facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bobilformidleren As

Info

Bobilformidleren AS tilbyr formidling av bobiler i alle prisklasser. Vi kan også hjelpe med import av nye eller brukte bobiler.



"Bobilformidleren holder til i Østerhus industriområde, ca 1 km fra Grimstad sentrum og ca 40 km fra Kristiansand.Vi hjelper privatpersoner med salg av sin bobil og campingvogn.Vi tilbyr profesjonell hjelp til en hyggelig pris og får fortgang på salget.Vi har eget verksted som utarbeider tilstandsrapport, fukt-, gass- og funksjonstest på alt som selges. All historikk på servicer, registerreimer, EU-kontroller og andre relevante forhold kontrolleres av oss.Våre ansatte har arbeidet med bobiler i mange år og er selv bobilentusiaster.Kommer du med fly er Kjevik lufthavn ca 30 minutters kjøretur fra Østerhus, og vi kan hente og bringe etter avtale."
Adresse: Industriveien 25, 4879 Grimstad, Norway
Telefonnummer: 992 91 615
By: Grimstad
Rute: Industriveien 25
Postnummer: 4879



relaterte søk: CFMOTO Grimstad, Vaskehall til salgs, Selvvask bil Grimstad, Verksted til salgs
Nærliggende lignende selskaper
Ferda Ferda 3 km Stor caravan og bobil forhandler like ved E18 avkjøring til Grimstad. Godt utvalg, hy...
Anmeldelser
Den store vaskehallen de har til bobilvask er veldig bra
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler