facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Dapper

Dapper
"We are an independent clothing store, coffee shop and wine bar. Stop by for coffee, local produce and pastries. Shop online & collect in-store. See our website for opening hours."
Adresse: Nordre gate 20 , Oslo 0551, NO
Telefonnummer: 24 07 77 10
By: Oslo
Rute: Nordre gate 20
Postnummer: 0551


åpningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 11:00-17:00
Søndag: 13:00-17:00


relaterte søk: Dapper Bar, Dapper cafe, Dapper restaurant Oslo, DAPPER Proff, Dapper mat, Dapper Sale, Dapper quiz, Dapper kaffe
Anmeldelser
Super cafebutikk på Grünerløkka. Klær, parfyme og enkel bevertning.
Vi var på Dapper i forbindelse med bursdag, og det var veldig hyggelig. Lokalene er ikke de største, men planløsningen var allikevel god. Det var to stykker på jobb da vi var der, og vi var vel rundt 40 stykker. Det var ikke noe problem og de var svært hyggelige. Anbefaler å stikke innom da atmosfæren også er veldig behagelig.
Herlig sted med fokus på barberingsprodukter, men tester også ut andre konsepter i lokalene. For tida driver de også salg av egenimporterte og -produserte klær, skovedlikeholdsartikler og andre manns-/ hipsterprodukter. Har mest kjennskap til barberingsbiten, der jeg har vært jevnlig kunde i flere år. Butikken fører jevnt over nydelige kvalitetsprodukter til ok pris. Varene er også såpass kule, delikate, spesielle og morsomme at selv dama synes det er morsomt å kikke. De andre avdelingene har jeg ikke testa ut i nevneverdig grad, men lokalene virker greit organisert her også. Har stort sett bare positive ting å si om butikken, men hadde forventa noe mer enhetlig god ekspertise. Har av og til opplevd mindre kunnskapsrike ansatte som ikke er til mye hjelp. Dessuten får de trekk for salg av tannkrem uten fluor. Slike hipsterprodukter med negativ effekt på folkehelsa synes jeg de burde holde seg for gode for. Men altså: Barberingsbiten under ett: Soleklar femstjerner.
Dårlig service. Ville ikke hente sko størrelser fordi det tydeligvis var altfor mye å gjøre i følge de ansatte, selvom det ikke var noen andre i lokalet.
Veldig hyggelig og kult sted med god vin, mat og spesielt kaffe! De selger også det som den moderne mann trenger med tanke på grooming og klær. Alle merkene og plaggene er håndplukket så finner du mye kult du ikke finner andre steder!
Kult sted, hyggelig personale, bra kaffe
Godt utvalg av god og spennende kaffe og lunsj. Liker konseptet godt med klesbutikk, kafépå dagtid og vinbar på kvelden.
Hyggelige ansatte glimrende service og kvalitet på utvalget anbefales
Beste shop! Jeg fikk en sykkel Pelago Brooklyn i 2017. Jeg er veldig fornøyd med ansatte.
Flott sted. Mange spennende produkter som du ikke kan få tak i andre steder.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Dapper med offentlig transport


Schous plass 70 meter
11
12
18
Olaf Ryes plass 210 meter
11
12
18
Herslebs gate 300 meter
11N
12N
30
Sofienbergparken 310 meter
11N
12N
Heimdalsgata 340 meter
17

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Dapper.

Oslo herreklær

åpningstider, plassering. Nordre gate 20 oslo kaféer & kaffebarer kart bykart, satellitt visning. Dapper adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Dapper. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Dapper med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Dr. Kneipp's Vinbar Dr. Kneipp's Vinbar 164 meter Godt vinutvalg, god mat som til tider er fantastisk. Hyggelig, liten uteservering.
no52.no no52.no 175 meter
Kenoo Fashion Kenoo Fashion 216 meter Kul butikk med Fred Perry, C.P Company, Giraffe, Dickies, Polar, Colorful Standard ++...
Hunting Lodge Hunting Lodge 243 meter Kule klær, men dårligste kundeservicen jeg har opplevd. Har vært der flere ganger og ...
Grünerhagen Grünerhagen 248 meter Bra sted for å ha konserter. Jeg så Adam Douglas og Toto her. Jeg kommer gjerne tilba...
Territoriet Territoriet 250 meter Vinbar hvor man kan få kjøpt litt å bite i så det ut til. Vi prøvde ikke det men tok ...
Angels Speed Equipment Angels Speed Equipment 257 meter Beste servicen & sjappa i by`n !
Kaffebrenneriet Kaffebrenneriet 264 meter
Kaffebrenneriet Markveien Kaffebrenneriet Markveien 271 meter Alltid god kaffe. Sikker vinner
Egget Kafé Egget Kafé 285 meter Hyggelig resturant med god mat og atmosfære som svarer til forventningene.
Tim Wendelboe Tim Wendelboe 290 meter Jeg er kresen på kaffe. Men her leverte de. Utrolig god kaffe latte! Anbefales
Fru Hagen Fru Hagen 295 meter Populært sted på Grünerløkka. Mye folk og litt treg betjening. Ikke noe spesielt.....
Godt Brød Grünerløkka Godt Brød Grünerløkka 320 meter 117kr for en rå ustekt kanelbolle og en dårlig kakao. Elendig service.
Brenneriet Brenneriet 370 meter Jeg elsker deres dobbel mokka og kanelboller
Mangiamo Mangiamo 372 meter Helt ok pasta, kunne smakt mer. Bestilte sjømat, men fikk ingen ekstra tallerken til ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler