facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Dovregubbens Hall

Dovregubbens Hall

Info

Dovregubbens Hall ligger langs E6 20 km nord for Dombås. I tillegg til overnatting og matservering, har vi galleri og suvenirbutikk.

Historie

Dovregubbens Hall har en stolt og lang tradisjon med å servere god, hjemmelaget norsk mat. Våre spesialiteter er rømmegrøt, rømmevafler, kokt salt kjøtt, og mye mer.
Vi holder åpent i påskeuka, og fra 17. mai til 1. oktober.

Dovregubbens Hall is situated along the E6, 20 km north of Dombås. In addition to accommodation and food serving, we offer a gallery and souvenir shop.
We pride ourselves on our traditional, home-cooked Norwegian dishes, such as rømmegrøt. Stop by for a meal in a traditional atmosphere, or just for a quick coffee and a vaffel.



"Finn roen og naturgleden i komfortable og tradisjonsrike omgivelser i hjertet av eventyrlige Dovrefjell. Den ekte norske høyfjellsopplevelsen venter deg."
Adresse: Trondheimsvegen 2100, 2660 Dombås, Norway
Telefonnummer: 61242917
moc.nebbugervod@ofni
By: Dombås
Rute: Trondheimsvegen 2100
Postnummer: 2660


åpningstider

Mandag: 10:00 - 18:00
Tirsdag: 10:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 18:00
Søndag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: dovregubbens hall sang, dovregubbens hall meny, dovregubbens hall remix, dovregubbens hall noter, dovregubbens hall dans, dovregubben sang, dovregubbens hall overnatting, dovregubbens hall bergen
Nærliggende lignende selskaper
Furuhaugli Turisthytter Furuhaugli Turisthytter 4 km Dette er en bortgjemt perle! Nydelig sted, fantastisk mat, avslappet atmosfære og vel...
Jafs Dombås Jafs Dombås 19 km Maten var bedre enn forventet, veldig fornøyd. Kjørte innom på vei hjem også.
Frich's Frich's 19 km Dårligste elgburger vi har smakt noensinne. Poteter med smak av hermetikk og generelt...
Frich's Kafeteria AS Frich's Kafeteria AS 19 km Gratis toaletter i 2 etg. i restauranten. Stive priser med lav grad av service. Kjøpt...
Moskusgrillen Moskusgrillen 19 km Hyggelig betjening, rask servering. Spiste Elgburgertallerken, sprø og gode fries. Go...
Anmeldelser
Her fikk vi kjøpt utrolig delikat og god fjellørret middag: Det bør serveres minst 3 poteter, to middels eller små er tynt da det her kun er salat og agurk i tillegg fisken. 4 stjerner tilslutt siden dressingen er god og hjemmelaget.
Måtte stoppe med en 10mnd gammel baby som måtte skiftes på og lurte på om vi kunne få låne toalett. Dette fikk vi kun hvis vi kjøpte noe i kafeen eller betalte 10kr! Hadde dessverre ikke 10kr på meg og dama i resepsjonen bare gikk! Så utrolig dårlig service og holdning har jeg ikke vært bort i npr man spørr ydmykt om å få kunne skifte bleie på ungen sin!
Får det første så ligger plassen på en utrolig sted på Dovre. Hyggelig betjening på kafeteriaen. Hyggelige priser på maten. Og maten er kjempe bra. Anbefales på det sterkeste. Vi skal dit mange ganger etter i dag.
Ok sted med litt høye priser. De er også veldig strengmed å låne bort toalettet.
Fin stad i trivelege omgjevnader, god mat til fine priser, tilsette utan Dovre dialekt og lite kontakt med oss som gjestar.
Hjemme koselig. Romme var helt perfekt, rengjort til fingerspissen. topp God mat og trivelig vert.
Høye priser og betjening trakk litt ned. Kr 165,- for et smørbrød med eggerøre og ørret. Kjøpekaker i disken. Vi bestilte vaffelkake, det var ingen høydare. Trekker opp at den var sprø, veldig lite smak på vaffelen. Her det det klart en forbedring potensiale.
Der var det utrolig god mat der og kjempe fine folk som jobber der,kosa oss masse
Advarsel, sint resepsjonist, svin-dyre priser og må ha dokode
Stedet er en eventyrlig severdighet både inne og ute . Den gamle steinbrua må bare studeres . Tor Belstad i Oslo har bare vært innom her sist i forbindelse med ferien på Bjorli . Kjørte videre om Folldal mot Venabygdfjellet og til Spidsbergsetra !
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler