facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Cafe Mistral

Cafe Mistral

Historie

Restaurant



"Low-lit, contemporary setting restaurant i Majorstua , Oslo,with frequently changing menu."
Adresse: Majorstuveien 41 , Oslo 0367, NO
Telefonnummer: 22 46 17 51
on.efaclartsim@tsop
By: Oslo
Rute: Majorstuveien 41
Postnummer: 0367


åpningstider

Mandag: 11:00-01:00
Tirsdag: 11:00-01:00
Onsdag: 11:00-01:00
Torsdag: 11:00-01:00
Fredag: 11:00-01:00
Lørdag: 11:00-01:00
Søndag: 12:00-00:00


relaterte søk: cafe mistral meny, koselig kafe majorstua, cafe mistral majorstuveien oslo, restaurant majorstua, cafe mistral oslo, mistral møbler, kafe majorstua, majorstuveien 41
Nærliggende lignende selskaper
Café Elise Café Elise 1 km Et sjarmerende sted til en rimelig og god middag fra en variert meny.
La Sangria La Sangria 1 km Veldig hyggelig, uformell liten restaurant, får en følelse av å være på hyggelig byd...
Bon Lìo Bon Lìo 2 km Nydelig mat, fin atmosfære og imponerende kontroll på mat, kjøkken og servicepersonel...
Bon Lío Bon Lío 3 km Fantastisk god mat og Amazing service gleder meg til å komme igjen en dag
Anmeldelser
Utrolig hyggelig service og atmosfære. Nydelig mat og store porsjoner Hovedsakelig tradisjonell norsk mat, og i tillegg spansk, fransk og italiensk matopplevelser. Anbefales på det sterkeste..
Her var det en del ting som ikke var helt bra. For det første hadde vi bestilt bord på forhånd og de visste derfor hvor mange som kom. Likevel satt de oss på et bord som var for lite så vi var to stykker som måtte skvise oss sammen på enden av et langbord. Ble passe trangt bak oss også så en av gjestene klarte å søle litt av ølen sin på meg da han måtte skvise seg forbi. Ikke veldig god start akkurat. Da det kom til bestillingen tuklet de det også til. Han som tok bestilling skrev ned feil matrett flere ganger før det endelig ble riktig...trodde vi. Da maten kom på bordet var det en bestilling som manglet og en som var blitt feil. Så de to som fikk feil mat måtte vente lenger. Heldigvis var de raske med å rette opp feilen, men vi fikk aldri noe "beklager, vi gjorde en feil". Maten var fantastisk god, men pga dårlig kommunikasjon og det at vi fikk for lite bord så hadde mange av oss en dårlig opplevelse. Tips til servitørene der: rams opp det dere har skrevet ned etter dere er ferdig å ta bestilling, så slipper dere at dette skjer igjen. Og vær så snill ikke la to voksne mennesker sitte på enden av et bord når det helt tydelig ikke er plass.
Hadde julebord der i dag, slik vi har hatt i mange år nå. De glemte å komme med dessert-bestilling, og stengte kjøkkenet... fikk til slutt dessert , men det var litt vanskelig... Maten var ok, men ikke mer.
Litt bohemsk stemning, men bare ok mat og service er under middels
God mat og super hyggelige servitører. Vi kommer tilbake og kan anbefales.
Det er første gang jeg har vært her, og opplevde stedet som koselig og hyggelig selvom det var folketomt i lokalet. Jeg likte interiøret veldig godt.
Stengt, og gidder ikke å varsle kunder om det
Mistral Cafe kunne godt rettet sin hjemmeside på internett slik at det står «åpent» når det har vært stengt i mange dager. Irriterende og slett kundeservice !!
Jeg er skinnereldt ikke kresen på maten... Og kryddet mat er i utgangspunktet godt... MEN når man er SULTEN og ikke klarer å spise en liten! bolle med poteter og rotgrønnsaker fordi den er SÅ sterk... Det svei på leppene og i munnen. Og starkas min veninne som fikk metallbit i maten ! sa høffelig "OK til desær og kaffe..." Hun som har allergi for Chili fikk: Chili i isen, chili i sjokoladefondanten og chili i pynten... Tror vi glatt velger en annen restaurant neste gang
Nydelig restaurant med behagelig atmosfære, meget god mat og service
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler