facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Det Gule Galleriet

Det Gule Galleriet

Info

Det Gule Galleriet, uforglemmelige kaker, herlig kaffe og te i koselige omgivelser.

Historie

Vi ser på alle mennesker som vakre diamanter, og diamanter fortjener det beste smykkeskrin.

Det Gule Galleriet heter vårt, og det er vakkert, her gir vi av vår sjel til våre gjester. Vi føler at vi har lagt alt til rette for en god atmosfære med friske blomster, dype sofaer, chambre separé til venninnegjengen og en egen kyssebenk til de nyforelskede.

Dette er stedet for morsomme opplevelser, nye bekjentskaper og romantikk.

Det Gule Galleriet er et galleri, kaffebar. I Det Gule Galleriets kaffebar kan du nyte uforglemmelige kaker, herlig kaffe og te i koselige omgivelser. Kaffebaren har også øl og vinrett. Det Gule Galleriets lokaler leies også ut til private selskap som feks bursdager, konfirmasjon, barnedåp osv.

Det dekkes til ca 60 personer og maten bestilles via catering. Sammen med teamet på Det Gule Galleriet vil du og deres gjester skape en koselig stemning i trivelige omgivelser. I galleriet er det skiftende hovedutstillinger hele året.

VELKOMMEN

Hilsen jentene på "gule"

Adresse: Verftsgaten 1, 3290 Stavern
By: Stavern
Rute: Verftsgaten 1
Postnummer: 3290


åpningstider

Mandag: 10:00 - 02:30
Tirsdag: 10:00 - 02:30
Onsdag: 10:00 - 02:30
Torsdag: 10:00 - 02:30
Fredag: 10:00 - 02:30
Lørdag: 10:00 - 02:30
Søndag: 10:00 - 00:30


relaterte søk: det gule galleriet åpningstider, cafe stavern, restaurant stavern, kafe stavern, skipperstua, kaikanten stavern, smak stavern, brygga restaurant stavern
Anmeldelser
Om du ikke er sulten er dette stedet for deg, for da er du garantert sulten når maten kommer. Her tar det nemlig en evighet å få mat. Restauranten var godt besøkt, men det kokte ikke. Etter 60 minutter stilte jeg meg i køen i baren for å etterlyse maten, det tok 10 minutter før jeg kom frem. Forklaringen på hvorfor det tok tid var at det var mange bestillinger i 4 timer, og mye å gjøre for kokken. KokkEN. Det var én kokk. Det forklarer kanskje også hvorfor forskjellig type mat kom til bordet til forskjellig tid. Pasta kom 10 minutter før pizzaen. En del gjester valgte å snu da de fikk høre om leveringstiden. Når maten først kom var den god, men den er ikke verdt ventetiden. Dette stedet lider åpenbart under ganske elendig ledelse. Prikken over i-en. Ingen håndsprit tilgjengelig der du registrerer deg for smittesporing. Ta i pennen flere hundre gjester har tatt i, og spis pizza etterpå...
Det eneste kjøttet de kan by deg på pizza er skinke eller salami. For oss som ikke er glade i svin er dette en veldig uheldig plass å spise på. Tenker også på det kulturelle om det kommer mennesker som ikke spiser svin av hensyn til kultur og/eller tro med at det eneste kjøttet, av alle typer kjøtt som eksisterer, så velger de kun svinekjøtt. Veldig uheldig
Kjempebra og store endringer fra den gang det var bokhandel,drevet av Strømme.
Koselig sted, men veeeldig lang ventetid for å få bestilt, tross lite folk.
Veldig hyggelig. Kjøpte en kaffe, og den smakte gammel hest, men det var stappfullt, så jeg drakk vann istedenfor. God betjening.
Menyen var ødelagt og bordende var skitten og insekt på bordet og man måtte bestille i baren
God mat og grei pris på øl
God mat,god service og ikke minst veldig hyggelig gutt bak disken! Makalaust
Fantastisk opplevelse på en helt vanlig tirsdag. Vi skulle ha en forrett og pizza, men ankom for sent så det de kunne tilby var en forrett. En enkel forrett med oster og spekemat ble lekkert servert og var for oss mer enn nok. Vinen smakte fortreffelig til! De lot oss sitte til etter stengetid, da en av de ansatte var på opplæring. Dette anbefales virkelig! Ser frem til neste besøk!
Pizzaen var god, og det var et ryddig og fin restaurant, men hadde vi fått beskjed før vi bestillte at det var 40min + ventetid for å få maten så hadde vi nok gått et annet sted. Noen andre gjester som var der bestillte tapas, og måtte vente i 35 min for å få den. Da retten kom spurte de om ekstra brød, noe som tok 15min ekstra. Det skal sies at dette var 1mai, og en skikkelig godværsdag i Stavern, noe som betyr veldig veldig mye folk. Men driver du et spisested i Stavern så er dette noe du må ta høyde for. Flere av de som jobbet der virket som de ikke hadde så mye erfaring, og når vi kom inn s var det heller ingen som fortalte at bestilling skjedde disken, så vi satt der å blomstret, før vi fikk stoppet en av servitørene.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Det Gule Galleriet med offentlig transport


Stavern 90 meter
01
1101
1108
1109
206
Pumpeparken 180 meter
1107
Kastanjene 290 meter
01
1101
1102
1107
1108
1109
1110
206

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Det Gule Galleriet.

Stavern restaurant

åpningstider, plassering. Verftsgaten 1 stavern tesalong kart bykart, satellitt visning. Det Gule Galleriet adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Det Gule Galleriet. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Det Gule Galleriet med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler