facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for DFDS Norge

DFDS Norge

Info

DFDS Norge sin offisielle Facebook side.
Her kan du holde deg oppdatert på hva som skjer hos oss.
Tel: 21 62 10 00
Epost: [email protected]

Historie

Velkommen til DFDS!

Dette er DFDS Norges facebookside. I tillegg til å holde deg oppdatert på hva som skjer hos oss vil du på vår facebookside også få ekstra gode tilbud og informasjon om konkurranser. Dessuten vil du få nyttig informasjon om hva som skjer om bord og i København. Du kan også stille spørsmål, fortelle oss om dine erfaringer, og gi oss tilbakemelding.

Vi vil gjerne at våre facebookvenner publiserer og deler på vår facebookside, og i den forbindelse har vi noen grunnleggende retningslinjer:

- Vi forbeholder oss retten til å fjerne innhold som vi anser å være upassende, støtende, tatt ut av sammenheng eller i strid med Facebooks erklæring om plikter og rettigheter.

- Poster eller kommentarer fra falske profiler kan bli slettet.

- Personlig informasjon som ligger offentlig (bestillingsnummer, telefonnummer o.l. ) vil fjernes. Det ønskes at eventuell personlig informasjon sendes til oss i en e-post.

- Vi gjør oppmerksom på at meninger og synspunkter fra andre på denne siden ikke trenger å representere DFDS sine meninger.

Vi etterstreber å svare på alle direkte spørsmål vi får, med mindre de inneholder alvorlige personangrep, trusler, sensitiv informasjon, reklame eller spam.

Vi vil gjerne høre fra deg, både ris og ros. Vi behandler dog ikke reklamasjoner på Facebook. Dersom du ønsker å gi oss en tilbakemelding på din reise, er du velkommen til å sende en mail til oss på [email protected]

Velkommen om bord!

Adresse: Akershusstranda 31, 0150 Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Akershusstranda 31
Postnummer: 0150


åpningstider

Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 17:00


relaterte søk: dfds tilbud, dfds skrapelodd, dfds lugarer, dfds rabatt, dfds gratis cruise, dfds københavn, dfds ankomst oslo, dfds crown
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon DFDS Norge.

Oslo reiseselskap

åpningstider, plassering. Akershusstranda 31 oslo reisetjenester kart bykart, satellitt visning. DFDS Norge adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på DFDS Norge. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om DFDS Norge med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Apollo Norge Apollo Norge 806 meter
DIVE Planet DIVE Planet 952 meter
Australiareiser Australiareiser 953 meter
Kilroy Kilroy 973 meter
Visit Oslo Visit Oslo 990 meter
Norwegian Norwegian 1 km
GOD TUR no GOD TUR no 1 km
Campio Campio 1 km
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler