facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Smak av Italia

Smak av Italia
Adresse: Vaterlandsveien 1 , Røyken 3470, NO
Telefonnummer: 407 69 538
By: Røyken
Rute: Vaterlandsveien 1
Postnummer: 3470



relaterte søk: smak av italia vulkan, smak av italia åpningstider, smak av italia pizzeria slemmestad, smak av italia take away, smak av italia sætre, smak av italia operakveld, smak av italia slemmestad åpningstider, italiensk butikk oslo
Anmeldelser
God kvalitet. Italiensk mat. Ferske oster, kjøttvarer og en hel masse tørrvarer. Imøtekommende og behjelpelig betjening.
Den perfekte leverandør av topp produkter, fantastiske oster, herrlige skinker både nyskpret og i ferdige porsjonspakker. Bedre olivenoljer finner du heller ikke noe annet sted. Har bare kvalitetsvarer uansett hva jeg kan ønske meg.
En oase av lekre, italienske varer. Her ble det kjøpt både spekepølse, oliven og ost til i kveld. Gleder meg
Et variert utvalg italienske varer og flere av de ansatte har tilknytning til Italia. Jeg oppfatter at de har god kunnskap om produktene de har i butikken.
Korteste veien til Italia! Ekte italiensk restaurant med fantastisk pizza, slik du ellers bare får den i Italia. Italienske råvarer, italienske kokker, italiensk personale, italienske gjester tilogmed :
Veldig god italiensk pizza. Koselig atmosfære om man ønsker å spise der. Syntes take away fungerer fint: I motsetning til mange andre "pizzeriar" i Norge kan de faktisk gjøre det ganske bra, men synes det har falt seg noe etter at det ble nyere eiere. Men fortsatt bra, men lager nå bedre napolitansk pizza hjemme. De har steinovn!!!
Fantastisk service, lidenskap fra personalet og mange mange gode tips til god mat til vår Barolo Burzi. Takk!
Umulig å gå ut herfra uten noe godt. Prima varer, flinke og hyggelige folk og lyse og fine lokaler. Og sørg for å bestille pizza når restaruanten er åpen!
Masse nydelig italiensk mat. Hyggelig betjening med mye kunnskap om det de selger. Du får masse gode smaksprøver. Så jeg må tilbake hit igjen. Prøv den nye parmaskinken dems som er lagret i 24 mnd.
Veldig god pizza, kjempehyggelig personale og fine lokaler. Italiensk pizza med tynn bunn og passe mengde topping. Smakte veldig godt. En pizza holder til to hvis man ikke er storspist. Prisene var ok til å være "spise ute" priser.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Smak av Italia.

Røyken pizza

åpningstider, plassering. Vaterlandsveien 1 røyken ıtaliensk kart bykart, satellitt visning. Smak av Italia adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Smak av Italia. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Smak av Italia med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Classic Pizza Classic Pizza 7 km Bedre pizza og hyggeligere betjening skal du lete lenge etter. Beste pizzaen som jeg ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler