facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ferda

Ferda
Adresse: Grøm Næringspark 2, 4887 Grimstad, Norway
Telefonnummer: +4797055666
By: Grimstad
Rute: Grøm Næringspark 2
Postnummer: 4887


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 19:00
Fredag: 09:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: ferda bobil, ferda ålgård, ferda caravan, ferda bergen, ferda ålesund, ferda fauske, ferda grimstad, ferda bjerkvik
Nærliggende lignende selskaper
Bobilformidleren As Bobilformidleren As 3 km Den store vaskehallen de har til bobilvask er veldig bra
Anmeldelser
Stor caravan og bobil forhandler like ved E18 avkjøring til Grimstad. Godt utvalg, hyggelig og hjelpsom betjening. Godt tilrettelagt med god plass for fylling av rent vann, tømming av spillvann og toalett-kassett.
Vil virkelig gi ros og skryte av Ferda Grimstad. Vi byttet inn vår gamle bobil og kjøpte ny. Maken til god service og hjelp fra selger til mekaniker. Du føler deg ivaretatt på beste mulige måte.
Reparert og ødelagt vognen 95% fukt etter rep. Vil ikke reparere grove feil som er utført uten kunnskap. Styr unna
Kjøpte nye Carthago e-liner som ble levert 28 august 20. Ved overtakelse hadde vi noen tekniske spørsmål som selger ikke kunne svare på. Vi har prøvd å bruke Ferda Grimstad og etterhvert gått tjenestevei via Mail til kundeservicekundeservice var veldig imøtekommende og vi hadde da troa på at alt ville løse seg, men uten hell. Nå et bobilen over 2.5 år og endelig fungerer ALT det som bobilen er levert med. Fiat delen fikk vi ikke svar på de spørsmålene vi spurte om og vi måtte da gå til ett annet godkjent Fiat verksted. De kunne gi oss svarene på det vi lurte på. De var svært imøtekommende og behjelpelige. Stor takk til Marek, Rune og Leif Terje hos Ferda. NB! Bobil er IKKE ei campingvogn.
Flott plass med hyggelige ansatte. Kjøpte bil der og gir dem mine beste anbefalinger. Verkstedet løser de mest kompliserte problemer på "strak arm". Ble spesielt imponert av en som heter Rune. Kjempe bra plass å kjøpe bobil - Løp å kjøp
Fikk utrolig god hjelp av en interessert og løsningsorientert ansatt som fant deler til en gammel utgått markise vi hadde. Hadde leitet nettet rundt uten hell, men de hadde på lager og delene passet! Storfornøyd med servicen!
Jeg kjøpte nye friksjonsbelegg til vogna mi kl 15.30, men fikk problemer da jeg skulle montere den ene. Da fikk jeg god hjelp fra mekaniker selvom om klokka etterhvert passerte 16.00. Jeg har hørt mye positivt om Ferda Grimstad, så jeg må innrømme at god service var som forventet. Her har mange andre caravanbutikker mye å lære. Tusen takk for hjelpa! Sommerhilsen fra Haugesund.
Kjøpte Campingvogn av Morten Halvorsen på Ferda Grimstad sommeren 2021. Pålitelig og svært god service. Leverte bestilt vogn godt innenfor anslått tid tross travel vår/sommer og stor pågang. Svært vennlig og imøtekomme de ved spørsmål. Når det oppstår utfordringer har de hjulpet meg utover det jeg forventet!! Ved kjøp av vogn igjen ved senere anledning vil Ferda Grimstad og Morten Halvorsen være et førstevalg. Tusen takk for supergod oppfølging!!!! Med vennlig hilsen T.Røsjø
Dårlig på tilbakemelding og oppfølging. Glemmer ting de skal gjøre! Vi som kunde må kjøre flere timer ekstra frem og tilbake for å levere vogna på ny slik at de kan fikse ting på garanti.
Jeg fikk endelig tak i Adria Action 391 PH hos Ferda Grimstad v/ Tor Vidar. Handelen fremstår som meget profesjonell, ryddig og sannferdig. Skulle det være behov for noe, er iallefall dette et sted jeg vil undersøke med igjen.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler