facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Frich's Kafeteria AS

Frich's Kafeteria AS

Info

Hos Frich's Kafeteria har vi en rikholdig meny. Vi legger vekt på å videreføre norsk tradisjonsmat, yte god service og ha fornuftige priser.

Historie

Familien Frich ønsker deg velkommen til Frich's Kafeteria på Dombås, et naturlig førstevalg for veifarende mellom nord og sør, øst og vest.

Vi legger vekt på å videreføre norsk tradisjonsmat. Menyen er rikholdig, og prisene fornuftige.

Hos Frich's Kafeteria gjør vi også alt for å gi best mulig service til deg som gjest.
Vi har 400 sitteplasser, rask servering, eget lekerom, to stellerom for barn, heis og stort toalettanlegg med handicaptoalett.
Parkering er heller ikke noe problem: vi har Gudbrandsdalens største parkeringsplass for busser og biler!

Adresse: Sentralplassen 3 A, 2660 Dombås, Norway
Telefonnummer: +4761241023
on.hcirf@tsop
By: Dombås
Rute: Sentralplassen 3 A
Postnummer: 2660


åpningstider

Mandag: 07:00 - 22:00
Tirsdag: 07:00 - 22:00
Onsdag: 07:00 - 22:00
Torsdag: 07:00 - 22:00
Fredag: 07:00 - 22:00
Lørdag: 07:00 - 22:00
Søndag: 07:00 - 22:00


relaterte søk: frichs rudshøgda, frich alvdal, frichs alvdal, øyvind frich, taverna alvdal, frichs motell og spiseri, taverna alvdal åpningstider, taverna alvdal meny
Nærliggende lignende selskaper
Furuhaugli Turisthytter Furuhaugli Turisthytter 15 km Dette er en bortgjemt perle! Nydelig sted, fantastisk mat, avslappet atmosfære og vel...
Dovregubbens Hall Dovregubbens Hall 19 km Her fikk vi kjøpt utrolig delikat og god fjellørret middag: Det bør serveres minst 3 ...
Anmeldelser
Gratis toaletter i 2 etg. i restauranten. Stive priser med lav grad av service. Kjøpte elgburger, men ble skuffet over en flat smak på måltidet. Trivelige lokaler, men veier ikke opp for de høye prisene og middels smak på maten.
Kjempe Spennende middags buffet. Svært god mat. Spiser der gledelig igjen. God service.
Fin plass og spise og god mat men trekker 1 stjerne før prisen den e litt stive
Bra plass for en god middag, spiste lammestek med Rosmarin Poteter, serverer skikkelige middager av kjøtt og fisk med poteter men også hamburgere, spearibbs fish n chips
Elendig mat til skyhøy pris. Bestilte to porsjoner elgskav til ca 600 kr pluss 8 kroner for tyttebærsylte. Greit nok men det vi fikk har ALDRI vært elgskav. Kun potetstappe som det va rota bittelitt raspa kjøtt inni. den var rett og slett ufyselig både på utseende og smak
Imøtekommende betjening, atmosfære, presentasjon og beliggenhet er suverent på dette stedet! Det var kun maten som var skuffende her i dag. Tidligere spist fish’n chips og det var 10/10!
Godt tatt imot av servitør. Ryddig og flott lokale. Bestilte Nuggets til datter og biffsnadder selv. Bernaise var grønn, veldig tynn å smakte ikke bra. Kjøtt litt ok. Nuggets var god. Pommes frites kunne vært frityrt litt mindre. Kuleisen var god. Prisene kunne og vært litt lavere. Skal ikke tilbake.
Maten er veldig dyr og altfor dårleg. Hamburgeren er som ein dårleg bensinstasjon-burger og elgkarbonadene til 300kr er so dårlege at eg verte flau på deira vegne.
Kjempe fin kafé med godt utvalg av både husmannskost og annen mat. God mat, fint stoppested for gjennomreisende. Fin altan med tak som går ann å spise ute på om man ønsker det. Fint lekerom for barn og rene store fine toaletter.
Jeg kjøpte salt kjøtt og min datter kjøpte ørret Saltkjøttet var ekstremt salt, ingen saus og smakløs kålstuing. Poteter med masse svarte flekker, ikke skikkelig skrelte. Pris kr 245,- Dyrt og dårlig kvalitet, anbefales ikke Min datters ørret var tørr og bar preg av å ha ligget lenge og varmet. Smørbakte poteter var bløte. Kr 229 Dyrt og dårlig kvalitet Finn et annet sted å spise, dette var ikke bra !
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler