facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Braasport.no

Braasport.no

Historie

Velkommen til oss! BRAASPORT er startet av entusiaster. Ikke bare innen våre forskjellige fagområder, men også entusiaster innen selve sportsbransjen. Vi har vært i bransjen i mange år og har vært pionerer innenfor både netthandel og faghandel i sportsbransjen.

Det er ikke mange som har solgt flere langrennski, alpinski eller ryggsekker enn oss. Når vi nå står på egne ben gleder vi oss voldsomt til fortsettelsen og utviklingen videre.

Når du om litt kan handle av oss kan du være sikker på at du er i de beste hender. Vi har vært i bransjen lenge og de fleste av oss har jobbet med markedsledende merkevarer i en mannsalder. Vi er alltid oppdatert på det siste i bransjen og kommer det en nyhet kan du være sikker på at du finner den hos oss.

Adresse: Kjelsåsveien 168B, 0884 Oslo, Norway
Telefonnummer: +47 22 23 00 33
moc.tropsaarb@tsope
By: Oslo
Rute: Kjelsåsveien 168B
Postnummer: 0884


Anmeldelser
Jeg har aldri opplevd så bra kundeservice i en sportsbutikk her i Norge! Jeg kontaktet dem via mail, og de hjalp meg å velge ski til meg og kjæresten min. God og hurtig dialog igjennom hele kjøpeprosessen. Eneste lille minuset var at jeg ikke mottok noe sporingsnummerfra posten, men varene kom frem i rimelig tid. Jeg kontaktet flere kjente sportsbutikker i Norge via epost, Braasport var de eneste som tok det seriøst! 5 stjerner og vel så det.
Bedre service er det ikke mulig å få. Bestilt varme vintersko: SOREL CARIBOU WP VINTERSKO DAME søndag kveld. Tirsdag kunne jeg hente varen på posten i kr. sand. Dessverre var de ett nummer for små. IKKE NOE problem, via kundeservice ordnet de alt. Varen ble kansellert og nye sko bestilte kan selvfølgelig gjøre helt uten bistand av kundeservicen. Innom posten samme tirsdagen på kvelden med retur pakken, og bare 3 dager senere kunne jeg hente Verden Varmes Vintersko. Betalingen gjøre enkelt via Avarda. Ingen ekstra utgifter på bytte av vare. RASK, GOD SERVICE OG HYGGELIG KUNDESERVICE. De selger ekte og god kvalitets varer. Må legge til at mine forrige Sorel vinter sko varte i 13 år. Er du på jakt etter en seriøse sport leverandører er dette så det rette sted :- Her blir jeg å handle igjen.
Veldig god service!. Måtte ha bredere sko pga klem på nerve. Så smooth prosess har jeg aldri opplevd. Tok seg god tid til å finne de som passet og byttet uten problemer. Prisene her er på linje med det du må prute deg til andre steder.
Knallgod kundeservice og gode priser! Fikk et problem med skøytesko, gnag mot ankelstøtte. Ble da sendt en nyere modell på reklamasjon, hvor problemet var løst.
Fikk super hjelp til toppturski og sko! Bestilte hjelpetime og reiser hjem med nytt utstyr: veldig god veileding og kan virkelig anbefales
Bra utvalg, gode priser, utmerket service og rask levering.
Veldig god veiledning fikk jeg da jeg letet etter nye fjellski
Etter halvannen dag med løpende epost kommunikasjon med Eirik, endte jeg opp med kjøp av Mothertree 95 allmountainski med bindinger. Eirik ytte service i ypperste grad, lyttet til behov og ønske samt ga kompetent veiledning. Med stor tålmodighet og helt uten påtrengende salgsfremstøt, svarte Eirik tålmodig på et hvert spørsmål jeg hadde. Skiene hentes i ettermiddag og skal testes lørdag. Meget positiv opplevelse, krysser fingre for at skiene svarer til forventningene. Servicen er det overhode ingenting å utsette på.
Bestilte en genser for ca 2 uker siden, står på nettsidene deres at varen er «Levert» men jeg har bare fått ordrebekreftelse. Har ikke fått sporingskode, kollinr eller hentekode. Får ikke kontakt over tlf eller mail.
God service fra kompetente selgere. Måtte dessverre reklamere på skiene jeg kjøpte. Fikk nye ski uten diskusjon. Tommel opp fra meg.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Braasport.no med offentlig transport


Brekkekrysset 80 meter
51
54
Brekkehagan 200 meter
51
54
Frysja 350 meter
25
54
Svensenga 370 meter
25
Brekke 470 meter
54

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Braasport.no.

Oslo sportsbutikk

åpningstider, plassering. Kjelsåsveien 168B oslo detaljhandel kart bykart, satellitt visning. Braasport.no adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Braasport.no. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Braasport.no med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
enordic.no enordic.no 249 meter
Macron Store Oslo Macron Store Oslo 303 meter
Jovial.no Jovial.no 315 meter
Supersport.no Supersport.no 338 meter
Tudos Tudos 379 meter
SengDesign SengDesign 474 meter
ProKon ProKon 501 meter
Bizerba Norge Bizerba Norge 503 meter
Mynt Mynt 2 km
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler