facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Dampskipsbrygga restaurant - The Grill Pit

Dampskipsbrygga restaurant - The Grill Pit
Adresse: Tollbodgate 3, 3290 Stavern
Telefonnummer: 92090878
By: Stavern
Rute: Tollbodgate 3
Postnummer: 3290



relaterte søk: Kaikanten Stavern, Anbefalte restauranter Stavern, Smak av Stavern, Lotus Grill, Lunsj Stavern, Wenches Bingo Stavern, MENY stavern tapas, Smak av Stavern Proff
Anmeldelser
Nydelig mat og god service. Vi hadde både biff/ Entrecote og fisk, alt var helt perfekt og vi er kresne på maten. Anbefales!
Damskipskaia restaurant ligger flott til med utsikt over havnelivet på land og vann i Stavern. Menyen består av både fisk og kjøtt og rettene er klassiske på en kairestaurant. Blåskjell, reker, fish & chips og fiskesuppe for å nevne noe. I tillegg til kjøttretter fra grillen, kan du få hamburger og pizza. Betjeningen er oppmerkspmme og hyggelige.
Helt nyåpnet ble vi fortalt. Var kun innom for lunsj. Valgte fiskesuppe, stor. Med focaccia og aiolimed snerk. Suppen var ok. Litt for store fiskebiter, noen med ben. Stort pluss for interiør. Betjening også veldig hyggelig. Ligger på brygga. WC i nabolokale.
Maken til service, til nydelig mat og til beliggenhet. Vi spiste grillet kylling med salat, og kremet fiskesuppe. Orker ikke å skrive alle smaksopplevelsene, for de var for mange!! Helt enkelt perfekt. Kelnere med glimt i øyet. En service i særklasse. Kommer garantert tilbake. Eneste minus var dersom du må en tur " på hjørnet" må du faktisk akkurat det. En tur til bygningen ved siden av
Fin plassering. For det meste engelsktalende ansatte, med lite kunnskap om hva det på menyen inneholder.
Ventet i en halvtime på pannestekt stjernekikker og jeg mistenker at den tilbrakte mesteparten av tiden i panna. Tørr og smakløs, stekt alt for lenge. En nydelig råvare ødelagt av noen som utgir seg for å være kokk. Selv fish&chips klarte de å lage tørr og smakløs. Fikk 30% avslag etter klage, men kommer neppe tilbake.
To stjerner for god beliggenhet. Blåskjellene var under-kokt. Villkrepstallerken med blåskjell og villreke hadde ingen villreker. Servitør forstod ikke problemet. Skjerpings
Maten var skuffende og personalet er nølende og lite oppmerksomme. Neste gang blir det Circle K på veien hjem.
Fin utsikt, men dårlig mat. Fikk brent rødløk på pizzaen, den friterte sjømaten smakte bare salt, og fish and chips var tørt.
Når vi var her så fikk vi brent mat og nor av maten smakte ikke godt. Vil aldri tilbake hit igjen
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Dampskipsbrygga restaurant - The Grill Pit.

Stavern restaurant

åpningstider, plassering. Tollbodgate 3 kart bykart, satellitt visning. Dampskipsbrygga restaurant - The Grill Pit adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Dampskipsbrygga restaurant - The Grill Pit. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Dampskipsbrygga restaurant - The Grill Pit med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler