facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for DekkTeam Eidsvoll

DekkTeam Eidsvoll

Info

Totalleverandør av felger og dekk til personbil, landbruk, lastebil, anlegg, MC. Forhandler av BK-Hengeren og GULF smøremidler og Sønnak Batterier.

Historie

DekkTeam styrker stadig sin posisjon i markedet og i dag har vi i alt 23 heleide forhandlere og over 50 DekkTeam Partnere, som sørger for en enhetlig profil med faglig dyktige medarbeidere.

Verdens viktigste oppfinnelse - hjulet - krever sitt, og med dagens fokus på sikkerhet langs veien og miljøvennlige alternativer, er det viktig at våre kunder får korrekt veiledning ved valg av dekk og felger til bilen.

Vårt mål er å rette fokus på:
- kundetilfredshet
- omdømme
- lojalitet
- gjenkjøp

Summen av dette ender opp med vår visjon: Kvalitet og service.
Det er alltid lønnsomt å kjøpe dekk og felger hos DekkTeam.



"Vi er ditt lokale fagverksted på dekk og felger!DekkTeam avd. Eidsvoll ligger sentralt plassert på ØRN-feltet ved E6 på Dal. Hos oss finner du et bredt utvalg dekk og felger for person- og varebiler, og vi har dessuten markedets mest komplette dekkhotell-løsning. I tillegg fører vi et bredt sortiment bil- og fritidsbatterier fra Exide Sønnak og smøremidler fra legendariske Gulf.DekkTeam er en bilgummikjede med 80 punkter fordelt over hele landet. Velkommen til oss!Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere."
Adresse: Industriveien 44, 2072 Dal, Akershus, Norway
Telefonnummer: 63955530
on.maetkked@llovsdie
By: Dal
Rute: Industriveien 44
Postnummer: 2072


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: dekkteam jessheim, dekkteam alnabru, dekkteam kløfta, skifte dekk eidsvoll, dekk råholt, dekkteam avdelinger, dekkteam årnes, dekkteam dekkhotell
Anmeldelser
Etter å ha blitt påkjørt på Finstadveien en fredags ettermiddag ringte jeg de nærmeste dekkforhandlerne, DekkTeam var de eneste som svarte på telefonen, og de ga meg god service, kom inn kl 1530 og kl 1600 var 2 nye dekk på plass. Kan anbefales, og har allerde gjort det til en kollega som bor på Dal.
Beste kunde servicen å pris ingen tvil om hvor jeg handler neste gang
Rimelige. Hyggelig personale. La om nye dekk på ekstremt dyre felger. Ikke en skramme etter omlegg. Anbefales.
Ordner opp våre behov på kort varsel hver gang
Hyggelige folk og blir tatt godt imot ved avtaler og timebestilling
Sur betjening. Ikke spesielt kundevennlig. Men de var raske og hadde gode priser på dekk.
Rask og god service
Saken,er oppgjort og er fornøyd med det. det ble god service og hyggelig folk som vil kundene skal være fornøyd med det de gjør av arbeide med å skifte dekk på 15 minutter.
Leverte min Mazda 3 til drop off coating. Resultatet ble helt fantastisk! Hadde ikke forventet meg så bra resultat! Bilen så helt ny ut igjen. Personalet var også veldig hyggelig og service innstilt. Anbefales på det sterkeste!
Hyggelige og imøtekommende ansatte. Gir tips til anbefalte dekk/felger uten og flå lommeboka. God plass til og sitte og vente på at bilen skal bli ferdig kaffemaskin og noe snop og tygge på mens du venter er det også.... : fører også Gulf smøremidler som er alle tiders for bilen
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon DekkTeam Eidsvoll.

Dal dekkforhandler og verksted

åpningstider, plassering. Industriveien 44 kart bykart, satellitt visning. DekkTeam Eidsvoll adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på DekkTeam Eidsvoll. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om DekkTeam Eidsvoll med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Romerike Autoservice As Romerike Autoservice As 412 meter Takk for utmerket service! Bilen stoppet langs E6, timesvis fra både hjemme og reisem...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler