facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Solberg & Hansen

Info

Vi er Norges største og eldste brenneri innen spesialkaffe. Besøk vår konseptbutikk i Mathallen Oslo. Se vårt utvalg av kaffe, te og tilbehør på sh.no.

Historie

Solberg & Hansen er landets eldste brenneri innen spesialkaffe.

Siden 1879 har vi utforsket og oppdaget smaker inspirert av idéen om «en bedre kopp». Det er med det samme utgangspunktet at vi i dag leverer kaffe, te og utstyr til kaffebarer, restauranter og kaféer over hele Norge.

I våre lokaler på Ryen i Oslo brenner vi kaffe med kunnskap tilegnet gjennom generasjoner. Råvarene og smakene vi oppdager er drivkraften, og nysgjerrighet for faget driver oss videre. Helst følger vi råvaren tilbake til kaffeblomstens første skudd. Det er takket være denne sporbarheten at vi får tak i grønne bønner av eksepsjonelt høy kvalitet.

Konseptbutikken vår i Mathallen Oslo er en møteplass for kaffeentusiaster, så vel som nysgjerrige og nybegynnere. Her kan du bli bedre kjent med våre produkter, delta på kurs og smakinger, samt snakke om kaffe og te med kunnskapsrike og engasjerte baristaer. Velkommen innom!


Produkter

Vi er et kaffebrenneri etablert i 1879 som selger spesialkaffe, kvalitetste og utstyr til kaffebarer, kafeer, butikker, restauranter, kontorer og privatpersoner over hele landet.

Adresse: Enebakkveien 125 , Oslo 0680, NO
Telefonnummer: 23 03 68 20
on.hs@tsop
By: Oslo
Rute: Enebakkveien 125
Postnummer: 0680



relaterte søk: solberg og hansen butikk, solberg hansen bergen, solberg og hansen priser, solberg og hansen mathallen, solberg hansen kaffe nettbutikk, solberg og hansen drammen, kjøpe solberg og hansen te, solberg og hansen ansatte
Anmeldelser
Har testet flere av kaffe og espresso variantene deres, og 1 ting har de til felles, jeg har alltid hatt et smil om munnen når jeg drikker kaffe/espresso fra Solberg & Hansen
Utrolig søte folk her og velsig sexy espressomaskiner. Lærte mye og det er utrolig å se hvor bra bedriften fungerer!
Fantastisk god kaffe, hyggelig folk.
bra kaffe kan du finne her :
Har kjempe god kaffe og hyggelige folk.
Beste kaffebrenneri i norge
Verdens beste kaffebrenneri
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Solberg & Hansen.

Oslo kaffe og te

åpningstider, plassering. Enebakkveien 125 oslo kaféer & kaffebarer kart bykart, satellitt visning. Solberg & Hansen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Solberg & Hansen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Solberg & Hansen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler