facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Son Helse

Son Helse

Info

Forebyggende helse - Medisinsk Yoga - Hatha Yoga - Yin Yoga - Kundalini Yoga - - Jordmor - Akupunktur - Tankefeltsterapi



"Vi er din kiropraktor i Son, Brevik, Hvitsten, Vestby, Hølen og Ringvoll.Våre kjerneverdier består av å tilby en trygg, effektiv og helhetlig tilnærming.Vårt team i Son består av kiropraktorene Heidi Omholt, Frederik Fuchs og daglig leder Marco Di Modugno.Personer i alle aldre, gravide og spedbarn er velkommen til oss. Mange oppsøker oss for hodepine, svimmelhet, nakkesmerter, ryggplager, isjias, smerter ut i armene, og andre muskel-skjelett plager. Ofte handler det også om lite overskudd, uro, stress, vonde følelser, tanker og utfordringer i hverdagen. Vi er opptatt av mennesket bak smerten.Vi vil alltid tilstrebe å se etter hva vi kan gjøre i dag – for at du skal ha det bedre i morgen!Velkommen til oss!"
Adresse: Slettaveien 21, 1555 Son, Norway
By: Son
Rute: Slettaveien 21
Postnummer: 1555



relaterte søk: Moss Kiropraktikk og Helse, Bekkestua kiropraktorklinikk, Kiropraktisk senter Moss, Massør Bekkestua
Nærliggende lignende selskaper
Noninva Medisinsk Laserbehandling Noninva Medisinsk Laserbehandling 0 meter Trygg laserbehandling uten kirurgisk inngrep. HUD - Fotona4D® TightSculpting® SNORK...
SanOmega SanOmega 1 km En fiskeolje med EPA:DHA på nær 4:1, effektiv mot betennelser, smerter, høyt blodtry...
CatoSenteret CatoSenteret 1 km Fantastisk flott sted, har vært på opptrening/rehabilitering nå i 6 uker her & ...
Naprapatsenteret i Moss avd Son Naprapatsenteret i Moss avd Son 1 km Hadde det vært 10 stjerner, så hadde de fortjent alle! Helt topp behandling!
Anmeldelser
Jeg ble svært fornøyd med behandlingen jeg fikk av Maylinn Arnesen. Jeg har slitt med vond rygg og nakke i flere år, og følte jeg ikke ble sett helhetlig av de tidligere behandlerne jeg har gått til. Jeg fikk behandling av Maylinn gjennom flere omganger, noe som var til stor hjelp. Maylinn var: -kunnskapsrik med gode råd og ga utmerket treningsveiledning. -Hun ga en helhetlig og skånsom behandling, - Hun ga god og effektiv oppfølging. Det er sjeldent man får en så grundig og helhetlig behandling, og måten henne ser og lytter er helt enestående! Rå dame! Kiropraktor Maylinn kan anbefales på det sterkeste!
Fantastisk service, Fredrik er meget dyktig i sitt arbeid og ut fra mine erfaringer er han unik på sitt felt. Jeg har de siste 10 årene gått til flere forskjellige kiropraktorer men har aldri fått så behagelig og effektiv behandling. Han tar seg god tid til sine pasienter, følger bra opp underveis og gir gode råd om hva man kan gjøre for å forbedre sine plager. Jeg anbefaler Son Kiropraktikk og Helse på det sterkeste.
Har gått til Frederik i 6 måneder, veldig fornøyd : Har prøvd flere behandlinger de siste årene, men aldri funnet noe som hjelper. Man føler seg veldig velkommen og man merker fort at de som jobber der faktisk bryr seg om deg : Anbefaler Son Kiropraktikk og Helse 100% Hilsen Roar
Når du trenger påfyll av energi, bli kvitt vondter eller stress i kroppen, anbefaler jeg Heidi og Frederik ved Son Kiropraktikk & Helse. De er grundige i sitt arbeide og du utfordres til egeninnsats innen helse og ernæring slik at du raskere oppnår det resultatet du ønsker deg.
Jeg har aldri vært hos en kiropraktor før. Men jeg er veldig glad for å ha valgt Heidi og Fredrik fra Son Kiropraktikk. Jeg er kjempefornøyd og kjenner nok stor forbedring i helsen. Jeg føler mer energi i kroppen og enda mer livsglede. Både Heidi og Fredrik er så dyktige, hyggelige og ikke minst veldig kompetente. Tusen takk for hjelpen.
Jeg har blitt behandlet av både Frederik og Heidi. De er begge utrolig dyktige og har en ekstrem kompetanse når det gjelder kiropraktikk, men også så mye mer. De hører på dine problemer og gir oppriktig sitt hjerte og sjel for å hjelpe deg. De har en utrolig evne til å fikse det "umulige" og setter seg alltid godt inn i det de driver med. Jeg har mye å takke disse to personene for! Jeg kan anbefale Heidi og Frederik på det varmeste!
Fantastiske mennesker, og utrolig kunnskapsrike og dyktige kiropraktorer!! Jeg fikk behandling av Frederik i over ett år, og opplevde stor fremgang. Her ble jeg møtt av en kiropraktor som var genuint interessert i å hjelpe meg. Anbefales på det sterkeste, absolutt den beste kiropraktoren jeg har vært hos!
Jeg heter Tina og har fått behandling hos Frederik Fuchs over ett år. Jeg har merket vesentlig forbedring i både sinn og kropp. Han er en dyktig kiropraktor og bruker forskjellige teknikker for å oppnå målet for pasientens helse. Jeg fikk råd om kosthold og detox også. Jeg ønsker Frederik og Heidi lykketil videre fordi di har STORE HJERTER.
Jeg er kjempefornøyd med behandlingen jeg har fått hos Son Kiropraktikk. Energien er tilbake og hverdagen er blitt lettere. Heidi og Fredrik er hyggelige, positive og genuint interessert i å hjelpe. Flinke kiropraktorer som jeg absolutt kan anbefale på det varmeste
Heidi og Frederik er veldig entusiastiske kiropraktorer som streber etter å levere best mulig behandling til alle som kommer til klinikken deres. De jobber veldig nøye og er oppdaterte på ny forskning. For dem er ikke kiropraktikk bare en jobb men de vil genuint hjelpe pasientene sine. Jeg ville uten å tvile sendt min familie deres vei.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler