facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Braatens Byggfornyelse As

Braatens Byggfornyelse As

Info

Braatens Byggfornyelse har spesialisert seg på totalleveranse av håndverkstjenester innen rehabilitering og oppussing av alle typer boliger og næringsbygg. Vi har egen serviceavdeling med medarbeidere for mindre arbeider med forventet raskt oppmøte.

Historie

Braatens Byggfornyelse as ble etablert i 2002 og har i sin fartstid etablert seg til å være en stabil,konkurransedyktig ogengasjert samarbeidspartner innen de fleste felt i bygg og anleggsbransjen. Foretaket har 13 ansatte, da med relevante utdannelser, hhv byggingienør, bygg og tømrermester, svenner og lærlinger i tømrefaget.

Vi driver i dag et seriøst selskap i god og stabil vekst med forretningside om at fagkunnskap gir trygghet.

Fagkunnskap sammen med kreavtive, postive, ærlige og sunne holdninger har skapt oss til å bli en gasellebedrift 9 ganger. Våre ansatte utgjør de viktigste ressursene i vårt firma, vi har mange dyktige medarbeidere med lang og bred yrkeserfaring. Vi skal komplettere hverandre. ! Kvalitet, tillit og stabilitet er kriterier vi vektlegger stort for gode og lange kundeforhold.

Pål Braaten, daglig leder:

Byggmesterutdannet med bestått eksamen i 2002. Pål Braaten innehar 16 år i faget som tømrer, hvor 9 år som mesterutdannet. Pål Braaten opprettet foretaket straks etter bestått eksamen i mesterbrevutdanningen.

Pål Braaten har solid erfaring og fartstid i rehabilitering og skadeprosjekter. Pål Braaten er engasjert medlem av Byggmesterforbundet, opplæringskontoret for tømrerfaget, byggenæringens landsforbund og bygg og tømrermesternes forening. BBF as er medlemsbedrift av alle nevnte foreninger og forbund.

Pål Braaten ønsker være en oppdatert leder, med fokus på å være tillitt verdig i alle sammenhenger og roller.

Alle ansatte i BBF as er engasjerte, trofaste, fleksible og dyktige håndverkere som skal yte full service og sikre trygg og kvalitetssikret gjennomføring. Samlet har alle ansatte i bedriften 138 år i faget.

BBF as har lokalisert sentralt på Høybråten i Oslo i egne kontorer. Tidligere og fullt like mye i fremtiden satser bedriften på oppdrag i nærområde, noe som har gitt betydelig og positive virkninger.

Veksten for oppdrag i nedslagsområde har bidratt til postive tilbakemeldinger om at lokalmiljøet i Oslo og omegn har sterke behov for tjenesteytere lokalt. Veksten har vært bunnsolid, da med økning av staben tilpasset veksten.

Bedriften starter i 2012 en ny avdeling med lokasjon i Akershus for økt fokus på tilgjengelighet for kunden.

Bedriften har fått en mengde lokal medieoppmerksomhet for veksten og satsingen på lokalområdet.

Byggingienør Marius Bjørk; ble ansatt i 2012 for ytterligere innhenting av kompetanse ifht kvalitetssikret gjennomføring. Marius er ansatt som prosjektleder og rådgivende konstruktør. Marius Bjørk har relevant efaring fra større entrepriser, anleggsarbeider, rehabilitering og nybygg. Bedriften har også styrket administrasjonen for å imøtekomme kundens interesser og ønsker. BBF AS vil med ansettelsen, få nye og tidligere kunder til å oppleve oss som solide og fordelaktige på alle måter.



"Braatens Byggfornyelse as ble etablert i 2002 og har i sin fartstid etablert seg til å være en stabil, konkurransedyktig,engasjert og levende samarbeidspartner innen de fleste felt i bygg og anleggs bransjen. Vi driver i dag et seriøst selskap i god og stabil vekst med forretningside om at fagkunnskap gir trygghetVi tar i hovedsak på oss oppdrag innenfor næringsbygg som kontor rehabelitering, restaurant lokaler, takfornyelse, fasaderehabilitering for å nevne noe. Vi tar også oppdrag innen privat sektor og da mest innenfor byggfornyelse men også tillbygg.Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.MvhPål Braaten."
Adresse: Høybråtenveien 79, 1088 Oslo, Norway
Telefonnummer: 22106310
By: Oslo
Rute: Høybråtenveien 79
Postnummer: 1088


Anmeldelser
Stovnerskogen Borettslag bruker Braatens Byggfornyelse AS til store og små oppdrag i forbindelse med utbedringer, renovasjon, befaringer, rådgivning og oppføring av nybygg. Helt siden 2017 og frem til i dag har vi kunnet dra stor nytte av deres kompetanse og ekspertise. Vi opplever at det er lett å få rask hjelp og de foreslår fornuftige løsninger basert på god samhandling med oss i styret. Det å ha en lokal, proff, pålitelig og dedikert aktør med på laget, gjør det enklere for oss som sitter i styret å jobbe for å gjøre Stovnerskogen borettslag til et godt sted å bo, og til et deilig sted å leve. Takk for samarbeidet så langt. Hilsen Åsmund Gylder Styreleder.
Jeg har brukt Braatens Byggfornyelse flere ganger de siste 10 årene, både privat og som takstmann og eiendomsforvalter. Mine erfaringer med firmaet er svært gode og jeg er ikke redd for å anbefale Braatens Byggfornyelse AS til andre.Hyggelige mennesker og fagfolk med yrkesstolthet.
Kjøpte nytt rekkehus før påske 2022 med gjennomgående standard fra 60-tallet som vi bestemte oss for å totalrenovere. Braatens Byggfornyelse utførte arbeidet til avtalt tid med supert resultat. Takket være god oppfølging, veiledning og løpende informasjon fra Pål og dyktige ansatte ble totalrenoveringen en hyggelig og nærmest stressfri opplevelse, noe vi absolutt ikke hadde sett for oss. Anbefales på det varmeste.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Braatens Byggfornyelse As.

Oslo byggefirma

åpningstider, plassering. Høybråtenveien 79 kart bykart, satellitt visning. Braatens Byggfornyelse As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Braatens Byggfornyelse As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Braatens Byggfornyelse As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Ima bad og bygg Ima bad og bygg 105 meter Dennis er veldig profesjonell. Vi har stadig brukt han til oppussing! han er punktlig...
Norges Entreprenør As Norges Entreprenør As 967 meter Masse feil, gidder ikke å rette opp.
AD Baltic Kupsys AD Baltic Kupsys 967 meter AD BALTIC KUPSYS er et innovativt entreprenørselskap som fokuserer på kvalitet, og so...
EBR Elektro A/S EBR Elektro A/S 1 km Hyggelige ansatte som alltid tar dine problemer alvorlig og lytter til dine behov.
Dewan Enterprise Dewan Enterprise 2 km Jeg leier bil herfra. Bestilte på nett og hentet på Gardermoen. Veldig fornøyd, anbef...
HST Sveisemembran HST Sveisemembran 2 km Utmerket kompetanse innenfor sveisemembran! :
Optimera AS Optimera AS 2 km Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør me...
SunPower/AS SunPower/AS 2 km SunPower tilbyr malertjenester, murerarbeid, flislegging (og i den nærme fremtiden) i...
Elektro-Sivert Installasjon AS Elektro-Sivert Installasjon AS 2 km God service over telefon med relevante svar vedr feilsøking. Rykker ikke ut unødvendi...
KPM BYGG As KPM BYGG As 3 km Flinke å hyggelige folk å veldig effektive
Taksystem Taksystem 3 km Strekktak & Belysning
Murmester Halimi As Murmester Halimi As 3 km Murmester Halimi as�- utfører alt fra små privatoppdrag til totalentrepriser
Byggaksess Byggaksess 3 km BYGGAKSESS importerer, selger og monterer dører, vinduer, listverk, parkett, trapper,...
Kvale & Selmer Kvale & Selmer 3 km Oversatt av Google De mest profesjonelle advokatene i Oslo Original The most profess...
Parketthuset & makes it your home Parketthuset & makes it your home 3 km Fantastisk fagkompetanse :- I butikk fikk vi gode råd om valg av riktig gulv og montø...
Perfect House Ekielski As / Oslo Gulvavretting Perfect House Ekielski As / Oslo Gulvavretti... 3 km Info
Gulvavretting Oslo, Betongsliping Oslo, Epoxy Oslo.
Perfect House ...
Sveisemembran Sveisemembran 3 km Utmerket kompetanse innenfor sveisemembran! :
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler