facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for HCShop Bryne

HCShop Bryne

Info

Datahjelpen hjem på døren til private og småbedrifter i området Randagerg/Stavanger i nord til Vigrestad/Brusand i sør. Når du trenger datahjelp kommer vi!

Historie

Vi har endret navn til HCShop og har flyttet til M44 på Bryne. Der har vi butikk med utstilling av bærbare og stasjonære pc-er, samt at vi har et godt utvalg av tilbehør og rekvisita.

Vi har pc-verksted hvor du kan levere inn pc og utstyr for reparasjon. Vi stiller diagnose kjapt og reparasjon tar kort tid. Vi kan også hente og bringe hjem på døren.

Datahjelpen hjem på døren til private og småbedrifter i området Randagerg/Stavanger i nord til Vigrestad/Brusand i sør. Når du trenger datahjelp kommer vi!



"Datahjelpen hjem på døren til private og småbedrifter i området Randagerg/Stavanger i nord til Vigrestad/Brusand i sør. Når du trenger datahjelp kommer vi!"
Adresse:
Telefonnummer: 51 66 38 00
By: Bryne


åpningstider

Mandag: 08:00 - 20:00
Tirsdag: 08:00 - 20:00
Onsdag: 08:00 - 20:00
Torsdag: 08:00 - 20:00
Fredag: 08:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00

Nærliggende lignende selskaper
Nordialog Jæren Nordialog Jæren 220 meter Vi sørger for en problemfri hverdag til våre kunder.
CARG7 CARG7 651 meter Importerer, distribuerer og selger den originale CARG7 FM senderen som streamer alt a...
El-Team As El-Team As 906 meter Aldri opplevd maken til god service, hyggelige & dyktige ansatte, og ikke minst o...
Zaphirax IT-Service Zaphirax IT-Service 1 km Ingen timepriser, kun en fast pris på 600 kr per jobb, fiks ferdig! Dekker hele Jæren...
ELREP AS elesco rogaland ELREP AS elesco rogaland 2 km Helt OK. Profft. Informerer om tilstander og klarerer ut. Kjempe.
DHShop.NO DHShop.NO 2 km
Anmeldelser
Service på topp Dyktige fagfolk
Topp service og dyktige folk som jobber der. Kom innom for å kjøpe kjølepasta, og fikk samtidig en test av en komponent som jeg hadde med meg, som jeg var usikker på om funka : Kan ikke gjøres bedre enn dette :
Ualminnelig god service. Løste alle mine datatekniske problemer. Et sted man returnerer til ved behov.
Ikke helt enkelt og finne, men har du bil er det null problem,
Dårlig kundeservice, ikke noe velvillghet til å hjelpe kunde. Spurte om de kunne ta inn ett produkt de ikke hadde, måtte registrere meg som kunde der først, gjorde det. Det har nå gått 5 dager, har ennå ikke hørt noe tilbake. Er gang nr. 2 jeg er innom her, samme eledinge kundeservice begge ganger. Her kommer jeg ikke tilbake
Fantastisk service! Leverte pcen inn får å reparere den! Flinke, raske og koselige folk! Ska anbefale plassen alle eg kjenner som trenger hjelp!
Kjempe fin butikk! Folk der inne er meget hjelpsom både f2f og på telefon! Spurte om Isopropanol til å vaska min prossessor, de sendte meg videre til Kjell & Company, og spot on var det og!
Veldig fornøyd, de gir mer en det lille ekstra. Så her går jeg gladelig igjen, og ringer om jeg trenger datakyndig hjelp!!
Dette er en bra butikk..dei har god service. Dei gjør alt for å hjelpe deg som kunde.
Kjempe god service Her bruker de tid på enhvær kunde og fikser problemet helt
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler