facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bondens Marked

Bondens Marked
"På Bondens marked kan du handle sesongens beste produkter direkte fra bonden, og det er matens opprinnelse, kvalitet og smak som står i sentrum. Besøk vårt nettsted for å finne ditt nærmeste Bondens marked. Velkommen til en smakfull handel!"
Adresse: Birkelunden , Oslo 0191, NO
Telefonnummer: 913 50 074
By: Oslo
Rute: Birkelunden
Postnummer: 0191


åpningstider

Lørdag: 11:00-16:00


relaterte søk: bondens marked lillestrøm, bondens marked bergen 2018, bondens marked 2018, bondens marked oslo 2018, bondens marked asker, bondens marked trondheim 2017, bondens marked trondheim 2018, bondens marked youngstorget
Nærliggende lignende selskaper
Bondens Butikk Vulkan Bondens Butikk Vulkan 538 meter Liten men koselige butikk med ekste godsaker fra lokale bønder
Smak av Valdres Smak av Valdres 561 meter veldig velsmakende mat, fantastisk kundeservice og dette stedet tilbyr også veldig fr...
Lille Tøyen Kolonial Lille Tøyen Kolonial 1 km Fantastisk sted, glimrende kaffe og gode kaker og bakevarer. Gode salater og kulinari...
Bondens marked Bondens marked 2 km Skikkelige varer, mye økologisk, meget gode egg. Dessverre ikke sauekjøtt til årets f...
Ege Frukt & Grønt Ege Frukt & Grønt 3 km Dette er en veldig bra grønnsaks- og frukthandel på Oslo vest, trolig den beste. Den ...
Anmeldelser
Jeg fikk sjokk da jeg så at Bondens marked selger bjørneburgere og pølser med bjørnekjøtt. Ikke bare er bjørn på rødlisten i Norge. Det er også mange farer ved å spise bjørnekjøtt. Skaden fra bjørnekjøtt kan være betydelig. Først av alt er produktet ofte infisert med brusellose - en farlig smittsom sykdom som rammer nesten alle systemer og organer. Bjørnekjøtt er kontraindisert ved pankreatitt og kroniske leversykdommer. Kreftfremkallende stoffer er tilstede i bjørnekjøtt. Av denne grunn anbefales det ikke å bruke det i tilfeller av kreft eller en tendens til slikt. Vilt kan være forurenset med Toxoplasma, som skader hjerte og nervesystem, og Echinococci, som skader lungene og leveren. Bjørnekjøtt er et farlig kjøtt, som ofte inneholder bakterier av trikinos. Ifølge statistikk er opptil 90% av dyr over seks år bærere av denne sykdommen. Spillet/kjøttet kan desinfiseres ved langvarig koking i 8-10 timer, men slik behandling vil nesten ødelegge kjøttet , inkludert nyttige stoffer. Hvem i all verden er det som ønsker å selge burger av utrydningstruede dyr og potensielt farlige produkter som må ihjelkokes for å kunne spises trygt ?
Jeg synes det er trist at bondens marked godtar at en produsent selger kjøtt fra rødlista bjørn som bjørneburgere! Bjørnen er et truet dyr i Norge. Det er rett og slett skammelig dårlig holdning og verdisyn, og setter dessverre bønder i et enda mer kritisk lys etter alle avsløringer om dårlig dyrevelferd i tillegg. Bondens marked burde være det stedet man kan være sikker på å få kjøpt mat fra trygge og gode produsenter med gode verdier. Dessverre er det altså ikke slik, der heller.
Må gi strykkarakter, dessverre, fordi det her selges burgere laget av kjøtt fra utrydningstruede dyr; norsk brunbjørn. Det finnes bare 150 bjørner i Norge, og bjørnejakt er ulovlig. Likevel skytes 10-15 bjørner hvert år i regi av Statsforvalteren, som auksjonerer bort kjøttet for «videreforedling» til bl a bjørneburgere. Dette er ikke greit!
Helt vanvittig og forkastelig at det selges kjøtt fra utrydningstruede dyr - brunbjørn i form av bjørneburger. Helst ingen stjerne fra meg.
Det blir kvalmt når de på bondens marked skal tjene penger på å selge kjøtt fra Bjørn som er på rødlisten.
UTRYDDNINGSTRUA DYR PÅ GRILLEN Oppfordrer til å boikotte BM inntil de endrer praksis og slutter å selge burgere laget av ROVDYR. Ps. Kjøttet inneholder mye miljø-gifter.
Her omsettes bjørnekjøtt! Det er etisk og moralsk forkastelig å omsette bjørnekjøtt selvfølgelig, og derfor bør dette boikottes.
Selger kjøtt fra utrydningstruet brunbjørn i form av bjørneburger. Hadde du likt salg av tigerpølse eller pandasandwich?
Skikkelige varer, mye økologisk, meget gode egg. Dessverre ikke sauekjøtt til årets fårikål. Jeg har "hoffleverandører" på markedet, men de navnene gir jeg ikke fra meg! En av mine trofaste leverandører har nå lagt om driften, og kommer ikke mer på markedet, sukk, sukk. . .
Familien vår er innom så ofte vi kan. lokale, og i mange tilfeller økologiske produkter gjør dette til en vinner. Mye selges på sesong og i små partier. Ene året finner man brunost som er helt otrolig, andre tider finner man fenalår til julebordet. Jeg kjøper all min honning her. Honningen er for øvrig et kapittel for seg. Man får alltid smaksprøver og hvis du skal bruke den til annet en te er det spesielt lurt. Det er ikke billig men pengene går til bøndene og man får en god sjanse å spørre om produktene direkte.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler