facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Classic Pizza

"Vi holder stengt i hele januar, og åpner igjen 1. februar.Velkommen tilbake!"
Adresse: Spikkestadveien 99A , Røyken 3440, NO
Telefonnummer: 31 28 99 90
By: Røyken
Rute: Spikkestadveien 99A
Postnummer: 3440


åpningstider

Mandag: 15:00-22:00
Tirsdag: 15:00-22:00
Onsdag: 15:00-22:00
Torsdag: 15:00-22:00
Fredag: 15:00-22:00
Lørdag: 13:00-22:00
Søndag: 13:00-22:00


relaterte søk: classic pizza røyken meny, pizzabakeren røyken, classic catering røyken, pizza slemmestad, classic catering menu, pizza på døra, pizzabakern røyken, pizza røyken sentrum
Nærliggende lignende selskaper
Smak av Italia Smak av Italia 7 km God kvalitet. Italiensk mat. Ferske oster, kjøttvarer og en hel masse tørrvarer. Imøt...
Anmeldelser
Bedre pizza og hyggeligere betjening skal du lete lenge etter. Beste pizzaen som jeg noen gang har spist.Mat: 5/5
Utrolig bra mat, gode porsjoner og hyggelig betjening. Legger til litt bilder fra tapas-kit som har blitt en ny favoritt på fredager. Bruker Classic Pizza ofte til levering av mat til julebordet og sommerfesten hvor alle blir fornøyd.
Helt i toppen av pizza-gamet. En av de beste takeaway-pizzaene jeg har smakt. Dessverre ser de ut til å ha stengt i omtrent 2 måneder både om sommer og vinter. Varierende tilgjengelighet for levering, men leverer når de klarer. Har ikke hatt noen negative erfaringer angående service.
Nydelig mat. Lasagne, taco buffé, pizza og kake. Er pizza til hverdags, men håper på flere dager der vi kan spise i 2 etg på gamle togstasjonen. Anbefales!
Pizza - super Catering - super. Trenger ikke være redd for at det skal være for lite mat heller. Kundeservice - super Anbefales!
Har bestilt mat her mange ganger. Kjempegod pizza. Anbefales!Mat: 5/5
Maten var kald da vi hentet den til avtalt tid, vi var fire som skulle dele en pizza, men vi spiste ikke opp, sykt dårlig opplevelse, burde fått pengene tilbake
Super trivelige folk som driver stedet. Beste pizzan i Norge ingen tvil
Veldig rar butikk han eigeren driver med. Alle gangene jeg har bestilt har dem tatt imot penger. Uten unntak. Men plutselig idag, så tar han ikke imot kontanter. Og fikk ikke bestille av den grunn. Mens andre hurtigmat steder tar imot kontanter. Etter norsk lov, så har man ikke lov å nekte å ta imot kontanter. Kommer til å melde fra om dette. Mistet bank kort og alt slik, så har kun kontanter, men blir nektet å bestille pga eieren har ett privat prinsipp.. Er bare å si at man foretrekker kontantløs betaling. Så har ikke folk noe imot dette. Men å nekte folk å bestille mat pga du nekter å ta imot kontanter, som skal vær den eneste sikkre betalings måten resten av landet tar i mot kontanter. Men ikke du.. hva er så spesielt med denne lille pizza butikke? VELDIG Dårlig kunde behandling. Selv når det ble forklart at jeg ikke hadde noe valg, var det ikke aktuelt. Heldigvis tar pizza bakeren imot kontanter, så de får min bestilling nå, og fremover også. Gidder ikke vær kunde hos noen som heilt ut av det blå nekter å ta imot det vi Norge skal kunne anse som grunnlegende betalings måte. Dette blir for dumt! Ps: pizzaen er god den, når de har steikt den riktig. Har skjedd at den er for stekt eller for lite stekt også.... men veldig dårlig kundebehandling.
Bestilte pizza kr 199 med utkjøring kr 95. De leverer 1 time og 15 min etter bestilling Fra Røyken-Åros, Samt de vil ha kr 120 for levering, selvom det står kr 95 på hjemmesiden. Kommer inn og åpner og ser en brent og kald pizza. Utrolig at de kom i det hele tatt med en slik pizza... Så utrolig skuffa!!!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler