», noe som gir deg som kunde et trygt bruktbilkjøp.

Er det noe du lurer på? Vi er her for å hjelpe deg. Ta kontakt med oss her på Facebook, ring oss eller send en e-post.

BMW Sulland Hamar er en del av Sulland Gruppen. Med hovedkontor på Hamar er Sulland Gruppen en av Norges aller største private bilkonsern. Vi representerer mange forskjellige bilmerker fra Fredrikstad i sør til Tromsø i nord.

Vi er stolte av å være et helnorsk, familieeid selskap. Mottoet vårt er «Vi strekker oss litt lenger» og dette skal du merke ved kontakt med våre butikker.



"Din BMW-forhandler i Hamar"
Adresse: Disenstrandvegen 9, 2321 Hamar, Norway
Telefonnummer: 62 53 66 50
By: Hamar
Rute: Disenstrandvegen 9
Postnummer: 2321


åpningstider

Mandag: 07:30 - 16:30
Tirsdag: 07:30 - 16:30
Onsdag: 07:30 - 16:30
Torsdag: 07:30 - 16:30
Fredag: 07:30 - 16:30
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: sulland bmw tromsø, sulland bruktbil, sulland hamar ford, sulland bmw bodø, sulland hamar toyota, bmw lillehammer, sulland hamar bruktbil, sulland gjøvik
Anmeldelser
Vi var på besøk i mai og hadde bestemt oss for å kjøpe en ny BMW i3, men møtte en meget arrogant selger som ikke var interessert i å selge til eldre mennesker, fikk følesene av vi ikke var ønsket der. Vi kommer nok til å finne et annet merke. Kanskje sende selgeren på et kurs for kundebehandling :-
Veldig bra. Hyggelige personer, føler meg ivaretatt etter bilkjøp. Etter en liten tur tilbake hvor småfeil ble utbedret med min x1 er jeg veldig fornøyd. Hyggelig kundemottaker og god oppfølging av salgssjef. Jeg er veldig fornøyd og kommer nok tilbake.
Veldig bra " DET " .ved en feil "slettet servicen da de nullstille intervallet for bremser,så det bilen og nøkkelen valser om,er helt feil. Dette må rettes opp i ved neste servicen og jeg/dere er enige om rabatt på neste servicen som kompensasjon.
Ufattelig dårlig service! Var å kikka på BMW som familiebil, men fikk ingen som helst tilbud om hjelp! Kikka såvidt innom mini avdelingen der og der ble vi vertfall tilbudt hjelp, men desverre så blir mini litt for liten bil for oss. Så da ble det ikke bmw handel denne gangen.
Utrolig god servise og kjempe hyggelig de som jobber der! Fikk hjelp med det samme vi fikk problemer m bilen på ferieturen vår.
Meget bra. Upåklagelig service å svert hyggelige selgere.
Hyggelig og oppmerksomt personale, sitteplass med TV og gratis kaffe/te/kakao etc. mens man venter.
God service, veldig fornøyd etter service på vår andre bil! Kommer tilbake!
Har hatt en del kluss med verkstedet for BMW. Veldig hyggelige folk i serviceskranken.
Hyggelige folk i «resepsjon» og servicemottak, og god service. Anbefales.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon BMW Sulland Hamar.

Hamar bilforhandler

åpningstider, plassering. Disenstrandvegen 9 kart bykart, satellitt visning. BMW Sulland Hamar adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på BMW Sulland Hamar. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om BMW Sulland Hamar med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler