facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Cornelius Sjømatrestaurant

Cornelius Sjømatrestaurant

Info

Sjømatopplevelser på Holmen vest for Bjorøy

Historie

Noe av det mest eksotiske den vestlandske skjærgården kan by på, finner du like utenfor Bergen! Cornelius er en av Norges beste sjømatrestauranter. Restauranten ligger i sjøkanten på en holme med spektakulær utsikt til fjord og fjell, sjø og skjær, båter og skip. Inspirert av dagens vær tilbyr Cornelius sin berømte meteorologiske meny med sjømat og tilbehør av utsøkt kvalitet, tilberedt med nyskapende matlangingsteknikker og en genuin lidenskap for sjømat.

Cornelius holder åpent hele året og har faste båtavganger fra Bryggen i Bergen. I fint sommervær åpnes skyvedører, og vi dekker bord på kaien med servering av en lettere meny. I mer ruskete vær skaper vi en lun stemning innendørs med kraftigere smaker, fyr i peisen og levende lys. Hver årstid – hver dag – gir unike og spennende smaksopplevelser på Holmen. I sjøvannskummer spreller levende hummer, kamskjell, østers og sjøkreps. Hos oss er det kun levende sjødyr som teller!

Det er også mulig å ankomme restauranten i egen båt eller bestille private charterturer utenom de faste avgangene. Cornelius har også egen landingsplass for helikopter.

Vi har totalt 320 sitteplasser, fordelt på 6 ulike lokaler. Vi dekker opp til alle anledninger og skreddersyr arrangement etter ditt behov. Vårt største lokale kan ta inntil 120 gjester i bankett og 100 konferansedeltakere i klasseromsoppsett.



"Fra fjord til bord...Den gastronomiske reisen starter allerede i øyeblikket dere går ombord i båten ved historiske Bryggen i Bergen sentrum. La smaksløkene modnes under den 25 minutter lange båtturen ut til Holmen, der du får oppleve det beste av bergensk fjell-, fjord- og havlandskap. Cornelius tilbyr det mest eksotiske den vestlandske skjærgården kan by på, med utsøkte sekundferske råvarer og sin berømte meteorologiske meny, inspirert av været og dagsformen til kjøkkenteamet. Nyskapende matkunst av kokker med genuin lidenskap for sjømat."
Adresse: Holmen, 5177 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 56334880
on.tnaruatser-suilenroc@gnikoob
By: Bergen
Rute: Holmen
Postnummer: 5177


åpningstider

Mandag: 17:00 - 22:30
Tirsdag: 17:00 - 22:30
Onsdag: 17:00 - 22:30
Torsdag: 17:00 - 22:30
Fredag: 17:00 - 22:30
Lørdag: 17:00 - 22:30


relaterte søk: cornelius sjømatrestaurant meny, dreggekaien skur 8, cornelius båt, vestlandsforteljinga cornelius, cornelius på holmen priser, restaurant bergen, bryllup cornelius på holmen, sjømatrestaurant bergen
Nærliggende lignende selskaper
Fjellskål Fjellskål 11 km Har vert her flere ganger og fått nydelig mat og høy service. De har også et stort og...
Enhjørningen Enhjørningen 11 km Flott sted med mat og service av høy kvalitet. Hjemmekoselig lokaler og atmosfære med...
Anne Madam Anne Madam 11 km Trangt og intimt. Helt greit for en matbit, men ikke noe mer enn det.
Anmeldelser
Idyllisk lokalisasjon på en sjøholme og med kun tilgang sjøveien. Svært hyggelig betjening både på båt og på land shoutout til Igor!. Maten er helt grei 5-retter, men ikke noe som skiller seg videre ut, står ikke til prisnivået.
Stedet med det lille ekstra. Båt ut dit, beliggenhet er fantastisk, betjeningen var topp, og maten var god. Helheten koster så klart, men jeg synes det var verdt det denne gangen.
Føltes eksotisk å komme til Cornelius- for et sted! Dessverre var ventetiden på maten særs lang- og pinnekjøttet var veldig salt og ikke ferdigdampet. Fikk vite når vi skulle dra at de hadde fått problemer med en ovn som var ødelagt, så gir de likevel en 4'er for atmosfære. Om de hadde informert om situasjonen med ovnen tidligere hadde opplevelsen vert annerledes enn å bare vente på mat som ikke kommer vi ventet halvannen time på mat som var forhåndsbestilt... De som spiste lutefisk sa at den var noe smakløs og var løs i konsistens.
Det spesielle her er kombinasjonen av opplevelse og mat/drikke av god kvalitet, servert av kunnskapsrike, blide og serviceinnstilte servitører. Transport/fin båttur, resturant med flott beliggenhet "på bryggekanten" og eieren som ruslet rundt og hilste på, sammen med den trivelige staben og sørget for at vi hadde den gode sosiale opplevelsen sammen med den gode matopplevelsen. Ikke billig men verdt prisen. Anbefales!
Stemningen med å bli hentet med båt i sentrum som videre tar deg ut til holmen på Bjorøy, gjør hele opplevelsen komplett. Vennlige servitører med flott kunnskap om maten de serverer. Selve maten er også av øverste kvalitet.
Fantastisk opplevelse for mage og sinnMat: 5/5
Gleden over en aften på Cornelius ble fort til en stor skuffelse. Vi var et selskap på 40. Ikke alle fikk hele menyen som skulle være dagens fangst. En av rettene var syltet? makrell som ble sendt i retur av over halvparten. Hovedretten var dampet sei. Det er lov å forvente god og nok mat til en slik pris. Vinpakka var også en nedtur. En skikkelig turistfelle eller var vi bare uheldig?
God mat, ypperlig service, veldig fint å ta båten ut og samtidig se litt av øyene. Anbefaler å gjøre det til lønsj! Vår servitør Olga var veldig hyggelig og flink og vi hadde en fin lønsj.
Nydelig! Båttur fra Bergen og en herlig sjømatopplevelse. 18:00-22:30. Ferskere råvarer skal du lete lenge etter...
Fantastisk god mat og kjempegod service. Anbefales på det sterkeste!Mat: 5/5
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Cornelius Sjømatrestaurant med offentlig transport


Nilsvikhaugane 440 meter
43
49

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler