facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Ekely Kunstskole

Info

Ekely Kunstskole arrangerer tegne- og malerkurs, weekendkurs og kurs i friluftsmaleri på Edvard Munchs gamle eiendom Ekely.

Historie

Ekely Kunstskole arrangerer tegnekurs og malerkurs på Edvard Munchs gamle eiendom Ekely. Å arbeide med kunst på et slikt sted, kan bli til stor inspirasjon for våre kursdeltakere.

Ekely Kunstskoles oppgave er å skape et aktivt og sosialt miljø, der den enkeltes kunstneriske innsikt og evner kan utvikles. Våre kurs gir deltakerne en grundig innføring i billedkunstens problemstillinger, slik at du skaffer deg et redskap til utvikling av et personlig billeduttrykk samt styrker din observasjonsevne og tekniske ferdigheter.

Enhver som er interessert i bildende kunst, er velkommen. Det kreves ingen bestemte forkunnskaper.

Kursvirksomheten ledes av billedkunstnerne Marianne Blankenberg og Frithjof Hoel. Vi har kurser både formiddags -og kveldstid i tegning, og olje/akrylmaling. Vi arrangerer også weekendkurs og sommerkurs i friluftsmaleri på Ekely. Høstkursene begynner i slutten av september og vårkursene i slutten av januar.

Samtlige av våre lærere er profesjonelle, aktive kunstnere med lang utdannelse og utstillingsvirksomhet bak seg.



"Kunstskole"
Adresse: Jarlsborgveien 18, 0377 Oslo, Norway
Telefonnummer: +4795774254
By: Oslo
Rute: Jarlsborgveien 18
Postnummer: 0377


Nærliggende lignende selskaper
Åpent verksted Åpent verksted 3 km Åpent verksted eies og drives av Emma Davis. Det er et kunst verksted hvor vi driver ...
Kunsthøgskolen i Oslo Kunsthøgskolen i Oslo 5 km Som besøkende er KHiO en fantastisk flott skole. Nydelige arkitektur, flott plasserin...
Vålerenga kultursenter Vålerenga kultursenter 7 km Flinke, kreative instruktører, hyggelig miljø, og veldig mye å lære her!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler