facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Kamai

Kamai

Info

ITAMAE BAREN I 1. ETASJE
Vi serverer en omakase meny til 895kr per person. Hele baren serveres samtidig, en servering om gangen, direkte fra kokken

Adresse: Korsgata 25 , Oslo 0550, NO
Telefonnummer: 23 89 79 66
on.iamak@tnaruatser
By: Oslo
Rute: Korsgata 25
Postnummer: 0550


åpningstider

Onsdag: 16:00-22:00
Torsdag: 16:00-22:00
Fredag: 16:00-22:00
Lørdag: 16:00-22:00
Søndag: 16:00-22:00


relaterte søk: kamai booking, itamae oslo, itamae kamai, sushi grunerløkka, korsgata 25, bass oslo, kamai uteservering, restaurant oslo
Anmeldelser
Dette er rett og slett en fantastisk matopplevelse. Følelsen av å ha chefs table når man sitter itamae-baren, hever selv den upåklagelig sushien enda et par hakk. Ikke bare det dere den lekreste og beste sushien jeg har smakt her i landet, men kokken som tidligere jobbet på Alex Sushi, har virkelig hevet nivået ved overgangen til et nytt sted. Itamae-baren har kun åtte plasser og en fast meny som varierer med sesongens råvarer. Eier og regjerende verdensmester i sushi, med syv års utdannelse - Vladimir Pak - regulert bokstavlig frem de lekreste retter av de fineste og naturligvis alltid dagsferske råvarer. Smakene utfyller hverandre og spiller hele veien på hverandres styrker. Man følger hver rett bli lagt opp og dandert på de mest utsøkte vis. Dette er like mye en visuell som kulinarisk opplevelser. Og før hver rett er klar til å fortæres, presenterer Pak råvarene tanken bak og inspirasjonen. For selv om sushi i Japan er et svært stengt regime av hva som er korrekt og ikke, så bryter de reglene som en trassig seksåring, men med upåklagelig hell. Totalopplevelsen blir et lite eventyr og en reise gjennom en verdensmesters hode. enn blanding av New York- aktig sushi, med en solid inspirasjonen av den norske ganen. Pak selv formidler med entusiasme hvert eneste rett, og svaret lidenskapelig på alle spørsmål som stilles om det så er midt i anretningen. Og resultatet både for ham selv og gjestene, blir rettet som møtes med begeistring og spontane utrop og lovord. Og det ligger mye av hemmeligheten til suksessen. Paks mål er Deet samme som gjestenes. At maten og opplevelsen skal være på topp hvert gang. Gleden hans over å få oppleve gjestenes forundring og begeistring ved hver rett, overflod bare av den beundring og begeistring man opplever som gjest. For i itamae-baren et man ikke en kunde, man er verdensmesterns gjest på hans kjøkken.
Fantastisk sted med helt suveren service! Svensk kvinnelig servitør Spennende smaker i helt ny versjon!
God mat, greie priser og hyggelig atmosfære
Kul sted med fabtastisk mat. Veldig god sushi og maki. Anbefaller kamairuller. De har også bao. +++for sake utvalg. ++god service. Fine pris for så god mat. Perfekt opplevelse.
Supert «stikkeinnom» plass! Digg mat. Hyggelige folk! Begge tomler opp.
Kjempeskuffende. Hadde bestilt bord, men vi måtte like fullt vente i en halv time før bordet var klart. Mens vi ventet, ble ikke gjort noe forsøk på å servere noe eller yte service for å veie opp for ventingen. Vi ba om å få se på menyen mens vi ventet, som bestod av en fast sjuretters eller fireretters. Vi spurte om det var mulig å velge a la carte ut over de faste menyene og svaret var ja. Da vi endelig fikk bordet, viste det seg derimot at dette ikke var tilfellet. Menyene vi allerede hadde sett mens vi ventet, var det eneste å velge og vi endte dermed opp med å gå til Markveien Mat og Vinhus i stedet. Der var det topp service og god mat! Kamai virket som et sted man går for å si at man har vært der. Det holdt ikke for oss!
Jeg gikk for Itamae baren 795,- og det var verdt alle pengene. Og få forklart maten, tankegangen bak menyen, se råvarene og deretter smake på dette er en unik matopplevelse. Det er en mer laid-back atmosfære, der du blir godt tatt vare på. Og når det kommer til maten så er alle rettene både gjennomtenkt og har sin unike gode smak. De utnytter de ferske råvarene maksimalt og dette kjenner du på smaken. Kokkene er veldig hyggelige og er veldig åpne for spørsmål og samtale. Menyen ser «simpel ut» men herregud for en smaksopplevelse!! Bak de enkle rettene «laks toro nigiri» eller «kveite nigiri» skjuler det seg en smaksbombe og balanse som ingen andre steder i oslo. Navnet på rettene rettferdiggjør ikke hva du får. et mer passende navn burde være «laks toro nigiri ultra plus super duper» eller no........ :
Fabelaktig! Vi bestilte fire retter, noe som var rikelig, men etter en vurdering av kvaliteten så er det ingen grunn til å ikke gå for alle syv. Jeg kunne bare nikke og si ja takk til alt de tilbød, for alle anbefalinger traff rett hjem. Koselig stemning og trivelig sted også!
Diggeste jeg har smakt! Hyggelig omgivelser og betjening. 10/10 love it
Er en liten restaurant med kul meny. Baosene er ok, sushien er bedre. Ok pris.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Kamai.

Oslo sushi

åpningstider, plassering. Korsgata 25 oslo asiatisk fusion kart bykart, satellitt visning. Kamai adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Kamai. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Kamai med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler