facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Burger King

Burger King
Adresse: Bibliotekgata 30 , Lørenskog 1473, NO
By: Lørenskog
Rute: Bibliotekgata 30
Postnummer: 1473


åpningstider

Mandag: 10:00-21:00
Tirsdag: 10:00-21:00
Onsdag: 10:00-21:00
Torsdag: 10:00-21:00
Fredag: 10:00-21:00
Lørdag: 10:00-19:00
Søndag: 12:00-18:00


relaterte søk: Burger King Ålesund, Burger King Bergen, Burger King Kristiansand, Burger King trondheim, Burger King Oslo, Burger King Tromsø, Burger King Vestby, Burger King Gardermoen
Anmeldelser
Dårlig service, ansatte som står og ler av en eldre mann som skal kjøpe seg mat. Helt idiotisk og oppføre seg sånn. Maten var jeg ikke noe fornøyd med. Skal ikke kjøpe noe mat her på en god stund.
Sååå sakte dårlig servis venter mer 30 min for barne mini det er bare kaos og så Manga står bakk på kø
Veldig dårlig kø system. Ikke den beste service og ansatte bør sendes på en smilekurs.
Det tar allt får lang tid fra å bestille til maten er ferdigMat: 4/5
Beste vegetar burger som jeg vet. Har spist mange ganger og er alltid fornøyd. Har altså sluttet å spise vegetar burger fra Mc’en og Peppes eller andre restaurant som Døgnvill
Fin lokal BK. Rask ekspedering. Hyggelig sted, hvis det går på en BK. Ved Lørenskog hus. Kino rett over plassen. Parkering i kjeller Metro senter. WC.
Bestilt ett par ganger igjenom foodura ikke fooduro sin skyld trodde det først og har vel aldrig får riktig mat. kan skjønne at dette kan skje ,men når det skjer så ofte er det vel noe som ikke stemmer . Fryste pannekaker og gammel salat denne gangen nam nam . Men fortsatt glad for at pannekakene i det heletatt dukket opp det har de ikke gjort så ofte før .
Her kom vi ikke så langt som å bestille mat. Køen var uoversiktlig og lokalet er meget trangt. Fikk følelsen av å stå i maten til de som hadde tatt valget om å spise på Burger King. Jeg følte for å snu etter kort tid inne i restauranten, en milkshake var ikke verdt det.
Dårlig service fra uinteresserte ansatte og de slo inn full mva sats på take away, klarte ikke å rette opp den feilen.. maten var omtrent som forventet, så gidder ikke dra tilbake dit.
2 ganger har jeg bestilt mat via Foodora, begge gangene har det manglet mat. Forrige gang manglet det burgere, denne gangen fikk jeg kun levert tilbehøret og ikke burgerne. Spis på stedet slik at du vet hva du får, det anbefales ikke mat levert på døra fra denne restauranten. Terningkast 1!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Burger King.

Lørenskog hurtigmat

åpningstider, plassering. Bibliotekgata 30 kart bykart, satellitt visning. Burger King adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Burger King. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Burger King med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Subway Metro-senteret Subway Metro-senteret 0 meter 1 stjerne pga hygiene og slappe/ gamle grønnsaker. Ellers er betjeningen raske og eff...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler