facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Lille Saigon 1

Lille Saigon 1
Adresse: Seilduksgata 17 , Oslo 0553, NO
Telefonnummer: 922 67 325
By: Oslo
Rute: Seilduksgata 17
Postnummer: 0553relaterte søk: lille saigon 1 seilduksgata, lille saigon toftes gate, lille saigon trondheim meny, lille saigon sarpsborg meny, lille saigon foodora, lille saigon priser, lille saigon torggata meny, lille saigon anmeldelse
Anmeldelser
Helt fantastisk mat. Anbefaler å dra hit hvis du ønsker å spise autentisk, god vietnamesisk mat. Nr 17 er helt fantastisk med svinekotelett, grønnsaker, limesaus og peanøtter. Nr 09 er en klassiker, som velges gjentatte ganger. Kommer tilbake igjen og igjen. Ingen tvil om det. Tok med take-away rett etter middagen også, for maten er så sinnsykt god!
Det finnes bare én Lille Saigon i Oslo, og den ligger i Bernt Ankers gate 7. Anbefaler fylt pannekake - crispy og full av spennende smaker. Her får du mye for pengene, fantastisk mat og hyggelig vertskap.
Veldig god mat som kom fort. Rimelige priser og gode porsjoner. Anbefaler rett nr. 24 biff, nudler og grønnsaker.
Overraskende god mat, trist lokale. Anbefales dog på det varmeste! Avbildet er #16 - Rice vermicelli m/wok-fried sesam chicken.
Veldig veldig god mat!! Det føles veldig som å komme ned til Asia og faktisk sitte på en "vanlig restaurant" de kunne pusset opp og gjort det finere, men det ville drept den autentiske sjarmen. Virkelig et sted som er verdt å besøke!Mat: 5/5
Kort avstand til sentrum. Lokalet trenger tydelig oppussing og renhold. Når maten ankom bordet var det en av rettene feil. Når den siste retten kom på bordet var ikke tofuen ferdig stekt. Risen var klumpete og tydeligvis brent. Nudler med kongereker var det ingen smak på som fløt i olje. Kylling med cashew og ris var god med deilig saus. Drikken kom lenge etter vi hadde spist en stund. Prisen var alt for høy til slik kvalitet på maten og triste omgivelser.
Jeg bestilte curry, venninna bestilte risnudler. 1 time senere fikk vi begge vondt i magen, og dro hjem til toalettenes våres..
Dette legendariske stedet har dessverre tapt seg de siste årene. Fortsatt like shabby, men mindre og dårligere mat til stivere pris.Mat: 3/5
Utrolig fint sted og spise. Liker maten veldig godt her. Synes det er en av de beste vietnamesisk restaurantene i Oslo.
Alltid some good times på Lille Saigon. Enkel og rask mat. Smakfult også. Må innrømme at nr 16 var sterkere enn det den tidligere har vært, men denne gangen hadde de fritert banan!!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Lille Saigon 1.

Oslo asiatisk fusion

åpningstider, plassering. Seilduksgata 17 oslo vietnamesisk kart bykart, satellitt visning. Lille Saigon 1 adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Lille Saigon 1. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Lille Saigon 1 med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Monsun Noodlebar Monsun Noodlebar 110 meter
Ba-Ga Asian Bao Ba-Ga Asian Bao 120 meter
Little Saigon Little Saigon 470 meter
Noodle Box Noodle Box 526 meter
East Kitchen East Kitchen 526 meter
Hitchhiker Hitchhiker 553 meter
Kamai Kamai 592 meter
Miss Gin Miss Gin 636 meter
Pjoltergeist Pjoltergeist 873 meter
Pho Mai Pho Mai 894 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler