facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Monsun Noodlebar

Monsun Noodlebar

Info

Monsun Noodlebar, en fanside for DEG som elsker nudler"Asian-fusion restaurant, sushi and noodles"
Adresse: Helgensensgate 14 , Oslo 0553, NO
Telefonnummer: 467 70 040
on.rabeldoon-nusnom@noitavreser
By: Oslo
Rute: Helgensensgate 14
Postnummer: 0553


åpningstider

Mandag: 15:00-22:00
Tirsdag: 15:00-22:00
Onsdag: 15:00-22:00
Torsdag: 15:00-22:00
Fredag: 13:00-23:00
Lørdag: 13:00-23:00
Søndag: 13:00-22:00


relaterte søk: monsun noodlebar anmeldelse, monsun restaurant kristiansand, monsun noodlebar takeaway, monsun noodlebar foodora, ba ga by monsun, monsoon sushi menu, sushi donut monsun, monsoon sushi løkka
Anmeldelser
Fine lokaler og hyggelig betjening var høydepunktene under mitt besøk på Monsoon. Jeg har ikke stort negativt å si om maten, men ikke stort positivt å si heller. Maten her er midt på treet. Vi spiste sushi og koreanske "BBQ-wings". Sushien var hakket over den gjengse sushirestaurant i Oslo, men det var også prisen. Vingene smakte som kyllingvinger fra butikken, smørt inn i BBQ-saus. Alt i alt en hyggelig kveld med helt OK mat.
Helt ok. Første gang jeg bestiller takeaway herifra med Foodora. Ventetiden er forståelig. 17.mai, mye pågang, mye trafikk. Men hallo, hvor er servietter og spisepinner? Kjente så vidt smaken av krabben på Fantasy Roll : chefs special fire meny...var ikke så spesiell likevel. Synes at alt smakte ganske likt.
God mat, store porsjoner og god beliggenhet. Dårlig service og sure ansatte. Personalet viste ingen interesse for oss etter vi hadde fått hovedretten, selv om de var mange på jobb og det var et tilnærmet tomt lokale. Fikk ikke bestilt dessert og måtte spørre om å betale ved disken.
Servitører som kun snakker «engelsk», lunken mottagelse, tar feil bestillinger fordi de ikke begriper verken engelsk eller norsk, kan ikke menyen klarer ikke gi anbefalinger og serverer varmt vann. Spurte om isbiter fikk det aldri. Bestilte tiger øl fikk den ikke kald men romtemperert. Utrolig rotete og uoversiktlig meny vanskelig å finne retter,teksten er for liten til å brukes på app. Fikk feil mat flere ganger, da maten først kommer er den smakløs og for en rett til 210kr forventer man smak, bokstavlig null smak det er kriminelt å ta 210kr for bim bip bap , lite smak på sushi ekkel ris og fisk som hadde tran smak. Ville ha mer drikke fikk aldri tak i servitører, blir ignorert Utrolig dårlig inntrykk, vil ikke anbefale noen å spise hos monsun og for de høye prisene de tar er ikke verdt den ekkel maten de serverer,hold deg unna. Spis heller på Dinner til samme pris de har smak i maten sin og Michelin anbefaling . Useriøs restaurant som kun lopper deg for penger… angrer på at jeg dro dit. STYR UNNA
UNNGÅ DETTE STEDET! Nb: Skrevet om episode før men nevnte ikke alt tok ikke med det viktigste! Jeg bestilte hjemmelevering som var en noodlerett og vårruller. Vårrullene kunne spises men var ikke gode. Noodleretten den var ødelagt sikkert gammel. Den luktet rart vår grå/ brun. Tok en bit var kvalmende råtten smak måtte spytte den ut. Sa ifra til Wolt de kontaktet bedrift. Regnet med erstattning for noodleretten! Fikk beskjed at bedriften ikke var interessert i det, ble heller ikke overbrakt noen unnskyldning. DET er det jeg reagerer mest på. Man kan kanskje sende ut gammel / dårlig mat ved en feil.... MEN EN GOD BEDRIFT TAR ANSVAR OG RYDDER OPP!
God mat for god pris, spesiellt deres ramen. Dumplings er for dyre for hva man får, men eller ok. Hyggelig og rask service selv i rushtid, og et av de beste stedene i Oslo om man vil ha solid asiatisk mat uten å bli blakk.Mat: 4/5
Bestilte mat via Wolt. Hadde forventninger etter å ha lest omtale i aftenposten. Bestilte Chicken Satay og Korean Hot Wings. Chicken Satay var overkokt og BBQ vingene var langt i fra det jeg vil anbefale til andre. Jeg valgte å kaste maten. Jeg kontaktet umiddelbart restauranten og de beklaget på de sterkeste, og ville refundere beløpet via Wolt. Dette ble nevnt til Wolt men til Wolt hevdet de at maten ikke var overkokt og dermed ikke villig til å refundere penger. Jeg kontaktet restauranten igjen og ba meg sende sms med bilder av maten. Hørte aldri fra dem igjen. Useriøst og antar at de kommer seg unna fra alle som klager via wolt/foodora. Styr unna med mindre du er keen på å bruke 500,- på mat som går rett i søppelet.
Bestilte Ramen fra foodora, kraften var veldig brent, helt ødelagt. stanken slo meg i ansiktet når jeg åpna lokket på krafta, var helt uspiselig. Nudlene var også veldig overkokt. Dårligste mat opplevelsen jeg har hatt på mange år.
Bestilte mat via Wolt. Noodeleretten luktet rart var gråbrun og nesten ikke noe kjøtt. Spiste bare litt føøte meg kvalm og uvell. Måtte kaste resten. Vårrullene var heller ikke brq men kunne spises. Styr unna!!!
Beste ramen jeg noen gang har spist. Utrolig smaksrik og fyldig. Egget var kokt perfekt, og kraften hadde ordentlig god smak. Ble veldig lei meg da jeg kastet opp dagen etter :
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Monsun Noodlebar med offentlig transport


Olaf Ryes plass 190 meter
11
12
18
Sofienbergparken 200 meter
11N
12N
Birkelunden 280 meter
11N
12N
30
Birkelunden 290 meter
11
12
18
Sannergata 420 meter
21
33
FB5A
FB5B

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Monsun Noodlebar.

Oslo asiatisk fusion

åpningstider, plassering. Helgensensgate 14 oslo vegansk kart bykart, satellitt visning. Monsun Noodlebar adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Monsun Noodlebar. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Monsun Noodlebar med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Ba-Ga Asian Bao Ba-Ga Asian Bao 17 meter
Lille Saigon 1 Lille Saigon 1 110 meter
Drivhuset Deli Drivhuset Deli 167 meter
East Kitchen East Kitchen 427 meter
Noodle Box Noodle Box 427 meter
Hitchhiker Hitchhiker 450 meter
Kamai Kamai 494 meter
Funky Fresh Foods Funky Fresh Foods 675 meter
Pjoltergeist Pjoltergeist 765 meter
Peloton Peloton 825 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler