facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hitchhiker

Hitchhiker
"Hitchhiker har med sin beliggenhet i 2 etasje på Mathallen vært inspirert av gatemat fra hele verden siden starten i 2015, men siden 2019 har kjøkkenet ønsket å ta et dypdykk i det asiatiske farvann.Hitchhiker er for veldig mange mer et spisested enn en restaurant.Vi er kjent for å introdusere uimotståelige retter konstruert og gjenskapt med egen vri. Hos oss kan du få to land fra hver side av kloden kombinert i én og samme rett. Menyen endres hyppig etter sesong med fokus på smaksrike retter.“Med seks år på ryggen som landets første streetfood-restaurant har vi siden åpningen vært på jakt etter å skille oss ut og være i forkant av kulturen. Alltid digg mat!”Kom innom på middag i andre etasje på Mathallen for en kulinarisk reise"
Adresse: Vulkan 5 , Oslo 0175, NO
Telefonnummer: 954 51 466
By: Oslo
Rute: Vulkan 5
Postnummer: 0175


åpningstider

Tirsdag: 11:00-01:00
Onsdag: 11:00-01:00
Torsdag: 11:00-01:00
Fredag: 11:00-01:00
Lørdag: 11:00-01:00
Søndag: 12:00-22:00

Anmeldelser
Spiste tasting meny til 599. Mye mat for pengene. Kveite sashimi var veldig godt. Litt tørr bao og bbq ribs, var også lite spicy og smak. Rekene var grei, litt melne.
Sen og ujevn servering. 20 minutter fra person én får mat til person to får sin mat. Dårlig og treg service i tillegg. Kan anbefale kimchi'en her.
Veldig bra opplevelse! Vi spiste 7-retters smaksmeny og alt var kjempegodt. Veldig god service, godt timet og balansert. Kunnskapsrike folk og god mat. Bra verdi for pengene også Blir ikke siste gangen vi går hit i alle fall!
Hitchiker tilbyr streetfood i Mathallens andre etasje. Luftig lokale, med innredning og inventar preget av litt herfra og derfra. Er du der med flere kan det være bra å dele flere retter så man kan smake mest mulig. Vi testet blant ceviche sitruskokt av kveite, dumplings, taco og bao melbolle med braisert tilberedningsprosess okse. God mat og drikke, fine lokaler og hyggelig personale.
Nydelig og smaksrik 6 retter
Suverent sted for gode smaker og god stemning i sosialt lagMat: 5/5
Kult sted med gode cocktails. Maten var OK med en 5 retters hvor 2 av rettene var spennende gode smaker og 3 var tamme og litt kjedelige. Overrasket over høy pris og veldig lite mat. Må nok hjem og spise kveldsmat Servicen var veldig bra og hyggelig betjening men pga pris opp i mot maten går nok ikke turen tilbake hit dessverre
Jevnt over skuffende mat. I deres seks-retter var det kun kveiten som stod ut som virkelig god. kyllingen og potetene var virkelig skuffende. De overbakte potene smakte av piffikrydder, og kyllingen var over-fritert med for mye krydder og dressing. Kvalmende. Alt for store porsjoner, bortsett fra desserten som var mikroskopisk. Hyggelig betjening, men kommer ikke tilbake hit.
Her er en restaurant der kunden har alltid feil. Bestilte èn 5-retters på deling, ble så fortalt i etterkant av måltidet at vi hadde bestilt 2x 5 retters og at det ikke er lov å dele èn 5-retters. Ble fortalt jeg må være mye tydeligere på hva jeg bestiller. Dette var veldig forvirrende for meg da flere av rettene kom på delt tallerken. Er flere som har delt 5-retters tidligere kan man se av andre annmeldelser, der de også blir anbefalt dette, men dette igjen er jo bare flere kunder som lyver da. Selv etter å ha puttet 1 000 kroner her gikk vi fortsatt hjem sultne Kundeservicen i etterkant var lik maten, manglende og useriøst smaken var gatekjøkken, men prisen var til en 5 stjerners restaurant. hadde jeg hatt èn sjanse i livet for å dra tilbake i tid, hadde jeg ikke stoppet hitler. Jeg hadde stoppet meg selv fra å dra hit.
Trivelig sted, fin atmosfære og god mat. Tok hver vår 7-retter - mer enn nok mat, spennende og varierte smaker. Gode vinanbefalinger. Litt trekk for servicen etter at den supre svenske kelneren gikk av vakt; da forsvant oppmerksomheten. Ellers supert og definitivt verdt prisen.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hitchhiker.

Oslo asiatisk fusion

åpningstider, plassering. Vulkan 5 kart bykart, satellitt visning. Hitchhiker adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hitchhiker. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hitchhiker med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Pjoltergeist Pjoltergeist 338 meter
East Kitchen East Kitchen 367 meter
Noodle Box Noodle Box 367 meter
Loving Hut Loving Hut 409 meter
Kamai Kamai 414 meter
Ba-Ga Asian Bao Ba-Ga Asian Bao 435 meter
Monsun Noodlebar Monsun Noodlebar 450 meter
Lille Saigon 1 Lille Saigon 1 553 meter
Eat Asian Eat Asian 590 meter
7-eleven 7-eleven 629 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler