facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for O'Brian

O'Brian
Adresse: Storgata 11 , Halden 1771, NO
Telefonnummer: 69 18 01 71
By: Halden
Rute: Storgata 11
Postnummer: 1771



relaterte søk: patrick o brian bøker, 13 skudds salutt, patrick o'brian series, master and commander, o'brian halden, dylan o'brien, patrick o'brian aubrey maturin series, oktober forlag
Anmeldelser
Haldens beste pub.veldig godt utvalg av drinker øl og vin.inne og ute servering hele året i egen bak gård. Kan også læie overnatting plass hær. Tilrettelagt for personer i rullestol: Kan kjøre rulle stolen frem til baren.
Det beste stedet å ta en pils! Mulighet for enkel servering. Hyggelig stemning.Mat: 5/5
Fin og rolig plass hvor du nyter en øl eller annen drikkeService: 5/5
Fantastisk stemning! Makan til sjappe har jeg ikke vært borti på mange år. Bakgården yrer av liv. Her får du wiener-pølse og øl i baren til veldig en rimelig penge. Anbefales på det aller høyeste. Merk, det er en brun, deilig sjappe. Ikke dra hit for champis.
Ett sted for folka som bor her, litt spesielt miljø,en god del alkoholikere og rusbrukere. Grei stemning, du må regne med ett par høylytte diskusjoner og en slosskamp i ny og ne. Men de ansatte håndterer dette veldig bra og er ganske hyggelige. Er du ute etter noe litt finere så drar du på Bryggerhuset i stedet.
Brun pub med hyggelig atmosfære og sjel . Her har de stort utvalg i forfriskninger og jeg tørr påstå østfold største utvalg i whiskey . Litt smått å gnage på som pølser, vaffel eller toast har de og skulle du trenge strenger til gitaren din har de jaggu det å. Rent og pent og hyggelige folk som jobber der .
Det beste ute stedet som jeg har opplevd ever der kan man i ro å mak sitte og ta en kaffe med røyken i Hanna å ikke minst kan man ha med hunden sin så har di billig røyk og snus. Anbefales til alle og en vær.
Synes Tom som eier O.brian skal ha STORE skryt og tar dette på fullastet alvor til tross for at det er smittefare har han følgt ALLE rekomenderde tiltak. Like bli og finner seg i at det er på fullastet alvor dette. Bra Tom / svensken
Skuffet da det ikke var lov å ta med seg bilder. Bare ta bilder
O'Brian er en såkalt "brun pub" og har mange stamgjester litt som "Cheers" men også andre gjester er innom. Som regel er det fin stemning og ikke mye bråk. Fin blid gjeng som står for god service og servering bak disken må også nevnesEieren Tom Jørgensen kan en ikke rose nok. Han bryr seg og gjør det beste han kan for sine gjester skal trives å tar være på dem . Vet ikke om andre eiere som er som denne mannen. STÅ PÅ TOM JØRGENSEN. En annen ting som gjør O'Brian til noe eget, er at de er Musikk byen Halden eneste sted hvor du kan få tak i fks Gitar strenger, Drum sticks og mye annet innen musikk. Er du i Storgt i Halden og går inn en side gt anbefaler jeg du ser etter O'Brian pub å kommer innom å tar en prat over en halv en.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon O'Brian.

Halden barer

åpningstider, plassering. Storgata 11 kart bykart, satellitt visning. O'Brian adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på O'Brian. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om O'Brian med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Magne Skaug Magne Skaug 599 meter
Siste Reis Siste Reis 627 meter Fantastisk kveld Flotte ansatte, der trivdes en Spiste ikke. Rene toalett, det va...
Karjolen Karjolen 699 meter
Brygga Mat og vinhus Brygga Mat og vinhus 749 meter Var en liten gjeng som gikk hit for feiring og et bedre måltid- vi ble aldeles ikke s...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler