facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Design og arkitektur Norge

Info

Design og arkitektur Norge (DOGA) skal fremme forståelse for, kunnskap om og bruk av design og arkitektur fra nærings- og samfunnsmessige perspektiv.

Historie

Design og arkitektur Norge (DOGA) skal fremme forståelse for, kunnskap om og bruk av design og arkitektur fra et nærings- og samfunnsmessig perspektiv. Stiftelsen skal fremme kvalitet og nytenking ved bruk av design og arkitektur for utvikling av omgivelser, produkter og tjenester. Vi skal stimulere til innovasjon og effektivisering og øke verdiskapingen i norsk næringsliv og offentlig sektor.

DOGA holder til i Hausmanns gate 16 i Oslo, der vi ønsker velkommen til spennende utstillinger, debatter, konferanser og andre arrangementer. Vår designbutikk og den veganske kafeen Funky Fresh Foods er åpen i senterets åpningstider.

Adresse: Hausmannsgate 16 0182 Oslo, 0182 Oslo, Norway
Telefonnummer: +47 23 29 28 70
By: Oslo
Rute: Hausmannsgate 16 0182 Oslo
Postnummer: 0182


åpningstider

Mandag: 10:00 - 16:00
Tirsdag: 10:00 - 16:00
Onsdag: 10:00 - 16:00
Torsdag: 10:00 - 16:00
Fredag: 10:00 - 16:00
Lørdag: 12:00 - 16:00
Søndag: 12:00 - 16:00


relaterte søk: DOGA inkluderende design, DOGA-merket, Hausmanns gate 16 0182 Oslo, DOGA logo, DOGA designdrevet innovasjon, DOGA støtte, Gnist DOGA, Design konferanser
Anmeldelser
Café var jo ganske koselig.. noe mer vet jeg ikke om dette.
Fint lokal for vinsmaking
Fint til konferanse
Fordi jeg er designer og liker mange stiler og estetikk
Utrolig mye fint å
Fin forelesning sal ellers vet jeg ikke noe om dem
Herlige lokaler!
Knall sted å ha både samlinger og andre arrangementer. Har selv vært der ved anledninger som Designerenes Julemarked og Workshop i Design Systems. Kan dog bli noe varmt i kurslokalet i den øvre etasjen.
Spennende marked
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Design og arkitektur Norge.

Oslo organisasjon

åpningstider, plassering. Hausmannsgate 16 0182 Oslo kart bykart, satellitt visning. Design og arkitektur Norge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Design og arkitektur Norge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Design og arkitektur Norge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler