facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Dalat Cafe

Dalat Cafe
Adresse: Torggata 27 , Oslo 0183, NO
Telefonnummer: 22 11 20 64
By: Oslo
Rute: Torggata 27
Postnummer: 0183


åpningstider

Mandag: 11:00-21:00
Tirsdag: 11:00-21:00
Onsdag: 11:00-21:00
Torsdag: 11:00-21:00
Fredag: 11:00-21:00
Lørdag: 11:00-21:00
Søndag: 11:00-21:00


relaterte søk: dalat cafe tran meny, dalat restaurant oslo åpningstider, hai cafe, vietnam house, viet nam house, lille saigon, pho oslo, da lat
Anmeldelser
Hjemme følelse. Simple og enkelt som en pho skal være. Super god stekte koteletter med ris og speilegg.
Har vært her 2 ganger, god mat og vietnamesisk import øl. Savner litt mer grønnsaker enn bare bønnespire, langstilket basilikum og lime til "pho" . Lokalet kunne trengt en "oppfrisking". Det er plass til ca. 20 personer noe som gjør at du risikerer å ikke få plass på en vanlig tirsdag ettermiddag. Jeg kommer garantert tilbake igjen.
Lekker og god vietnamesisk mat. Prisene var hyggelige, betjeningen hyggelig og stedet i helhet gjorde at maten kom i fokus. Dersom du liker autentisk vietnamesiske retter er dette stedet å gå. Rett og slett topp.
I all hovedsak god mat, litt kjedelig Phô etter min mening. Wontonsuppen er derimot veldig bra.Mat: 3/5
Det var veldig god mat. Jeg gikk hit fordi jeg har fått tips fra om denne restauranten fra en vietnamesisk venninne som sa at det er den beste vietnamesiske restauranten hun vet om. Det er litt liten plass, så man kan bli nødt til å vente en stund på bord hvis det er travelt, men det er verdt å vente litt.
Spiste Pho her i går og ble desverre matforgiftet.. sitter og kaster opp, har vondt i magen og har dårlig mage i dag. Jeg vet ikke hva som gikk galt med Pho, men det var eneste tingen jeg spiste i går utenom proteinshake tidlig på morgenen. Veldig skuffende da jeg alltid har hatt lyst å smake på Pho deres, men nå tror jeg ikke at jeg kommer tilbake. Kjøttpølsen i Pho smakte veldig rart... selve kraften var god.. servitører satt og så på oss hele tiden mens vi spiste, så var litt ubehagelig.. Oppdatering! Har vært på legevakten og legen bekrefter at smitten har skjedd via mat, spesifikt mulig via forurenset kjøtt produkter... kommer aldri for å spise der igjen.
Liten og koselig sted med meget god mat! Nr 6. Beef Pho Soup anbefales veldig
Liten restaurant med noen få bord. God pho biffsuppe med i rikelig mengde. Dybden på kraften er bra. Men jeg savner Hai Cafe. Dessverre så er det ingen som klarer å matche den kraften.
Passe travel cafe som ligger sentralt i sentrum. Bestilte nr 5 bun bo hue. God smak på kraften og nudlene, smakebit å få med thaibasilikum og bønnespirer på siden.
God mat, blitt litt dyrere i de siste åreneMat: 5/5
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Dalat Cafe.

Oslo vietnamesisk

åpningstider, plassering. Torggata 27 kart bykart, satellitt visning. Dalat Cafe adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Dalat Cafe. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Dalat Cafe med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Viet Nam House Viet Nam House 115 meter
Hai Café Hai Café 116 meter
Lille Saigon 1 Lille Saigon 1 132 meter
Eat Asian Eat Asian 183 meter
Far East Far East 190 meter
Bánh Mì Cousins Bánh Mì Cousins 344 meter
Miss Gin Miss Gin 451 meter
Xich Lo Restaurant Xich Lo Restaurant 762 meter
Mama Pho Mama Pho 839 meter
Vuong Vuong 1 km
Banh Mi Banh Mi 1 km
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler