facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Enhjørningen

Adresse: Bryggen 29, 5003 Bergen, Hordaland
Telefonnummer: 55306950
By: Bergen
Rute: Bryggen 29
Postnummer: 5003


åpningstider

Mandag: 16:00 - 23:00
Tirsdag: 16:00 - 23:00
Onsdag: 16:00 - 23:00
Torsdag: 16:00 - 23:00
Fredag: 16:00 - 23:00
Lørdag: 16:00 - 23:00


relaterte søk: enhjørningen tønsberg, enhjørning leke, enhjørning bakgrunn, enhjørning ekte, to kokker bergen, restaurant bergen, enhjørning tegning, enhjørning ting
Nærliggende lignende selskaper
Anne Madam Anne Madam 274 meter Trangt og intimt. Helt greit for en matbit, men ikke noe mer enn det.
Fjellskål Fjellskål 307 meter Har vert her flere ganger og fått nydelig mat og høy service. De har også et stort og...
Cornelius Sjømatrestaurant Cornelius Sjømatrestaurant 11 km Idyllisk lokalisasjon på en sjøholme og med kun tilgang sjøveien. Svært hyggelig betj...
Anmeldelser
Flott sted med mat og service av høy kvalitet. Hjemmekoselig lokaler og atmosfære med historisk sus. Dette er Bergens eldste fiskerestaurant. Maten holder høy kvalitet, og du blir godt ivaretatt av dyktige servitører. Gode råvarer, og meget bra tilberedt. Spurte om anbefaling på vin til hhv dampet kveite og stekt piggvar, og begge vinene passet meget godt. Vi fikk en Riesling til kveiten og en Burgund til den stekte piggvaren. Absolutt et sted å anbefale hvis du er i Bergen og ønsker et godt fiskemåltid på Bryggen.
Fenomenalt sted med kjempegod fiskemat! Det varmer hjertet til en som er oppvokst på kysten. Det eneste som manglet var å få en utdypende forklaring fra servitørene på maten vi fikk servert, siden menyen hadde litt lite detaljer. Ellers fint og koslig sted, med snille servitører.
God mat, men hva om servitøren faktisk tar seg tid til å presentere rettene man blir servert? Vi hadde en tre-retters... Men jeg aner ikke hva slags oster eller råvarer som inngikk. Stekt breiflabb - nydelig. Men hva mer enn poteter spiste jeg? Aner ikke. Det er en 'missed opportunity' for å gi gjestene noe ekstra som alle andre gode restauranter gjør i dag - skap en story! Totalen: god mat, god atmosfære, men mye å hente på det lille ekstra.
Nydelig mat i historiske omgivelser midt på bryggen Mat: 5/5
Den beste lutefisken jeg har smakt og jeg har vært på mange restauranter spist lutefisk, rett og slett fantastisk
Enhjørningen er en gammel erverdig fiskerestaurant plassert på Bryggen i Bergen. Og siden det ligger i bryggebygget er alt litt skeivt der inne. Men det gir bare stedet sjarm. Stedet hsr dyktige og raske kelnere. Maten er også av god gammel stil. Jeg kan anbefale Enhjørningen på det sterkeste!
Super service og mat. Fine priser, hyggelig atmosfære. Historisk lokale. På brygga . Bestill bord på forhånd
Utrolig koselig interiør. God mat og hyggelig betjening.Mat: 5/5
Restauranten er historisk vakker med fin atmosfære Bygningen er fra 1703 og innredet med originalt treverk og blondegardiner. Servitøren var både hyggelig og korrekt og var med å skape en fin opplevelse.Velsmakende retter med bredt utvalg i fisk. Vi kommer gjerne tilbake.
Hyggelig sted med nydelig mat. Vi var så heldig å bli servert av en servitør som absolutt hørte hjemme i de historiske lokalene. Tusen takk for perfekt service til Knut.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler