facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Deichmanske bibliotek Grünerløkka

Deichmanske bibliotek Grünerløkka

Historie

I Norges eldste folkebiblioteksbygning på Schous plass finner du et godt utvalg av bøker, filmer, leseplasser, en barneavdeling, en scene for musikk, teater og film og ikke minst Serieteket – Deichmans spesialavdeling for tegneserier.

Biblioteket på Grünerløkka huser en lang rekke arrangementer i løpet av året, deriblant barneteater, historiefortellinger, konserter, utstillinger, foredrag, opplesninger, utekino og Oslo Comics Expo.

Følg oss på Twitter: http://twitter.com/#!/schousplass

Adresse: Schousplass 10 , Oslo 0552, NO
Telefonnummer: 22 35 65 83
By: Oslo
Rute: Schousplass 10
Postnummer: 0552


åpningstider

Mandag: 10:00-19:00
Tirsdag: 10:00-19:00
Onsdag: 10:00-19:00
Torsdag: 10:00-19:00
Fredag: 11:00-16:00
Lørdag: 12:00-16:00
Søndag: 12:00-16:00


relaterte søk: deichmanske bibliotek åpningstider, deichmanske bibliotek bjerke, deichmanske bibliotek tøyen, oppsal bibliotek, bøler bibliotek åpningstider, deichmanske bibliotek majorstuen, lambertseter bibliotek åpningstider, deichmanske nydalen
Anmeldelser
Veldig koselig sted
Fin og koselig sted for de som vil lese og låne bøker og filmer. Veldig ryddig også
Her var det lite service å spore, en ansatt som var mer opptatt i privat samtale. Godt det finnes flere bibliotek i Oslo!
Fantastisk arkitektur. Vel verdt et besøk.
Veldig koselig bibliotek, gode plasser for å sitte og studere. Kaffe og vann lett tilgjengelig. Trekker en del ned at det er veldig bråkete, hovedsakelig fra de som jobber der, med høylytt prating, slamring i dører og høy ringetone på telefon som ringer lenge før noen svarer.
Veldig god service. Låner mye filmer for barn og unge. Får tips og de hjelper meg finne filmene
Ekstremt hjelpsomme ansatte. Stort pluss for Serieteket!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Deichmanske bibliotek Grünerløkka.

Oslo bibliotek

åpningstider, plassering. Schousplass 10 oslo kulturhus kart bykart, satellitt visning. Deichmanske bibliotek Grünerløkka adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Deichmanske bibliotek Grünerløkka. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Deichmanske bibliotek Grünerløkka med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler