facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Dhamy's Cakes

Dhamy's Cakes

Info

Here you can see and order all the SWEET creations made by Dhamayanthy.
Enjoy :)



"Oslo Custom Cakes spesialiserer på skreddersydde kaker for ditt arrangement. Hver kake er unik og personlig. Vi sørger alltid for høyeste kvalitet i presentasjon, detalje og smak. Alle bestillinger er tilpasset dine ønsker og behov, og lages til å være både stilige og smakefulle.Vi kan lage skreddersydde kaker for en liten samling, eller en stor og detaljerik kake til et større arrengemnet, fest eller bryllup. Du får en kake som gjestene kommer til å elske å se på og ikke minst, spise."
Adresse:
Telefonnummer: 45228137
By: Oslo


Anmeldelser
Fantastisk dyktig og imøtekommende på ønsker ifb design av kaken! Og smaken var aldeles nydelig - uten tvil den beste kaken vi har smakt! 10 av 10 Anbefales!
Kan virkelig anbefale å bestille kake fra Oslo Custom Cakes med Edwardrs Martinez! Fra vi tok kontakt, og gjennom hele prosessen har vi vært veldig fornøyde. Konfirmanten vår kom med bilde-forslag og kaken ble enda flottere enn forventet. Smakte kjempegodt! Mange ulike fyll å velge mellom. Imponerende at en kake kan bli så flott og smakfull.
Tusen takk for fantastisk kake til vårt bryllup, Edwardrs! Vi har hatt minimalt med kontakt, jeg sendte deg kun to bilder med inspirasjon og en liten tekst med hva vi tenkte, og vips så hadde du tryllet frem bortimot nøyaktig det vi hadde i tankene. Veldig deilig å slippe å bruke mye tid på detaljer og diskusjoner her, siden det er så mye som skal på plass til et bryllup! Smaken var også way beyond det jeg hadde forventet, fantastisk god! Btw: de rosene du hadde laget, folk trodde de var ekte!! Snakker om håndverk!
Tusen takk for den flotte kaken! Den smakte himmelsk godt og var utrolig flott å se på - absolutt en innertier!
Edwardrs er virkelig en utrolig kunstner og laget en fantastisk og smakfull Frankenstein-kake til min kombinerte bursdag og Halloween-fest. Alle var imponerte og hadde aldri sett lignende. Anbefales på et varmeste.
Bestilte bryllupskake fra Oslo Custom Cakes, og det var både en perfekt prosess og et perfekt resultat! Anbefaler Edwardrs og hans kaker på det varmeste!
Edwards lagde en glutenfri kake for vårt bryllup. Fra og med første melding var han behjelpelig og holdt god kommunikasjon. Vi fikk svar på alle våre spørsmål og god oppfølging. Kaken har truffet alle våre forventninger, både visuelt og i smak; alle gjester var kjempefornøyd! Vi anbefaler å bestille din neste kake hos Oslo Custom Cakes!
Jeg bestilte en Liverpool-konfirmasjonskake fra Oslo Custom Cakes til min sønn. Kaken ble beundret av alle som var i selskapet, og konfirmanten mente det var den beste gaven han kunne få. Flott design, i tillegg smakte den veldig godt. Kan anbefales.
Vanvittig god kake og veldig hyggelig baker! Bestilte en kake formet som en hund med partyhatt som definitivt svarte til forventingene. Kaken smakte helt sykt digg i tillegg. Prismessig er det forsvalig å bestille en kake herfra! Det eneste jeg savnet var tilbakemelding under idé-fasen og muligheten til å komme med input til idéen som ble utviklet. Det er jeg ganske sikker på Edwardrs hadde fasilitert dersom jeg hadde spurt om det.
Dette er et kunstverkKristin, som elsker Friends var superfornøyd med kakenDen smakte fantastiskTusen takk Oslo Customcakes
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Dhamy's Cakes.

Oslo matleveringstjeneste

åpningstider, plassering. Dhamy's Cakes adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Dhamy's Cakes. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Dhamy's Cakes med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler