facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Cafe Opus

"Menyen vår spenner seg fra det store måltidet, til småretter og søte fristelser. Vårt kjøkken er i utgangspunktet klassisk norsk, men har hentet inspirasjon fra både nære og fjerne land. Vi jobber hele tiden med å kombinere spennende smaker, samtidig som vi tar vare på de gode tradisjonene."
Adresse: Plogveien 6 Manglerud senter , Oslo 0679, NO
Telefonnummer: 982 87 246
By: Oslo
Rute: Plogveien 6
Husnummer: Manglerud senter
Postnummer: 0679relaterte søk: cafe opus tønsberg, cafe opus bergen, cafe opus strømmen, cafe opus vestkanten, cafe opus oslo, cafe opus meny, cafe opus lillehammer, cafe opus oslo s
Anmeldelser
Anbefales ikke, ble skreket på av en av de ansatte foran hele restauranten... Det var så ille at en annen gjest måtte komme for å roe henne ned. Hadde bestilt en cappuccino og satt meg ned for å jobbe med skole med noen venner, og derfor ble vi skreket på. Helt uforståelig, noe av det verste jeg har opplevd.
Ikke å anbefale alt er over priset. Spiste bare halvparten av maten jeg fikk og fikk en ost som var så fuktig, så ut som den hadde ligget i 24 timer i en matpakke til en 7 årings skolesekk
Veldig fint og rolig plass. Stor og fin porsjon med egg og bacon med kaffe. Litt dyrt men verdt det for denne øyeblikket.
Kylling var tørr, resten av maten var OK. Lite smak. Støvete og skitten rundt lokalet. Men... hyggelig betjening!
Kjempe god hamburger! God smak kjempefornøyd!
Grei mat men ikke noe mer. Dyrt i forhold til kvalitet. Virker som damen som serverer mat ikke helt forstår. Fikk heller ikke det jeg bestilte.
Veldig rolig sted, typisk brukt som møtested og ventested før eller etter togavgang eller togankomst. Stille og sympatisk sted, så det egner seg fint for nære og gode samtaler. Hvorfor jeg foreløpig ikke gir flere stjerner, er fordi jeg kun har drukket god! Kaffe latte her. Så jeg vet ingenting om menyen ellers. Og, skal jeg være pirkete, så savna jeg at de hadde brunt sukker. På den gode siden, hadde de Suketter, i tillegg til det hvite sukkeret. Så med åpning for flere stjerner!
Koselig plass med gode frokost alternativ
Grei mat, men porsjoner er virkelig skammelig. Absolutt ikke nok til å mette en voksen mann.
God mat og en rolig atmosfære. Men de hippeste folka vil kanskje kalle dette et traust sted.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Cafe Opus.

Oslo salater

åpningstider, plassering. Plogveien 6 oslo kaféer & kaffebarer kart bykart, satellitt visning. Manglerud senter hvordan komme seg rundt. Cafe Opus adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Cafe Opus. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Cafe Opus med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler