facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel The Hub

Info

Med 810 hotellrom, tre restauranter/barer og konferansefasiliteter til 1850 skal det skapes en yrende møteplass i hjertet av Oslo. Åpner 1. mars 2019.
Nå søker vi 250-300 nye medarbeidere! Les mer her: talentjakt.choice.no

Historie

WE CAN'T WAIT TO MEET YOU!

Clarion Hotel The Hub åpner midt i Oslo, i mars 2019. Det blir en hub for møter mellom mennesker- preget av
kunst, design, musikk og lokale smaker. Med unik konferansekapasitet, flere restaurantkonsepter og 810
hotellrom blir dette en oase for menneskemangfold, for byens befolkning og for opplevelser- alt med en touch av
vår lidenskap for Oslo.

Byen kommer ikke nærmere enn hos oss
På Clarion Hotel The Hub opplever du ikke bare et hotell. Du er en del av et yrende nabolag, i hjertet av Oslo. Du finner rett og slett hele Oslo rett utenfor hotelldøren. Utforsk alt fra nisjebutikker til norsk design. Forny energien din ved byens idylliske sjøbad, grønne lunger eller gater fulle av liv. Finn inspirasjon på museer, severdigheter, eller blant nye og gamle kulturscener i en av Europas største hovedsteder for live-opptredener. Alt dette er utgangspunktet for vår nye arena for møter mellom mennesker.

Oslo gjennomgår en enorm fornyelse. Vi er stolte over å være en del av den fantastiske utviklingen. Clarion Hotel The Hub ligger rett ved Norges største knutepunkt, Oslo Sentralbanestasjon.

En smak av Oslo
Med eget konditori, kaffe av beste kvalitet og bakeri på huset er frokosten et fantastisk utgangspunkt for å utforske Oslo.

Etter en innholdsrik Oslo-dag kan du ta heisen opp til 13. etasje og bli møtt av en svevende utsikt over Oslo og Oslofjorden. Restauranten vil være basert på et konsept av stjernekokken Marcus Samuelsson med spennende smaker og bærekraftige råvarer av lokal forankring.

På solrike dager kan vinduene åpnes fra gulv til tak og det blir en uterestaurant under tak, der du svever over Oslo, løftet opp fra byens energiske rytme. Forestill deg en varm sommerkveld sittende ved et dekket bord med gode venner. Lette gardiner svaier sakte i brisen, og du nyter et godt glass til en vakker utsikt over Oslofjorden og byens arkitektur.

På gateplan kommer det en vin- og kaffebar, perfekt for afterwork, arbeidsmøter eller catch-up kaffe!

Arrangement
Vårt hjerte ligger i menneskemøter. Vi kobler sammen mennesker, ideer, gjester, nabolaget, byen og omverden.

På Clarion Hotel The Hub er det mulighet til å oppleve eventer i en utstrekning som tidligere ikke har vært mulig i Oslo sentrum. Med fleksible løsninger vil vår store kongressal være en naturlig arena for konserter og andre type arrangement.

Ingen uke på Clarion the Hub er lik. Med 810 lekre hotellrom og suiter, tre restaurantkonsepter, utstillinger, popups og konserter blir Clarion Hotel The Hub en Oslo-oase! Hotellet har også et velutstyrt treningsrom og velværeavdeling.

Vi er ikke bare et hotell for overnatting, men også et sted der Osloborgere kan treffes for kulturopplevelser.

Grønt fokus
Det er ingen business på en død planet og Clarion Hotel the Hub skal selvfølgelig markere seg som en forkjemper for bærekraft og miljøbesparing.

I byggeprosessen jobber vi mot sertifiseringen Breeam-Very good. Dette baserer seg blant annet på design, konstruksjon, materiale og avfall. Grunnet verneverdige bygg er sertifiseringen Breeam-excellent uoppnåelig. På lik linje med alle Nordic Choice-hotel blir Clarion The Hub sertifisert med miljøstandarden ISO-14001.

Etter åpning skal hotellet fortsette å være miljøriktig og utslippsbesparende som ingen andre. Kildesortering, reduksjon av matavfall og bærekraftige råvarer, energibesparing, materialvalg, varme- og inneklima, lokale leverandører og samarbeidspartnere er noen av fokusområdene.

#clarionthehub

Adresse: Biskop Gunnerus' gate 3, 0155 Oslo, Norway
Telefonnummer: +4723108000
By: Oslo
Rute: Biskop Gunnerus' gate 3
Postnummer: 0155



relaterte søk: clarion hotel the hub oslo, clarion hotel oslo, clarion hotel the hub jobb, the hub oslo jobb, clarion hotel the hub ledige stillinger, clarion the hub talentjakt, the hub hotel oslo, royal christiania oppussing
Anmeldelser
Flott hotell, beliggende svært sentralt med umiddelbar nærhet til Oslo S. Jeg har besøkt hotellet tre ganger det siste halvåret. Hotellet har en god konferanseavdeling. Det finnes en bar i første etasje, og en i 13 etasje. I 13 etasje finnes også en restaurant. Maten her er for det meste god, og de gir inntrykk av å ha et rikholdig utvalg av vin til maten. Ønsker du derimot øl til maten, så er utvalget heller dårlig. Her kan det utvilsomt forbedres. Servitørene er hyggelige, men trekk for at ingen er norskspråklige. Det kan være utfordrende for enkelte. Rommene holder god standard, og virker godt isolerte. Merket ingen støy fra korridoren eller tilstøtende rom. Her kan du sove godt gjennom natten. Frokost og lunsj serveres i 2 etasje og er helt greit. Du får de vante hotellfrokostene her. Alt i alt, så er dette hotellet å anbefale, men jeg ønsker meg virkelig en litt mer effektiv innsjekk. Her har det en tendens til å gå sent, særlig hvis du er uheldig og kommer på ett litt travelt tidspunkt.
Nydelig rom designmessig, og flott og praktisk bad. Deilig dusj med glassvegg og store speil over en vask med masse benkeplass. Trekker ned at belysningen på badet ikke egner seg til å stelle og sminke seg. Frokosten var god, men når man velger varmmat til frokost ønsker man at den faktisk er varm. Bacon og poteter var kald, eggerøre var litt lunk i. Bacon var også litt merkelig, kan hende det var en dårlig merket vegetarisk erstatning.. Men alt i alt var maten god. Betjeningen var hyggelig og hjelpsom, og lett tilgjengelig. Maten i restauranten i 13 et var himmelsk, betjeningen like så Utformingen av hotellet var veldig pent designmessig, men litt vrient for synshemmede å navigere i. Mørke berøringsskjermer for heisbetjening og automatisk innsjekk vanskeliggjør disse tilbudene for de som ikke ser helt fint lenger. De har manuell inn- og utsjekk med en fantastisk betjening i tillegg. Parkeringen var helt håpløst trang og dyr. Vet denne ikke driftes av Choice, men de reklamerer med parkeringen er deres, så dermed får de trekk for denne.
Rommet var fint, med ganske stor dusj med tanke på størrelsen på rommet. Men vi kunne godt ha blitt advart at det fulgte med gratis techno party med på kjøpet som varte frem til kl 0300..med påfølgende lyder når lokalene ble tømt for kvelden. Prøvde å skru ned varmen på rommet..men endte opp med å måtte åpne vinduet..noe som ikke hjalp på å skjerme for festen utenfor. Men det var så varmt at skulle man klare å få noe søvn så måtte det opp og hadde heldigvis ørepropper til oss begge så man klarte å få seg noen timer før man skulle opp kl 06 for å få i seg Frokost før man skulle reise igjen. Frokost bufféen var det ingenting å si på, her var det både varmt og kaldt, med desserter i alle mulige varianter. Skal man ha rom her i en helg BØR man sørge for at man får rom høyt oppe og vekk fra Oslo S.
Hadde et flott opphold her. Profesjonell og hyggelig betjening. Alltid nok ansatte omkring til at aalle detaljer er på plass. Innsjekkingen gikk raskt og smertefritt, avlevering av bagasje før innsjekk var også praktisk lagt opp. Men unødvendig med bagasjelapper om de ikke sjekkes ved uthenting. Hentet ut bagasje to ganger uten å bli kontrollert e.l. Rommet var luftig og praktisk innredet. Flott med lys i skap. Stort bad med godt med benkeplass. Ikke så veldig glad for utallige pynteputer og pledd som man aldri vet når sist ble vasket, men de så ren ut uten flekker. Frokostbuffet var velfylt. Både varm mat til full engelsk frokost, kaldt pålegg av ulik sort, yoghurt og müsli, og dessertbord med ulike kaker. Praktisk med juice og melk dispenser ulike steder i lokalet. Mange gode lounge arealer i lobby. Bodde heldigvis mot en rolig bakgate, så slapp feststøy fra nattklubb og trikk. Maten i restauranten i 2. etasje var god, med profesjonelle servitører. Alt i alt ville jeg godt betalt det lille ekstra for et rom her, for denne opplevelsen.
Vanskelig å finne og parkere utenfor for å laste inn bagasje. Frokosten var bra men eggerøre og bacon kunne vært bedre. Litt mye folk gjorde frokostopplevelsen kaotisk. Rommet var fint men litt lite. Heis systemet fungerte fint så lenge ikke alt for mange skulle opp eller ned samtidig. Chromecast i TV var bra men kronglete å få gang på. Beliggenhet midt i Oslo, bra i forhold til shopping og tur ut på byen, men travelt. Alltid liv og leven. Betjening på hotell var smilende og hyggelige hele tiden. Automatisk utsjekk fungerte ikke.
Kan man bli forelska I et hotell!? Det koster litt mer, men her får du også rikelig i retur. Store rene rom med gode senger, stort lunt bad med stor dusj og deilige produkter til hår og kropp. Flere tvkanaler , kjøleskap og kaffemaskin. Du trenger ikke gå ut av hotellet for å spise og drikke. Frokosten er himmelsk med et stort og variert utvalg, egen fristende dessert-avdeling, betjeningen er hyggelige og ikke minst mange og beliggenheten kunne ikke vært bedre. Her får du absolutt det lille ekstra. Vi kommer tilbake!
Definitivt et av de bedre hotellene jeg har bodd på. Rent og fint rom med flere praktiske løsninger. Frokostbuffeten var helt utrolig, med alle man kan ønske seg og litt til. Det eneste som trekker litt ned var at kortleseren på romdøra ikke snakket ordentlig med telefonen min. Jeg greide å låse opp døra etter omtrent ett minutt med fikling første gang, men neste gang jeg skulle inn på rommet ga jeg opp etter fem minutter og dro ned til resepsjonen for å få et "ekte" nøkkelkort. Det var kun romdøra som hadde problemer; i heisene funket det helt fint.
Hvor skal eg begynne, for to personer så var rommet og ikke minst senga for liten og senga var ALT for myk. Og når me sier at me skal opp tidelig TIDELIG på søndagen så burde me ha blitt opplyst om at det er natt klubb etg nedenfor rommet og gitt oss alternativ om å bytte rom ! Men nei da, så det ble ca 3 t med søvn natt til søndagen og det hjalp IKKE med sov i ro i ørene en gang. Eg hadde gledet meg mye men det var en skuffelse ! Frukost buffen var flott og mye å velge mellom. Fremkommelighet til fots: Man har alt innen gå avstand.
Fantastisk frokost, men selve frokostsalen var litt kjedelig. Men rikelig med sitteplasser er jo bra! Hotellet ellers var litt vel fancy og nymoderne for min smak. Musikken i resepsjonsområdet var for høy - håper lydnivået for de som jobber der er dempet i området rundt skrankene. Og så synes jeg det var litt unødvendig at all informasjon overalt tv/ info om hotellet var på engelsk! Som norsk gjest på et hotell i Norge vil jeg gjerne ha informasjon på norsk, men kanskje jeg er litt gammeldags?
Jeg kan dessverre ikke beskrive hotellet med ord, men det må oppleves ! Et fantastisk hotell med alle fasiliteter som jeg dessverre ikke fikk benyttet. For ikke å glemme en utrolig varm velkomst fra de ansatte som jeg satte veldig stor pris på. Til dere som ga kun 1 - 4 stjerners til dette hotell: Hva forventer dere ? ? Dessuten: Frokostbuffe på hotellet kan jeg inkl. andre gjester som jeg har snakket med gi dere max 6 i terningkast! Sorry for that ! Dersom jeg samt med mine ansatte skal overnatte i Oslo ved en annen anleding vil jeg garantert velge dere, uten tvil ! Jeg ønsker med dette å bringe et velforjent budskap til dere alle ved hotellet samt at jeg ønsker dere alle En Riktig God Jul !
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Clarion Hotel The Hub med offentlig transport


Jernbanetorget 40 meter
17
18
Jernbanetorget 40 meter
11N
Jernbanetorget 60 meter
1
1E
2
3
4
5
Jernbanetorget 70 meter
1N
2N
34
37
3N
4N
70N
FB5A
FB5B
Jernbanetorget 110 meter
12N
19N
31
31E
3N
42N
4N
54
5N
60
70
70N

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Clarion Hotel The Hub.

Oslo hotell

åpningstider, plassering. Biskop Gunnerus' gate 3 kart bykart, satellitt visning. Clarion Hotel The Hub adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Clarion Hotel The Hub. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Clarion Hotel The Hub med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Norda Oslo Norda Oslo 19 meter Hyggelig betjening og fin utsikt. Men maten var altfor salt og lite bra komponert.
Scandic Oslo City Scandic Oslo City 88 meter Hyggelig personale. Alle jobba i fellesskap for å gjøre oppholdet best mulig for gjes...
Thon Hotels Thon Hotels 125 meter Thon Hotels har over 60 hoteller i Norge, 5 i Brussel og 1 i Rotterdam. Våre beste pr...
Scandic Byporten Scandic Byporten 166 meter Fint og sentralt hotell. Men frokost på egon er nedtur.
Amerikalinjen Amerikalinjen 205 meter Dette er anmeldelse av frokosten som jeg virkelig vil anbefale. Frokostsalen føles ko...
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo 307 meter Rent og fint rom. Behagelig seng. God lydisolering mot naborommene og gata, noe jeg s...
Comfort Hotel Børsparken Comfort Hotel Børsparken 389 meter Dette var ikke ok, spise frokost med hele vaskecontainere i frokostsalen! Og den grön...
Thon Hotel Opera Thon Hotel Opera 392 meter Trekker litt på service da de ikke har koffeinfri kaffe. Det skulle ha vært en like s...
Comfort Hotel Xpress Youngstorget Comfort Hotel Xpress Youngstorget 430 meter Vakker beliggenhet, store rom og bad, rent sted, enkle søte rom, velsmakende måltid, ...
Park Inn by Radisson Oslo Park Inn by Radisson Oslo 562 meter Hjertelig velkommen til oss! Hotellet midt i hjertet av Oslo.
Hotel Bristol, Oslo Hotel Bristol, Oslo 649 meter 2.5 stjerner, først og fremst takket være fantastisk komfortabel seng. Ellers var ser...
Scandic Victoria Oslo Scandic Victoria Oslo 739 meter - Førsteklasses forretningshotell midt i hjertet av Oslo.
Hotel Verdandi Oslo Hotel Verdandi Oslo 792 meter I begynnelsen av desember 2022var jeg der. D var fryktelig kaldt på hotellet. Satt i ...
Clarion Collection Hotel Savoy Clarion Collection Hotel Savoy 806 meter Her får man mye mer enn bare et sted å overnatte. Hyggelig atmosfære, noe godt til ka...
Hotel Christiania Teater Hotel Christiania Teater 812 meter Besøkte teateret bare for en årlig programvare konferanse. Selve konferansen hadde fl...
Scandic St Olavs Plass Scandic St Olavs Plass 848 meter En sann fornøyelse å være gjest . Flotte rom som umiddelbart gav oss en "hjemlig...
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo 1 km Hotel with a unique location in the heart of Oslo/Airport bus stop just outside the h...
Scandic Vulkan Scandic Vulkan 1 km Hvis du skal på vulkancene så er dette helt klart ett perfekt hotell. Eller om du vil...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler