facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for CatoSenteret

CatoSenteret

Info

Senter for egen mestring i rehabilitering

Historie

Idèen om å etablere et nytt rehabiliteringssenter startet på slutten av 1980 årene. Det var flere brukerorganisasjoner som aktivt deltok i planleggingen. Særlig Landsforeningen for Trafikkskadde bidro med kompetanse og innsats. De økonomiske midlene til planlegging og utvikling kom fra skrapelotteriet BilPluss som stiftelsen Sofienlund gjennomførte hvert år.

Det var stiftelsen Sofienlund som gjennomførte ubyggingen av CatoSenteret som åpnet i 1998. Stiftelsen CatoSenteret ble etablert 31.12.97 og fikk overdratt ansvaret for å eie og drive rehabiliteringssenteret. CatoSenteret var avhenging av økonomisk støtte fra stiftelsen Sofienlund de første årene. Uten BilPluss lotteriet og det bidraget dette ga i starten, hadde det i dag ikke vært noe CatoSenter.

Vår visjon og våre mål
CatoSenteret - mulighetenes senter, en veiviser innen egen mestring i rehabilitering.


Vi bygger vårt tilbud på:

Troen på menneskets verdi i relasjon til seg selv og til samfunnet
Troen på menneskets iboende kraft og ressurser til å handle

Hovedmål:

Mulighetenes senter

I mulighetenes senter vil vi fokusere på de ressurser brukerne har, mer enn hva de mangler.
Vi vil tilby et fleksibelt og variert behandlings- og aktivitetstilbud.
Egen mestring

Med våre holdninger og tålmodighet vil vi inspirere brukerne til å skape forståelse for helheten, slik at de kan foreta sine valg for prioriterte mestringsoppgaver i hverdagen.
Verdighet

Med respekt for brukernes opplevelser av egen situasjon, og gjennom gjensidige forventninger, skal vi stimulere den enkelte til å ta ansvar for egne liv - gjøre egne valg!
Attraktive valg

Et moderne senter med tiltrekkende sosial atmosfære, hvor de ansatte bryr seg og skaper gode resultater. En åpen møteplass hvor alle kan få utfordringer ut fra sine egne forutsetninger.
Et senter som imøtekommer ønsker og behov fra både brukere, ansatte og kunder.

Adresse: Kvartsveien 2, 1555 Son, Norway
Telefonnummer: 64 98 44 00
on.teretnesotac@teretnes
By: Son
Rute: Kvartsveien 2
Postnummer: 1555



relaterte søk: catosenteret ansatte, catosenteret me, catosenteret rom, catosenteret svømmehall, catosenteret erfaringer, catosenteret ledige stillinger, catosenteret pris, hva er catosenteret
Nærliggende lignende selskaper
Son Helse Son Helse 1 km Jeg ble svært fornøyd med behandlingen jeg fikk av Maylinn Arnesen. Jeg har slitt med...
Noninva Medisinsk Laserbehandling Noninva Medisinsk Laserbehandling 1 km Trygg laserbehandling uten kirurgisk inngrep. HUD - Fotona4D® TightSculpting® SNORK...
SanOmega SanOmega 1 km En fiskeolje med EPA:DHA på nær 4:1, effektiv mot betennelser, smerter, høyt blodtry...
Naprapatsenteret i Moss avd Son Naprapatsenteret i Moss avd Son 2 km Hadde det vært 10 stjerner, så hadde de fortjent alle! Helt topp behandling!
Anmeldelser
Fantastisk flott sted, har vært på opptrening/rehabilitering nå i 6 uker her & kunne ikke hatt det bedre. Personalet her er kjempe flinke & er alltid tilgjengelig 24/7. Masse gode treningsmuligheter både ute & inne. Flotte store soverom med toalett, dusj, tv osv. Mye aktivitet/trening på dagtid. Anbefales på det sterkeste til de som har behov. Overnattings gjester også mulig hele uka. Tusen takk for et nydelig opphold med mye positivt verktøy jeg kan ta ta med å bruke hjemme. 18.11.22.
CatoSenteret er som rehabilitering en opptur! Flinke ansatte i alle funksjoner! Skjønt det ville vært fint om kafeteriaen hadde skjønt at tomatsuppe og spagettisaus ikke er det samme, og noen andre regler og forståelse på det holdet. Men det er ikke ikke nok for å trekke ned helheten! Supert at det er fra 1999-2000! Synd at fliser fra den tiden kan fort være speilglatte med litt vann.. Men det har det funnet en slags vei rundt, og det er jo bra!
Jeg var godt fornøyd med den måned jeg trengte å være her etter å ha mistet høyre bein og hadde fått diverse skader i 2008. Fine lokaler, hyggelige pleiere, god mat, fine utflukter den sommeren, bra rom med TV og Internet, stille og rolig beliggenhet litt for langt fra Oslo.
Vennlig betjening, mulighet for å trene styrke for oss som ikke er pasienter. Behjelpelige med alt du spør om, selv om du ikke er pasient Kjempefin beliggenhet, tilbud til baby svømming og svømming til litt eldre unger.
Fantastisk sted med flotte folk. Har vært der 6 ganger på 10 år.
Ikke anbefalt for de me CFS/ME De tror den er psykisk.
Det var en fin plass til rekrasjon og helse
Hjertelig takk
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til CatoSenteret med offentlig transport


Brevikbukta 300 meter
545A
545B
Bokfinkveien 350 meter
540
545A
545B
Røsslyngåsen 430 meter
540
545A
545B
Tyttebæråsen 470 meter
540
545A
545B

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler