facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Brygga Mat og vinhus

Brygga Mat og vinhus

Info

Gastromiske opplevelser i hyggelig atmosfære ved havnen.

Historie

Visjonen bak Brygga Mat og Vinhus er at dette skal være en samlingsplass for alle anledninger. På menyen står alt fra enkle småretter til 5 retters middager med tilhørende vinpakker. Velkommen til oss hvor mat, vin og selvfølgelig du som gjest står i fokus!

Adresse: Langbrygga 1 , Halden 1767, NO
Telefonnummer: 69 21 33 33
By: Halden
Rute: Langbrygga 1
Postnummer: 1767



relaterte søk: brygga mat og vinhus åpningstider, havna restaurant halden, brygga mat og vinhus helgeroa, bakgården halden, brygga halden, mat halden, restaurant halden, thon hotel halden meny
Anmeldelser
Var en liten gjeng som gikk hit for feiring og et bedre måltid- vi ble aldeles ikke skuffet. Topp service, og nydelig mat. Anbefaler absolutt å teste ut juledesserten i mitt tilfelle multekrem med krumkaker, den var helt himmelsk. Det samme gjelder forøvrig lammeskanken med tilbehør! Ekstra pluss for god daiquiri.Mat: 5/5
God service og nydelig mat. Hadde steinbit som hovedrett, anbefales på det varmeste.Mat: 5/5
Alt veldig bra anbefaler derfor dette stedet
Rabarbrakake og eple og pære kakeMat: 5/5
Dyrt og dårlig. Kjøpte skalldyr tallerken til kona og biff til meg selv. Må bare si at rekene var ikke bra. Spurte først om rekene var ferske og fikk til svar at de var så ferske som mulig. Det var tull, de rekene var frosne reker opptint i vann. De hadde ikke farge i heletatt, og smakte ikke noe mere en greit. Biffen til langt over 300 kr var grå inni og ikke god. Fulgte med 2 asparges og noen små biter med noe annet.Hit skal ikke jeg noe mere. Håper det finnes noen andre steder i Halden med bedre mat.
Vi hadde en hyggelig aften her med gode venner. Alle bestilte forskjellige retter. Å alle var strålende fornøyd. Nok mat og særdeles god mat. Vi valgte husets vin. En god allround vin. Servicen var god og kelneren oppmerksom. Så absolutt et sted å anbefale.
Biffen var ikke mør. Betjening var studenter, noen med dårlige norskkunnskaper. Blide og hyggelige, men helt uten fagkunnskap om servitør yrket. Mye rot med maten. For dyrt i forhold til kvaliteten på både mat og service.
Urolig god mat. Ventet noe på maten men det er Vært det. Perfekt kjøtt. Enormt god bernes saus. Den beste rødvin saus jeg noen gang har fått. Skal garantert tilbake hit. +
Vi var dessverre uheldige med maten. Biffen var ikke stekt riktig og var seig. Ellers trivelige lokaler og hyggelige servitører.
Middelmådig mat. Middelmådig service. Spareribsen var helt krise.Mat: 2/5
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Brygga Mat og vinhus med offentlig transport


Halden bussterminal 110 meter
300
301
302
303
304
305
306
32
33
34
35
350
352
354
355
357
630
631
632
633
634
Festningsveien 120 meter
301
302
304
306
33
Festningsveien 140 meter
Festningsveien 160 meter
301
33
Halden stasjon 190 meter
RE20

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Brygga Mat og vinhus.

Halden frokost og brunsj

åpningstider, plassering. Langbrygga 1 halden barer kart bykart, satellitt visning. Brygga Mat og vinhus adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Brygga Mat og vinhus. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Brygga Mat og vinhus med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Karjolen Karjolen 93 meter
Siste Reis Siste Reis 127 meter Fantastisk kveld Flotte ansatte, der trivdes en Spiste ikke. Rene toalett, det va...
Magne Skaug Magne Skaug 164 meter
O'Brian O'Brian 749 meter Haldens beste pub.veldig godt utvalg av drinker øl og vin.inne og ute servering hele ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler