facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Romerike Autoservice As

Romerike Autoservice As

Info

Vi utfører EU-kontroll, service, rep, 4-hjulsmåling, klimaservice, dekk, felg, utstyrsmontasje, flush/rens av automat gearkasser. Alle merker er velkomne.

Historie

Vi utfører EU-kontroll, service og reparasjoner på alle bilmerker.



"Romerike Autosenter AS er en del av BilXtra Verksted, som er et av Norges største verkstedkjeder med over 260 verksteder over hele landet. Vi er godkjent bilverksted for alle bilmerker og totalleverandør av verksted- og servicetjenester. Både du og bilen din blir godt ivaretatt av våre dyktige og serviceinnstilte mekanikere. Vi bruker kun originale deler, eller reservedeler fra kjente merkenavn av original kvalitet eller bedre – alltid med 5 års garanti.Kontakt oss eller kom innom for EU-kontroll, reparasjon, service, vedlikehold, eller for tips og råd."
Adresse: Vognvegen 23, 2072 Dal, Akershus, Norway
Telefonnummer: 63951400
By: Dal
Rute: Vognvegen 23
Postnummer: 2072


åpningstider

Mandag: 07:30 - 16:00
Tirsdag: 07:30 - 16:00
Onsdag: 07:30 - 16:00
Torsdag: 07:30 - 16:00
Fredag: 07:30 - 16:00


relaterte søk: BilXtra Verksted, EU-kontroll Stokke, Bilverksted Moss
Nærliggende lignende selskaper
RIIS Bilglass RIIS Bilglass 5 meter Alltid god, rask og vennlig service! Opp gjennom årene har jeg vel hatt 7-10 problemf...
AutoMester Jessheim Bil AS AutoMester Jessheim Bil AS 283 meter Kjapp hjelp med EU kontroll på bilen min. Veldig god service
Tage`s Garage Tage`s Garage 345 meter Dårlig arbeid..Bortkastet og dyr oppussing,alt må gjøres på nytt av fagfolk..
DekkTeam Eidsvoll DekkTeam Eidsvoll 412 meter Etter å ha blitt påkjørt på Finstadveien en fredags ettermiddag ringte jeg de nærmest...
Anmeldelser
Takk for utmerket service! Bilen stoppet langs E6, timesvis fra både hjemme og reisemålet. De fikk tak i delen og fikk fikset det i løpet av noen timer. Og attpåtil kjørte de meg og 4åringen til og fra et senter imens, så vi fikk spist og kost oss imens vi venta. Det kaller jeg ekstra god service!
God service , men klarer ikke alltid å gi tilbakemelding så raskt som de lover. Kan være på grunn av stor pågang av kunder. Greie priser.
God service og hyggelige mekanikere. Ikke lang ventetid på time, og billig EU-kontroll. Her har de også greie på amerikanske veteranbiler som kan være veldig spesielle i forhold til dagens biler. Dermed er det mindre risiko for at noe blir ødelagt pga. uvitenhet eller at man får feil på noe som egentlig er i orden.
Mekaniker glemte å sette tilbake deksel under motor. Fant ikke ut før vi kjørte helt til Åndalsnes på ferie, måtte tilbake.
Veldig god kommunikasjon på forhånd, og tilsynelatende godt utført arbeid.
God service og hyggelige folk
Beste bilverkstedet jeg vet om Hyggelig, rask og god service. Anbefales.
Rask service, gode priser og hyggelig betjening.
Meget god service og hyggelige priser.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Romerike Autoservice As med offentlig transport


Letohallen 340 meter
3771
3773
3872

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler