facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bullshead As

Bullshead As

Info

Vi er et reiseselskap som arrangerer kulturreiser til UK. Vårt hovedmål er skape opplevelser du vil huske for livet. Nyt livet, bli med Bullshead på tur!

Historie

Bullshead As
Travelling Football & Culture

Et reiseselskap for deg som ønsker å oppleve det genuine Storbritannina er etablert.

Vi skal besøke fotballklubber og arenaer hvor alt ikke er kommersielt orientert. Fokuset er fotball, felleskap og masse ”passion”. Vi kommer nærmere inn på klubben og dens supportere. Oppleve arenaer slik alle klubber engang var. Vi skal besøke de beste mikrobryggerier, spisesteder og gamle, erkebritiske puber og mye, mye mer. Som sagt det genuine Storbritannia.

Grunnlegger Trond Fuhre, f 1967, er leder av Supporterunionen for Britisk Fotball og dedikert anglofil. Har vært Birmingham City supporter siden 1976/77 sesongen. Bosatt i Oslo siden 80 tallet, oppvokst på Hadeland. Siden 1984 har han besøkt de britiske øyer mer enn 150 ganger. Han er en av landets mest erfarne groundhoppere og har besøkt 120 baner/klubber i Storbritannia. Han har utviklet et stort norsk og britisk nettverk.

Trond har lenge hatt en drøm om å la andre få kjennskap til alle de flotte opplevelser han har hatt gjennom sine mange reiser. Fotball, samhold, kultur, byer og ikke minst hyggelige og gjestfrie briter. I tillegg skal turene kjennetegnes av kameratskap og god atmosfære. Vi skal sørge for at du virkelig føler og opplever at du er i Storbritannia. Se for øvrig kommentarer fra noen som har vært på tur med Trond.

Vår ambisjon er ikke å bli stor, men være en nisjeleverandør. De fleste av turene arrangerer vi etter forespørsel, men vi vil også ha noen åpne turer. Vi gir deg minner for livet.

Velkommen på tur med Bullshead as.


Attester:

Henrik Skaalvold, fra Halden og leder i Baggies Norway.

Hva skal en si om Trond…

Kortversjon: hyggelig, omtenksom, pågangsmot, kunnskapsrik og respekt

Har hatt glede av å kjenne Trond i mange år.
Fotballen var ikke spesielt overraskende det som førte oss sammen.
Det man først la merke til var det store hjertet for alt han foretar seg.
Alltid hyggelig og hjelpsom.
Vi var på sett og vis ”arvefiender”. Han som norges ivrigste Birmingham City supporter og jeg som leder for West Bromwich Albion sin supporterklubb.
Men kjemien var tilstede fra dag 1.
Du vil møte få personer som er så lidenskapelig opptatt av ikke bare en enkelt klubb. Men egentlig alt som har med engelsk fotball å gjøre. Samme hvilken klubb du heier med så er omtanken og respekten der med en gang.
Han er en av få som har vært på samtlige baner i de 4 ligane i England.
Og har således også opparbeidet en helt enorm kunnskapsbase om ikke bare fotballen, men hele øyriket.
Kjenner alltid noen. Vet alltid hvordan vi kan få til ditt eller datt.
På en av våre turer fant vi bare sånn plutselig ut at det ville vært artig å besøke et lite bryggeri litt utenfor de store byene. Komme oss ut på bygda rett og slett.
Jadda Trond fikser. Jeg tror jeg kjenner en sa han kjapt. Ett par telefoner og dagen etterpå hadde vi en utrolig artig opplevelse far out at The English countryside.
Som turleder er han også rolig og trygg. Aldri noe tull.
Det å kjenne supporterlivet så fullstendig fra bunnen av tror jeg en sjelden vil møte.
Noe som er en utrolig bra ballast å ha med seg. Det er utrolig mange småting som en nok ikke tenker på som skal til for at en fotballtur blir perfekt.
Bare godt han ikke kan fikse resultatene ute på banen også. Da ville Birmingham vunnet hver gang. Puhh xx

------------------------------------------------------------------

Geir Ingvald Jacobsen, reiseglad Ipswich-fotballsupporter, Hamar.

Mens norske fotballsupporteres englandsreiser ofte begrenses til pub-til-pub-vandring før og etter fotballkampen, og kanskje et stadionbesøk dagen etter, har Trond Fuhre et mer utvidet syn på begrepet «fotballtur». Han trenger kulturopplevelser også utover fotball og pub. Følger man Trond på Facebook, får man i løpet av hans reiser servert bilder av alt det andre også: Kulturlandskap, historiske bygninger, jernbanestasjoner, museer og festninger og rare severdigheter.
Birmingham-supporter Trond er leder i Supporterunionen for Britisk fotball og en av få nordmenn som har vært til stede på fotballkamp på samtlige 92 ligabaner i England. Som såkalt groundhopper og arrangør av reiser i regi av Supporterunionen har denne utadvendte og trivelige karen med sixpence på hodet skaffet seg et stort kontaktnett der borte.
Jeg har møtt Trond mange ganger i England og deltok i påsken 2015 på tur til York i regi av Supporterunionen, med Trond som en samlende og suveren reiseleder. Det fins ingen garantier i livet, sies det, men drar du på englandskulturtur organisert av Trond Fuhre, da kan du være trygg: Det blir garantert mye moro og flotte opplevelser under ordnede forhold. God tur!
Geir Ingvald Jacobsen, reiseglad Ipswich-fotballsupporter, Hamar.
http://www.ipswichsupporter.blogg.no

------------------------------------------------------------------

Bente Blekkerud, Gran på Hadeland.
FOTBALLTURER TIL ENGLAND
Tenk, jeg har vært i Birmingham på fotball-tur! Ikke bar en gang, men to!
Og jeg som ikke er interessert i fotball i det hele tatt!
Begge turene ble en flott opplevelse!
Det var ikke bare fotball. Gutta fikk med seg to kamper mens jentene klarte seg med en.
Mye kulturelt og på begge turene fikk vi være med på konsert. The Dubliners og Fleetwood Mac... Utrolig - Trond tok oss med på pub runder, mange god restauranter og utflukter med sightseeing.
Koselige hoteller, både sentralt og litt utenfor sentrum.
Trond er lommekjent i Birmingham og områdene rundt og guidet oss på en glimrende måte.
Alt var godt planlagt og ALT var ordnet, som billetter til fotballkamper, konserter, tog, avtaler med restauranter osv., vi trengte bare å pakke kofferten og stille på Gardermoen hvor Trond møtte oss. Han var sammen med oss under hele turen og var tryggheten selv.
Jeg ser fram mot neste tur, Trond :)...

------------------------------------------------------------------

Ray Tørnkvist, fra Oslo. Styremedlem i SBF, Leeds supporter og groundhopper.

Trond Fuhre (f 1967) er leder i Supporterunionen for Britisk Fotball. Det er et lederverv Trond har hatt siden november 2009. Organisasjonen er drevet på frivillig basis av et styre sammensatt av seks personer, som ivaretar 50 Supporterklubber og totalt 108 884 medlemmer av Britiske supporterklubber i Norge.
Trond kom med i SBF i 1999, og representerer Birmingham City supporterklubb i Norge. Han har siden 2002 hatt Supportercupen som eget ansvarsområdet. Dette er den årlige fotballcupen som avholdes i juni hvert år og har med ca. 40 lag. Denne har han utviklet til å bli en stor happening og veldig kjent. Både TV2 og andre medier har blitt tilknyttet samarbeidet, og cupen har vokst til å bli landskjent.
Etterhvert er også quizer i regi av SBF blitt et område Trond har vært meget interessert i å utvikle. Denne blir avholdt to-tre ganger i året og er etter hard jobbing blitt en flott attraksjon og meget populært arrangement.
I de senere år har SBF blitt utviklet gjennom Trond sitt engasjement og mange ideer. Han har sammen med styret utarbeidet en Groundhopperliste som stadig vokser. Dette er nesten blitt en egen kultur i SBF takket være Trond sin innsats på dette området. Han har også tatt tak og arrangert Groundhopperturer med kulturelle innslag. Både i 2011,2013, 2015 og 2016 har dette blitt en realitet med Trond som en utmerket reiseleder der alltid Supporterne og de reisende kommer i første rekke. Turene har vært meget populære, og har blitt et årlig fast innslag med 20-30reisende.

Dette er noen av de mange tingene Trond har gjort i SBF og for supporterne. Som styremedlem og en god venn av Trond kan jeg anbefale han til og både lede arrangementer og reiser med supportere. Han er en tvers gjennom real person, med meget stor omtanke for de rundt seg. Han er genuint interessert i alt som har med fotball og gjøre, og ingen klubb er hverken for liten eller stor. Det er aldri et nei, og han kommer med mange nye ideer som kan fremme både SBF og supporterkulturen i Norge i fremtiden. Trond er også veldig inkluderende i SBF sitt styre og opptatt av at alle skal kunne både bidra og føle seg velkommen. Et flott menneske med stor omtanke for andre, som jeg har hatt og håper å samarbeide med i mange år. Han gis de beste anbefalinger fra meg.

------------------------------------------------------------------

Haavard Jektnes, Stavanger og Viking supporter.

Jeg har ved 3 anledninger reist på tur til England med Trond Fuhre som reiseleder, alle i regi av SBF med fotball som hovedmål. Turene har gått til henholdsvis Birmingham, York og London.

Trond har igjennom mange opparbeidet seg solid kunnskap om England, og deler gladelig den informasjonen med sine medreisende. Slik blir også turene også lærerike.
Og selv om fotball har vært hovedmålet for turene, har vi fått kulturelle drypp i form av valg av hotell og restauranter samt ved bryggeri- og museumsbesøk.

På turene er alt timet og tilrettelagt, det har vært lite venting når vi har dratt ut på ekskursjon. Det har også vært nok tid til å utforske byene på egenhånd. Stort pluss for informasjonen i forkant, spesielt var det viktig første gang jeg reiste da jeg var en novise i fotballreisesammenheng.

En stor anbefaling fra meg til å reise i regi av Trond Fuhre.








"Kulturreiser til UK. Fra fotballkamper, konserter, Øl-festivaler og andre spennende aktiviteter."
Adresse: Rødbergveien 15 B, 0591 Oslo, Norway
Telefonnummer: 004748237059
By: Oslo
Rute: Rødbergveien 15 B
Postnummer: 0591


åpningstider

Mandag: 17:00 - 22:00
Tirsdag: 17:00 - 22:00
Onsdag: 17:00 - 22:00
Torsdag: 17:00 - 22:00
Fredag: 17:00 - 22:00
Lørdag: 17:00 - 22:00
Søndag: 17:00 - 22:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bullshead As.

Oslo reisebyrå

åpningstider, plassering. Rødbergveien 15 B kart bykart, satellitt visning. Bullshead As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bullshead As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bullshead As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
NORDayTrip NORDayTrip 355 meter Our main concept is day tour. This will allow you to experience and see the most beau...
Liverpooldrømmer Liverpooldrømmer 1 km Lever på billetter hver gang, kjempe service
International Tour Guide International Tour Guide 2 km Welcome, I'm Marcela Orsini, international Tourism guide with expertise in Scandinavi...
Springtime Norge Springtime Norge 3 km Løpsreiser og treningsreiser for alle som ønsker en aktiv ferie, alene eller sammen m...
Norsk Teknisk Museum Norsk Teknisk Museum 3 km Veldig mye interessant for alle aldersgrupper. Her er det så mye å se at man kan bli ...
Norwegian Museum of Science and Technology Norwegian Museum of Science and Technology 3 km Stort og fint museum. Noen avdelinger var stengt. Veldig stilig med mye gammelt legeu...
VelaNordic VelaNordic 3 km Vela Nordic is specialized in creating itineraries and shore excursion programs for c...
Lavprisfly.no Lavprisfly.no 3 km Med Lavprisfly.no bestiller du din neste reise, både på mobil eller web, superenkelt!...
Travel Stories Travel Stories 4 km - Travelers can share their travel stories, interesting photographs, names and locat...
Peer Gynt Tours Peer Gynt Tours 4 km Peer Gynt Tours er alltid hyggelige og har topp serviceinnstilling. De skreddersyr re...
Carpe Diem Carpe Diem 4 km Fint, men mye fyll... Skitne toaletter
Escape Travel - Aktiv Ferie Escape Travel - Aktiv Ferie 4 km Topp service, spennende reisemål og dyktige reiseledere.
route66usa.info route66usa.info 4 km World's Largest Route 66 Tour Operator
Sportsreiser Escape Sportsreiser Escape 4 km Vi gir deg ikke bare billettene, reisen og hotellet...Vi gir deg gåsehud...... Escape...
Escape Travel Escape Travel 4 km Vi måtte dessverre avbestille 11 dagers elvecruise på Donouv. Meget god servise og in...
Berg Reiser Berg Reiser 4 km Oversatt av Google Alltid god service. Original Always good service.
Polskibuss Polskibuss 5 km Transport pomiedzy Oslo i lotniskami: Sandefjord- Torp, Rygge i Gardemoen
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler