facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Subway Metro-senteret

"Din lokale Subway® Restaurant i, som ligger på Bibliotekgata 30 leverer deilige ingredienser og smaker som gir vann i munnen i milliarder av kombinasjoner av sandwicher, salater og wraps til deg. Et alternativ til tradisjonell fast food,tilbyr vi ferskkuttede grønnsaker, toppinger, protein og nybakt brød for å skape perfekt måltid med nybakte cookies, alt sammen til en god pris! Alle Subway®-restauranter er uavhengig eied og drevet av bedriftseiere som ansetter talentfulle Sandwich Artiser som er klare til å ta imot bestillingen din."
Adresse: Bibliotekgata 30 , Lørenskog 1473, NO
By: Lørenskog
Rute: Bibliotekgata 30
Postnummer: 1473


åpningstider

Mandag: 10:00-21:00
Tirsdag: 10:00-21:00
Onsdag: 10:00-21:00
Torsdag: 10:00-21:00
Fredag: 10:00-21:00
Lørdag: 09:00-18:00


relaterte søk: Metro senter butikker, Lørenskog senter åpningstider, Metro senter Lørenskog, Metro Senter Restaurant, Når åpnet Metro senter, Lørenskog senter butikker, Narvesen Metro senter, Barnebutikk Metro
Anmeldelser
1 stjerne pga hygiene og slappe/ gamle grønnsaker. Ellers er betjeningen raske og effektive.
Surrete ansatt, pakket maten dårlig og lite grønnsaker. Nei takk kommer ikke tilbake.
Dårlig service, ansatte som var uhøffelige
Utrolig ufyselig å finne engangshanske pakket inn i maten
Bestilte på foodora og fikk bestillingen bekreftet rett etter. 10 minutter senere ble bestillingen kansellert og jeg fikk beskjed om at de hadde stengt. Det var likevel over 20 minutter til butikkens stengetid. Hvor lat går det an å være når man ikke orker å lage en sub hele 20 minutter før stengetid.
Fikk ikke som bestilt, manglet grønnsaker på begge. Endte opp med å kutte egne grønnsaker. 2/3 av bestillingen ble kastet da majonesen smakte surt. Så dårlig levering 1 og 1/2 time før stengetid er ikke holdbart. Første og siste gang subs bestilles herfra. Takk til Foodora for full refusjon.
Kjøpte den subben som jeg vanligvis pleier å gjøre, men denne gangen smakte den dårlig. ga beskjed til betjeneningen at jeg trodde brødet var dårlig. Betjeningen rev av en bit av subben min og smakte selv. Her fikk jeg beskjed at det var avokadoen som var dårlig. Jeg spurte om jeg kunne få en ny en uten avokado. Det beste han kunne tilby meg var å skrape av avokaden fra subben min. Det synes jeg var dårlig. Takket pent nei og heiv subben i søpla. Kommer ikke hit igjen.
Ufine og surrete ansatte. Disse opperete ikke etter «kunden har alltid rett» vartfall! Mens vi fikk våres mat smurt var det 2 andre kunder som klaget på maten ikke var det de bestillte. De ble møtt med lite forståelse og ufin tone tilbake. Skal aldri spise her igjen!
Dårlig service ikkje måte på frekkheten av noen småjenter som er ansatt der, synd at de ansetter slike som dessverre ikkje har noko å gjere der.
Rask servering og stort utvalg av brø/baguetter med forskjellige smaker. Greit som mellommåltid.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Subway Metro-senteret.

Lørenskog baguetter

åpningstider, plassering. Bibliotekgata 30 lørenskog hurtigmat kart bykart, satellitt visning. Subway Metro-senteret adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Subway Metro-senteret. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Subway Metro-senteret med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Burger King Burger King 0 meter Dårlig service, ansatte som står og ler av en eldre mann som skal kjøpe seg mat. Helt...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler