facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Bysykkelstativene i Uelandsgate v/ arkitekt Riverts' plass

Adresse: Arkitekt Riverts Plass , Oslo , NO
By: Oslo
Rute: Arkitekt Riverts Plass


Anmeldelser
Jeg er vokst opp på Arkitekt Rivertzsplass. Mange gode minner derfra. Det var et samlingspunkt for alle ungene i området. Om vinteren sto vi på skøyter, hvor foreldrenelagde skøyteløp, hvor alle fikk premier samme hvilken plass vi kom på. De ble sponset av alle forretningene i næromerådet+at et firma sponset aiie pokaler til de tre første i alle aldersklasser. Både for jenter og gutter, med inngraveringer. Det var gøy og morosomt. Om sommeren var det sykling og forskjellige ballspill. Og andre leker vi lekte på den tiden. Fra ca 60-80 tallet. Nå har de endret en del på plassen, som er blitt veldig fin, absolutt en severdighet som er verdt å ta turen til.
Chill, basketball banene er topp. kurvene trenger kanskje nye nett men ellers fornøyd
Finfin basketbane for de som er litt lave og helst ikke vil løpe så langt!
En liten perle midt i et travelt lyskryss. Idretts/basket bane og krakker å vile på
Kan spille basket eller sette seg ned litt.
Rolig og kjempefint bolig strøk
Liten park med bane for ballspill.
Oversiktig og grei gate..
Hyggelig atmosfære
Jeg kommer derifra.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Bysykkelstativene i Uelandsgate v/ arkitekt Riverts' plass.

Oslo sykkelutleie

åpningstider, plassering. Arkitekt Riverts Plass kart bykart, satellitt visning. Bysykkelstativene i Uelandsgate v/ arkitekt Riverts' plass adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Bysykkelstativene i Uelandsgate v/ arkitekt Riverts' plass. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Bysykkelstativene i Uelandsgate v/ arkitekt Riverts' plass med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler