facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Dugnad med Dugnadsportalen

Dugnad med Dugnadsportalen

Info

Dugnadsportalen hjelper alle som vil tjene penger på dugnad. Våre kunder er russ, skoleklasser, idrettslag, korps, speidere og andre grupper.

Historie

Dugnad er en utmerket måte for lag, foreninger, korps, russ, speidere, klassetur, skoleturer og andre grupper å komme sammen om å gjøre en innsats for felleskapet. Dugnad handler i mange tilfeller ikke bare om å tjene penger, men om å gjøre noe for felleskapet.

I de tillfeller gruppen har behov for å tjene penger på dugnaden har Dugnadsportalen laget et enkelt konsept som omhandler salg av ordinære husholdningsartikler, som alle grupper i Norge kan selge med høy fortjeneste. Våre produkter omhandler blant annet toalettpapir og tørkepapir av høy kvalitet. Dette er nødvendige artikler alle må gå til innkjøp av på butikken allikevel.

Vårt konsept er derfor at noen få familiemedlemmer, venner og naboer kan kjøpe forbruksartikler alle har bruk for fra deres gruppe. Produktene holder meget høy kvalitet og dere selger produktene til samme pris som man ellers må ut med på butikken. Det er ikke snakk om noe tungvint salg – det holder med at hver av dere noterer ned noen få familiemedlemmer, venner og naboer og som ønsker å støtte gruppens dugnad.

Vår erfaring tilsier at ca 45-60 minutter er alt som trengs for å selge 10 sekker med toalettpapir eller tørkepapir, via telefon eller ved å sende noen SMS til deres bekjente. Dere kan også øke salget ved å besøke noen naboer i gaten der dere bor. Når dere er ferdig med aktiviteten leverer Dugnadsportalen ønsket antall sekker toalettpapir eller tørkepapir til valgfri adresse.

Sjekk ut våre produkter her: www.dugnadsportalen.no

Adresse: Oslo, 0976 Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Oslo
Postnummer: 0976



relaterte søk: Frosty Super Soft, Dugnad ungdomsskole, Dugnad produkter, Salg av toalettpapir, Dugnaden no, 56 ruller pris, Dugnad Håndball, Ullsokker dugnad
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Dugnad med Dugnadsportalen med offentlig transport


Vestbyveien 40 meter
345
5N
64B
65
67
FB3A
FB3B
Bekkenstenveien 70 meter
33
66
79
Vestbyveien 220 meter
345
5N
64B
65
67
Grorud stasjon 270 meter
33
345
5N
64B
65
66
67
79
FB3A
FB3B
Sagstuveien 370 meter
33
66
79

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Dugnad med Dugnadsportalen.

Oslo lokal bedrift

åpningstider, plassering. Oslo kart bykart, satellitt visning. Dugnad med Dugnadsportalen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Dugnad med Dugnadsportalen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Dugnad med Dugnadsportalen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler