facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Brekkestø Landhandel

Brekkestø Landhandel

Info

Sommeråpen (jun-aug) dagligvarebutikk med tilhørende drivstoffsalg til båt. Vi har også iskiosk som selger Norges største kuleis:-)
Drivstoff 24t, 365 dgr.



"Sommeråpen juni-august og sjarmerende dagligvarebutikk som er med i Snarkjøp kjeden. Butikken har godt vareutvalg med det aller meste du trenger av dagligvarer!Hver dag gjennom sommeren tilbyr vi ferske bakevarer fra Moseid bakeri, ferske reker og skalldyr, samt stort frukt & grønt torg på utsiden av butikken.I tillegg har vi drivstoffsalg bensin og diesel til båter hele året hele døgnet, via selvbetjent kortautomat ute på bryggekanten.I iskiosken vår har vi Norges største kuleis! Denne er vi berømt for og må oppleves:- Denne har åpent fra 11-20 i hele juli"
Adresse: Justøy, 4780 Lillesand, Norway
Telefonnummer: 97431107
moc.em@kivdnivierep
By: Lillesand
Rute: Justøy
Postnummer: 4780


åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag: 10:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 18:00
Søndag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: brekkestø iskiosk, brekkestø pensjonat, brekkestø kiosk, brekkestø blindleia, brekkestø isbar åpningstider, brekkestø hytte, brekkestø iskiosk åpningstider, brekkestø camping
Anmeldelser
Flott butikk med mange forskjellige typer av varer, men prisen var litt høyere enn andre matbutikken. Bra kundeservice jeg fikk i dag.
Meget sjarmerende lite sted, som selger norges største iskremer. Masse folk og god stemning. Fine turer til utskiksposter i nærområde. Små hvite hus langs hovedgaten.
Koselig sørlands idyll, verdt besøket uavhengig av is eller ikke. Men det må nevnes at de iskulene er ENORME. Man kan sitte på bryggen eller gå opp til utsiktspunktet. Parkering gjøres et stykke før man kommer ned til vannet.
En alldeles herlig butikk i ett særdeles vakkert eldre sørlandsmiljø. Hyggelige ansatte som strekker seg langt for at du/dere skal få en hyggelig handel. Her er ett godt utvalg av matvarer og annet smånips sett i forhold til butikkens størrelse. På den andre siden av gaten selges Norges største KULEISer vel uoffisiellt,men døm gjerne selv,bare denne isen alene er vel verdt turen. Her kan is entusiastene virkelig kose seg med STOR IS. Ett fantastisk miljø med en stor mulighet for nytelse på flere plan. Anbefales virkelig.
En liten landhandel men full av sjarm og søte mennesker, vi var på padletur og fikk fylt opp litt vann og kjøpt noen øl
Alltid hyggelig å handle her. Å kjøpe is i kiosken er et must. Men obs, isen er kjempestore.
Fint med nærbutikk om sommeren. Vil fremheve bakevarene fra Moseids bakeri...
For lite folk på jobb så mye og lang kø
Søt liten butikk med det du trenger. Ferske bakevarer
Norges desidert største og billigste kuleis! Flotte omgivelser! 3 kulers kuleis blir aldri det samme igjen
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Brekkestø Landhandel med offentlig transport


Brekkekjær 290 meter
130
1939

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Brekkestø Landhandel.

Lillesand shopping og detaljhandel

åpningstider, plassering. Justøy lillesand spesialforretning for dagligvarer kart bykart, satellitt visning. Brekkestø Landhandel adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Brekkestø Landhandel. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Brekkestø Landhandel med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler