facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Grünerhagen

Grünerhagen

Info

Grunerhaven uteservering holder åpnet fra april til oktober. Restauranten ligger i parken Olaf Ryes plass på Grunerløkka.
#grunerhaven; #visitløkka

Adresse: Thorvald Meyers gate 55 , Oslo 0555, NO
Telefonnummer: 22 71 91 30
on.nevahrenurg@glas
By: Oslo
Rute: Thorvald Meyers gate 55
Postnummer: 0555relaterte søk: grünerhagen restaurant, grunerhaven uteservering, grünerhagen bar, grünerhagen barnehage, grunerhagen uteservering
Anmeldelser
Bra sted for å ha konserter. Jeg så Adam Douglas og Toto her. Jeg kommer gjerne tilbake.
Dersom alle andre parker i området er fulle, kan du ofte regne med å finne plass her. Med perfekt tilgang på sommersol og nærhet til noen av de bedre utestedene og attraksjonene i byen er dette et fint sted å ta en pause.
Kjempefin park som har blitt enda bedre med det nye parkanlegget langs elva. Setter du deg i "bakken" vil du kunne ha sol til 22-tiden på det lengste.
Grünerhagen avgrenses av Nordre gate i syd, Fossveien i øst og Grüners gate i nord. I vest grenser parken til den tidligere kornsiloen som er studentbolig og av Nedre Foss gård og turvei B10 langs Akerselva, som på denne strekningen i 2011 fikk navnet Rigmohr Luihns vei. I 2017 åpnet Nedre Foss park mellom Grünerhagen og Akerselva. Parken er en del av Akerselva miljøpark. Grünerhagen dekker om lag 12 mål. I den nordlige delen ligger en ballbane, som sannsynligvis er det mest populære møtestedet for basketballspillere i byen. I tillegg til basketball er det også et miljø for skating og bordtennis der. Den sydlige delen av parken skråner ned mot
Oslos fineste lille party-park, både med og uten biltrafikk. Minus for bortskjæring av buskas der hvor uteservering nå er etablert på kongens gamle mølle
Parken var ok, Men det som gjorde det fem stjernes var folk som røyka hasj, mange familier og søte bikkjer.
Veldig fornøyd med Grünerhagen! Fint og stort åpent område med lange soltider om sommeren. Perfekt for en sen sommerkveld i parken!
Elendig service, lite interessert betjening. Følte oss oversett, ingen kom for å ta bestilling av mat. Endte med et vi betalte for drikke og gikk et annet sted. Anbefaler smilekurs for de ansatte.
Fint for de som liker og jogge eller sykle. Veldig fint på varme sommeren, så er det ikke langt så er en med Akerselva å kan gå nesten helt ned til Oslo sentrum. Fantastisk gåtur også.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Grünerhagen med offentlig transport


Olaf Ryes plass 70 meter
11
12
18
Sofienbergparken 160 meter
11N
12N
Schous plass 280 meter
11
12
18
Birkelunden 400 meter
11N
12N
30
Birkelunden 430 meter
11
12
18

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Grünerhagen.

Oslo kaffe og te

åpningstider, plassering. Thorvald Meyers gate 55 oslo lounge kart bykart, satellitt visning. Grünerhagen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Grünerhagen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Grünerhagen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Kaffebrenneriet Kaffebrenneriet 32 meter
Fru Hagen Fru Hagen 76 meter
Monarkiet Monarkiet 99 meter
Mangiamo Mangiamo 125 meter
Tim Wendelboe Tim Wendelboe 147 meter
Wayne's Coffee Wayne's Coffee 153 meter
Espresso House Espresso House 155 meter
Café Kaos Café Kaos 161 meter
Memphis Memphis 173 meter
Hawthorn Hawthorn 186 meter
Espresso House Espresso House 246 meter
Dapper Dapper 248 meter
Stockfleths Stockfleths 259 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler