facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Dr. Dedichens Drivhus

Info

Sosial møteplass på tvers av alder, kjønn og kultur med visjoner om bærekraftig utvikling.

Historie

Foreningen for Dr. Dedichens grønne Torg leier det største drivhuset av bydel Alna i dyrkningssesongen 2017. Vi ønsker å skape til en sosial møteplass på tvers av alder, kjønn og kultur med visjoner om bærekraftig utvikling, lokal matproduksjon, kultur, intergrering og flerkulturell dyrkningsfellesskap.

Vil du være med på å skape en grønn, kulturell lunge på Trosterud/Haugerud kan du bli medlem i Foreningen for Dr. Dedichens grønne Torg. Det kan du bli ved å sende en e-post til [email protected] med navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer og hva du ønsker å bidra med eller interesserer deg.

Medlemskap koster i 2017: 100,- for enkeltmedlemskap og 150,- for familie. Pengene kan settes over med Vipps til Vippsnummer 14083 eller overføres til kontonr. 1503.683.1992. Vårt organisasjonnummer er 915.632.599.

Midt mellom drabantbyene på Trosterud og Haugerud og høyhus på opptil 13 etasjer ligger Dr. Dedichens gamle klinikk-område i Dr. Dedichensvei 22-28. Klinikken ble etablert ca. år 1900. Hovedfilosofien til Dr. Dedichen var at mennesker ble friske ved fysisk arbeid. Her har det også vært arbeidstrening for Oslo kommune gjennom gartneri, snekkerverksted, trykkeri, kafe, arbeidstrening m.m.

Det står her 3 drivhus som siden 2008 ikke har vært i bruk. Det største er på 600 kvm. I tillegg er det 2 små, tomme drivhus i tilknytning til det gamle planteutsalget for gartneriet. Oslo kommune ved Omsorgsbygg KF er eier av bygningene.

8000 mennesker bor i 5 minutters gangavstad til drivhuset! Det er kort avstanden til T-banestasjonene på Haugerud og Trosterud. I nærmiljøet er det 23 barnehageavdelinger og 5 skoler.

Flere bygninger står på byantikvarens gule liste og står tomme. Tomme bygg fører til hærværk og forfall og oppleves av befolkningen som trist.
Derfor er vi glade for at det nå spirer i drivhuset og kjenner godt på pulsen til lokalbefolkningen. Området har mange kvaliteter med muligheter for sosialt entreprenørskap, innovasjon, dyrking, intergrering og levekårsløft. Lokalbefolkning savner et kulturelt tilbud og her ligger et fantastisk område med voldsomt potensial rett foran nesa på oss.




Adresse: Dr. Dedichensvei 24, 0675 Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Dr. Dedichensvei 24
Postnummer: 0675


Anmeldelser
Frivillig forening for lokalt samhold. Hyggelige mennesker.
Oversatt av Google Død Original Dood
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Dr. Dedichens Drivhus.

Oslo frivillig organisasjon

åpningstider, plassering. Dr. Dedichensvei 24 oslo byjordbruk kart bykart, satellitt visning. Dr. Dedichens Drivhus adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Dr. Dedichens Drivhus. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Dr. Dedichens Drivhus med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler