facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for El-Team As

El-Team As

Info

El-Team As - Din totalleverandør av elektriske installasjoner, feilsøking og reparasjoner i elektriske anlegg

Historie

Vår kompetanse

Sammen med våre partnere kan vi tilby konkurransedyktige priser, og vi vil alltid være en meget komplett og trygg leverandør til privat og offentlig virksomhet.

Ønsker du mer informasjon om våre produkter ta kontakt.

Vi tilbyr:

boliginstallasjoner
næringsinstallasjoner
internkontroll
sjekk av el-anlegg
design/planlegging
tele/data/TV/spredenett
rehabilitering
Våre kunder er både privatpersoner, bedrifter, kommuner, staten og entreprenører. Etter flere års drift er vi stolte over å stadig se at nye kunder finner frem til oss. Vi håper at du som leser vil finne vår nyhetsinformasjon og linker til flere av våre tjenester nyttig. Du er selvsagt alltid velkommen til å gi oss både ris og ros. Tilbakemeldingsskjema finner du under kontakt oss.

Sikkerhet og kontroll: Vi har i lang tid satset på el-sikkerhet og tilbyr kontroll av anlegg både hos private og i næringsbygg/landbruk.

EL-kontrollen
Vedlikeholdsavtale for elektriske anlegg i landbruket
Årlig kontroll av brannvarslingsanlegg i landbruket
Regelmessig kontroll og vedlikehold er viktig for å sikre liv og verdier. Jevnlig kontroll og vedlikeholdsavtale er derfor et rimelig tiltak for å forhindre større ulykker og skader.

Kontroll og verdlikeholdsavtaler Vi tilbyr systematisk kontroll og vedlikeholdsavtaler - slik at du skal være trygg på at anlegget er i best mulig stand. I dette ligger at vi sjekker hele anlegget:

Inntak - sikringer, sikringslokk, bunnskruer, kabelinnføring, temperaturer, renhold m.v.
Hovedfordeling, underfordelinger og sikringer, kabelinnføring, overspenningsvern jordfeilbrytere, jording, isolasjon m.v.
Motoranlegg og flyttbare apparater og anlegg.
Brannvarsling Brann i en driftsbygning er noe av det verste som kan skje. Skulle uhellet være ute er det viktig å ha systemer som være med på å hindre/redusere skadene mest mulig. Rask varslig om branntilløp er da viktig.

EL-TEAM har spesialisert seg på levering av varslingsanlegg fra Elotec.

Egen frekvens fra Post- og Teletilsynet gir større rekkevidde og bedre penetrering gjennom tykke vegger.
Ny trådløs teknologi frigjør brannvarslingsanlegg fra kabelveldet og du slipper graving mellom ulike bygg, boring i vegger og spikring av kabel.
Installasjonen er rask og enkel
Anlegget kan leveres ferdig programmert med adresser og forrigling med klokker.
Monter detektorer og sentral - vent i ca. 10 min. og anlegget har funnet alle enheter, kontrollert dem, registrert sendestyrke osv. Anlegget er nå klart til bruk.



"El-Team As Bryne yter alltid stor service og er behjelpelig i Rogaland, Bryne, Sandnes, Stavanger, Randaberg sørover mot Nærbø, Egersund for å nevne noen plasser vi reiser ut til. Seriøs elektriker med hjerte for faget. Leverer også hjemmelader, sikringsskap, smarthus, el-sikkerhet, lys, varme"
Adresse: Morenefaret 5, 4340 Bryne, Norway
Telefonnummer: 51 48 67 40
ten.maet-le@tsopamrif
By: Bryne
Rute: Morenefaret 5
Postnummer: 4340



relaterte søk: el-team ansatte, el team bodø, el team bryne, elektriker sortland, el-team sortland, elteam proff, el team arendal
Nærliggende lignende selskaper
POWER POWER 684 meter Elendig service, i tillegg lang ventetid og sur betjening/selger. Jeg skulle kjøpe t...
Nordialog Jæren Nordialog Jæren 689 meter Vi sørger for en problemfri hverdag til våre kunder.
El Solution AS. El Solution AS. 843 meter Assisting in on-offshore, infrastructure and construction services. We provide suppor...
HCShop Bryne HCShop Bryne 906 meter Service på topp Dyktige fagfolk
Zaphirax IT-Service Zaphirax IT-Service 1 km Ingen timepriser, kun en fast pris på 600 kr per jobb, fiks ferdig! Dekker hele Jæren...
Bryne Elektriske Bryne Elektriske 2 km Dyktig elektriker som monterte Zaptec lader i garasje og ga god service. Desverre fun...
Time Elektro AS Time Elektro AS 2 km Effektiv kommunikasjon før oppmøte, faglig dyktig, hyggelig, ryddig, og imøtekommende...
Anmeldelser
Aldri opplevd maken til god service, hyggelige & dyktige ansatte, og ikke minst overraskende lave priser! EL-Team anbefales på det varmeste!
Dyktig og hyggelige fagfolk. Gjør jobb raskt, skikkelig og pent. Og ikke minst, de rydder opp etter seg.
Raske, effektive og kjempe flott arbeid fra første stund.
Her får du en kjempefin opplevelse og god service. De fikse opp og gir deg maks opplevelse. Anbefales!
God service og flinke folk i jobb.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler